3904890792: Co mam zrobić, jeśli zawsze jestem blokowany podczas wypełniania ankiet qwq
mysterycommand404: Otrzymać zasiłek
sponan1: 114514
3904890792: ??
666你好: W jednym zdaniu: starajcie się nie kupować kont z kodami wymiany MC, są niebezpieczne dzieci
2159680941: Kim jest laoshurenll
3904890792: Zbieram gemy, żeby kupić oficjalne konto MC ing
win3758: Cześć
b30banm: 66laoshurenll założył nowe konto
Gamehag: @DARK_FF dał 20 dla the Rain
DARK_FF:
Gamehag: Dołącz do naszego Discord po codzienne rozdania Klejnotów!
2159680941: Też należę do tych nieszczęśliwych, zasadniczo tylko cpx ma ankiety
2159680941:
amns: Przy naszym pechu możemy robić tylko rzeczy warte kilka setnych lub kilka dziesiątych
666你好: To po prostu wciąż za trudne, tylko duchy wiedzą, jak to dostał
amns: Czysto patrząc na wygląd
666你好: Poczekaj, niektórzy naprawdę są niesamowici — naprawdę zdobyli tam teraz pięć tysięcy
666你好: Zgadza się
amns: Utracić uprawnienia po krótkim czasie robienia tego
amns: Niektóre można wykonać po kliknięciu wewnątrz na powierzchni
XDGu_:
dario ezequiel: aaaaaaaaaaaaaaaaa
666你好:
minecraftlyf: 11
sonic:
666你好: Dlaczego Chiny zbudowały Wielki Mur pamiętam teraz tylko jedno dwa, aby powstrzymać wampiry obcych trzy pierwsze spotkanie sieć transportu pand
666你好: Wciąż mogę to robić normalnie, tylko że są jakieś absurdalne rzeczy, na przykład z nieznanego powodu powiedziało mi od razu, że nie spełniam wymagań
amns: Po kliknięciu zostałem natychmiast uznany za niekwalifikującego się i wykluczony
adfstartor: https://gamehag.com/r/E65NHEXD
67456: Dzisiaj zarobiłem tylko trochę ponad 400 klejnotów i nie ma ankiet do wypełnienia, a właśnie się zarejestrowałem
666你好: Jeśli masz na myśli, że to jest tutaj w środku, to rzeczywiście nie da się tego zrobić
3565510571: 11
amns: Wszystkie są niemożliwe do zrobienia
adfstartor: jb
amns: Spotkałem już całkiem sporo z ponad tysiącem
666你好: Ale nawet jeśli się pojawi, trzeba mieć niewiarygodne szczęście, żeby to dostać
amns: Właściwie nie mogę usiąść
Gamehag: Dołącz do naszego Discord po codzienne rozdania klejnotów!
zsyg:
amns: Oszukałeś mnie
666你好: Mówię ci, że ankieta na 5000 znajduje się w przedostatnim wierszu Bitlabs, a następnie wewnątrz ściany z zadaniami
amns: Wszystkie są zablokowane
amns: Strony ankiet GH są wszystkie niemożliwe do zrobienia
x8vkf4ce: Ankieta ma 5000? To bardzo dziwne
666你好: Ta ankieta, której nikt nie potrafi zrobić? Całkiem interesujące, ja też nie mogę jej zrobić
67456: Jest jeszcze jedna ankieta; gdy wchodzę, pojawia się informacja, że jestem zablokowany, co jest dziwne