DiexHold: Innymi słowy, na przykład dołączam i po pewnym czasie wyrzuca mnie
denis.polyukhovych: єє
DiexHold: Ponieważ gdy dołączam do czatu i liczę, że ludzie będą przekazywać klejnoty, nie trwa to długo.
Gamehag: 18 użytkowników otrzymało 35 od Deszczu.
crustaçio cs: aaaaaaaaa
mjayguy: tylko tekst w twoim ojczystym , piszę do ciebie po angielsku, ponieważ nawet jeśli to nie mój ojczysty, xd
DiexHold: Tak, to prawda o translatorze
Gamehag: Dołącz do naszego Discord na codzienne rozdawnictwo Klejnotów!
Xxwhalk: niestety nie widziałem osób mówiących po hiszpańsku, na gamehag jest czat z tłumaczem, który pomaga ludziom zrozumieć, co inni napisali
DiexHold: Czy ktoś mówi po hiszpańsku?
DiexHold: Tak, uprawnienie może zostać odmówione dla pu
DiexHold: Oh ok dzięki
Xxwhalk: i może nawet odmówić
peuch: jgh
a31415926bcdef:
Xxwhalk: oni sprawdzają przez długi czas
Xxwhalk: DiexHold czy sprawdzają, czy zdałeś to czy nie
Milan Dyo: nie do końca tak, pytanie zapytało mnie "Czy kiedykolwiek używałeś wcześniej komputera" i odpowiedziałem tak, potem mnie zdyskwalifikowali
Muhammad Ahmad: Cześć
DiexHold: Cześć, czy ktoś wie, dlaczego zdobywanie punktów w Timewall zajmuje tyle czasu?
birtalan_scs: @Milan Dyo Ponieważ źle ukończyłeś test captcha, ich system uznał, że nie jesteś człowiekiem, jesteś tylko botem. To jest powód, dla którego zostałeś zdyskwalifikowany.
Aurel Zamberlan Tan:
mjayguy:
sebzanga:
DiexHold: Cześć
DiexHold: Jendx
DiexHold: Cześć
DiexHold: Jdkeldkd
Vitalijus Eitavicius:
Vitalijus Eitavicius:
Vitalijus Eitavicius:
Pedro Seguro: cześć
Gamehag: Dołącz do naszego Discord po codzienne rozdania Klejnotów!
sonpaulasshole: jkk
A.K.H.E_2004:
birtalan_scs: @TheBudFather_OG Myślę, że twój komentarz jest w porządku. Nie jest obraźliwy. Nie skrzywdziłeś nikogo tym.
TheBudFather_OG: aah nie, czasami to robię.
Milan Dyo: dosłownie właśnie zostałem zdyskwalifikowany z ankiety na 2800 klejnotów tylko dlatego, że nie zdałem testu captcha
TheBudFather_OG: be*
TheBudFather_OG: to musi być prawda, prawda?
TheBudFather_OG: Czy ta strona jest tylko dla osób powyżej 18 lat?
elpataslocascax: vubu
TheBudFather_OG: 🍆 proszę, nie blokuj mnie, po prostu nie pozwalaj mi mieć dostępu do najlepszych gifów i emoji, jakie mogę zdobyć
benbouzidahmedyacine: :p
birtalan_scs: Co? Kto? Naprawdę nie rozumiem sensu twojego zdania. Co z muzyką i kto co chce zrobić?