Wg mnie zdecydowanie Yasuo. Jest bardziej mobilniejszy, robi się go pod krytyka i wgl jest zarąbisty.
Spróbuj a zobaczysz.
Bardziej polecam tobie Zeda z tego względu że masz na niego lepsze combo , ucieczki i dmg , a Yasuo to noob champion jak wszędzie piszą więc ;/ Ja wybrałbym Zeda
Dwa championy są trudne...
Zależy od Ciebie którego szybciej ogarniesz ;)
ale na Yasuo ciężej się gra
Obydwaj są trudni do ogarnięcia. Problemem Yasuo jest to, że jeżeli padniesz raz, dwa to później ciężko jest wrócić do gry :)
yasuo nie jest trudny ma latwy bulid przez jego pasywke lecz ja kupilem yasuo i lekko sie zawiodlem ded brain champ a zed bardzo mechaniczny musisz ogarnac mechanike i assasin z cb jak ulal
Yasuem łatwo się gra, Zeda musisz ogarnąć, ale obydwaj mogą być niebezpieczni tylko, że Zed to killer, a Yas to wojownik czyli zupełnie inna klasa
Moim zdaniem zed bo mi się nim lepiej gra ;D
zedem trzeba umieć grać a yasuo jest poprostu nie jest balancowany
yaso jak umiesz nim grac carry game ggwp a jak zeda ogarniasz moga poprostu cie zabic w sytaucji 2 vs1
Ja bym ci radził yasuo ponieważ może wygrać gre 1vs5 i jest postacią łatwą do ogarnięcia
ja wole zeda bp ma zajebiste cienie
to zalezy jaki team Ci dojdzie. Yasuo jest moim zdaniem lekko trudniejszy, ale znacznie wiecej mozna nim zdzialac z gorsza druzyna, a zed prostszy, ale musisz miec ogarniety team
Obie postacie dobre, jesli sie potrafi nimi grac, wybierz, co ci lepiej na mysli! :D
Spłoń w piekle jeśli chcesz tym grać.
PS. Wybierz zesa
Kup sobie syndre zamiast rakowych championów :)