Milan Dyo: Z jakiegoś powodu inne strony internetowe zawsze mają dla mnie dużo ankiet przez cały czas w tym samym regionie
buffighter144:
fael:
Swirfty:
Ricky: cześć
hanfred: dostawcy ankiet udostępniają te same ankiety, trzymaj się tylko Prime
birtalan_scs: Niestety. Ponieważ w przypadku niektórych ankiet klejnot jest cofany po 30-40 dniach bez wyjaśnienia.
birtalan_scs: Ale w ten sposób wchodzimy do ślepego świata.
birtalan_scs: @TheBudFather_OG to dokładnie problem. A gdybym wcześniej wiedział, która firma opublikuje ankietę, omijałbym ją z daleka.
Milan Dyo: fr nie otrzymałem żadnej ankiety od CPX od czasu jej odblokowania
TheBudFather_OG: to wszystko zależy od demografii
TheBudFather_OG: niestety niektóre kraje nie odnoszą dokładnie tych samych korzyści.
Milan Dyo: dostaję tylko około 10 ankiet dziennie, a połowa z nich jest zdyskwalifikowana bez powodu oof
TheBudFather_OG: tak, myślę, że tak milan
ste13405:
TheBudFather_OG: niewolnicza praca haha
TheBudFather_OG: kradzież w biały dzień i to wszystko
Milan Dyo: Czy mój region wpływa na częstotliwość pojawiania się ankiet?
TheBudFather_OG: a na końcu dostałeś tylko 150 klejnotów 😂
TheBudFather_OG: bo mówią 5 min, potem klikasz i jest jak 45
TheBudFather_OG: haha
TheBudFather_OG: powinni powiedzieć, jak długo mniej więcej trwa ankieta, a nie tylko to mówić, a potem mówić, że ta ankieta potrwa 45 minut
Gamehag: 25 użytkowników otrzymało 44 od Deszczu.
TheBudFather_OG: wszystkie powyższe
birtalan_scs: I powinni podać, że oferta, która oferuje X liczbę klejnotów w zamian, dotyczy ankiety której firmy.
birtalan_scs: Właściwie operatorzy Offerwall powinni być znacznie bardziej przejrzyści.
TheBudFather_OG: dawaj deszczu
TheBudFather_OG: w rzeczywistości powinni po prostu lepiej radzić sobie ze śledzeniem i rejestrowaniem zbiorów danych moim zdaniem jeśli jestem brutalnie szczery
mihalopoulos.pan:
TheBudFather_OG: Nie wiem haha
TheBudFather_OG: a poza tym to cywilne?
TheBudFather_OG: chodzi mi o to, że w końcu oni właściwie pilnują sami siebie
Gamehag:
Hugo López Contreras:
Thor:
Hugo López Contreras: Zgadzam się
birtalan_scs: Tak, rozumiem i zgadzam się z twoim rozumowaniem.
A.K.H.E_2004:
TheBudFather_OG: nie jestem pewien, czy mam sens, mogę być po prostu zmęczony i zrzędliwy 😂
TheBudFather_OG: Zgadzam się, że wyrażamy zgodę na udział, ale powinny istnieć surowsze przepisy dla nich, aby nie mogli nadużywać własnego systemu, jeśli rozumiesz
ace:
TheBudFather_OG: powinno uznać, że wypełniłeś połowę ankiety lub więcej i nadal wynagrodzić przynajmniej za część informacji
TheBudFather_OG: birtalan zgadzam się, ale powinno być jednak jakieś odszkodowanie za stracony czas
bacolditz: 344
dem.pferd.heisst.horst: hej joshverd, czy mógłbyś uwolnić moją oczekującą ofertę?
rao dc:
Joshverd:
birtalan_scs: @TheBudFather_OG Jeśli dobrze zrozumiałem: po prostu ignorują te sytuacje, ponieważ nie mają nic do przetworzenia.
birtalan_scs: @TheBudFather_OG Niektóre firmy przeprowadzające ankiety twierdzą również, że masz prawo zrezygnować z ankiety nawet podczas jej wypełniania, jeśli chcesz.