Dzień Dobry !
Jak Można zauważyć że przy 2 levl'u się zatrzymujemy i nam blokuje co powoduje że niemożemy dobić do 3 levla aby np. mamy już ilość KD za którą możemy kupić w moim przypadku to jest robux i chce sobie kupić ale niemoge dobić na 3 level czy stronka GameHag to Fake ?
nie gamehag nie jest fejkiem tylko posiada ograniczenie że na jedną dobe można napisać 5 postów za które otrzymamy EXP
Nie, stronka na pewno nie jest fake.
Dzień Dobry ! Jak Można zauważyć że przy 2 levl'u się zatrzymujemy i nam blokuje co powoduje że niemożemy dobić do 3 levla aby np. mamy już ilość KD za którą możemy kupić w moim przypadku to jest robux i chce sobie kupić ale niemoge dobić na 3 level czy stronka GameHag to Fake ?
to nie fake
mój brat cioteczny wypłacił 20 psc
To nie fake, bo wiele osób dostało rzeczy na które zbierały.
to nie fake gamehag jest uczciwy
To nie jest fake. Po prostu masz ograniczoną liczbę komentarzy za które dostajesz EXP. Mam nadzieję, że pomogłem.:grinning:
gamehag jest legit naprade polecam dużo już wypłaciłem
A JA NIE MYSLNIOCY KAPITAN UWAZAM ZE GAME HAG JEST UCZCIWY
tak gamehag to nie jest fake bo można mieć 100 robux trzeba mieć 1200 kamieni dusz i wdedy można mieć 100 robux i jeszcze trzeba mieć 3 poziom że by mieć 100 robux
tak gamehag to nie jest fake bo można mieć 100 robux trzeba mieć 1200 kamieni dusz i wdedy można mieć 100 robux i jeszcze trzeba mieć 3 poziom że by mieć 100 robux
gamehug to nie fake poniewz musisz cos zrobic zeby cos