birtalan(Tom_cat): @asaprey056 Jeśli chcesz, mogę wysłać Ci wiadomość na Discordzie. Z wiadomością tekstową: To, co napisałem do obsługi klienta Timewall, gdy mój umorzenie przeszło na "niepowodzenie"
Gamehag: 20 użytkowników otrzymało 35 od Deszczu.
abcd1290:
114514:
Gamehag: Dołącz do naszego Discord na codzienne rozdawanie Klejnotów!
birtalan(Tom_cat): @asaprey056 tak. teraz działa też dla mnie.
fnogaj:
114514: ,,
asaprey056: Z wyjątkiem kliknięć
asaprey056: Myślę, że teraz działa dobrze, prawda?
birtalan(Tom_cat): przepraszam google translater nie tłumaczy dobrze: not "return" function . thise word is corectly: "postback" function
asaprey056: Och dobrze
terry_xzys:
bjr09023:
birtalan(Tom_cat): @asaprey056 Po tym, jak napisałem do obsługi klienta Gamehag i uznali moje klejnoty.
birtalan(Tom_cat): @asaprey056 Odpowiedzieli, że wszystko jest w porządku, funkcja "return" nie działała i że powinienem napisać do obsługi klienta Gamehag.
birtalan(Tom_cat): @asaprey056 Miałem to samo doświadczenie miesiąc temu. Mój status realizacji był "failed". Pisałem do obsługi klienta Timewall.
DiexHold: Ikff
Blade 1: cześć
Gamehag: Dołącz do naszego Discord na codzienne rozdawanie klejnotów!
Daniel55:
Hardilaziz Singh: cześć
asaprey056: Poczekam do tego czasu
asaprey056: W porządku
daviimooyaa:
birtalan(Tom_cat): @asaprey056 Gdy strona będzie działać, a jeśli nie odzyskasz punktów na Timewall, będziesz musiał napisać do obsługi klienta Timewall.
Zorath: pech, chyba
Zorath: 7 ankiet i nic, co do cholery
asaprey056: W Timewall
asaprey056: W statusie jest napisane niepowodzenie
Sebas19gc:
asaprey056: Dziękuję za twoją pomoc
asaprey056: OK
hanfred: jeśli nie pojawi się w ciągu 24 godzin, skontaktuj się z ich pomocą techniczną
ste13405:
hanfred: Przypuszczam, że realizacja zostanie opóźniona
asaprey056:
asaprey056: Więc teraz straciłem moje punkty?
hanfred: nie realizuj punktów stamtąd, gdy strona jest tak niestabilna
hanfred: Timewall jest teraz w konserwacji
birtalan(Tom_cat): A jeśli spróbuję całkowicie go ponownie otworzyć, witryna Offerwall Timewall w ogóle się nie załaduje.
asaprey056: Więc tak, teraz to nie działa
asaprey056: Próbowałem wymienić moje punkty, ale zniknęło to w Timewall bez otrzymania mojego zrealizowania
David: nie
birtalan(Tom_cat): Cześć. Czy Offerwall Timewall działa dla ciebie? TERAZ. Jest otwarty dla mnie, ale wyświetla to: "Przeprowadzamy konserwację zadań, wrócimy wkrótce"