Deszcz

Gem894

novice rank iconwhite cat: Jeśli chcesz dodać, ponieważ nie znam żadnych Chińczyków, więc przydatne byłoby mieć wgląd.
novice rank iconchender07: Zwracaj więcej uwagi na polityki związane ze studiami
novice rank iconqm84tx53: Możesz również zajrzeć do odpowiednich wiadomości Ministerstwa Edukacji Chin
novice rank iconChenfeng_Hu: ok
novice rank iconwhite cat: Nie wiem, czy pojawi się to w chińskim WeChat, ale mój identyfikator WeChat to MAB02749541
novice rank iconChenfeng_Hu: Miło cię poznać, mój przyjacielu, ale muszę iść, Szczęśliwego Nowego Roku! Życzę ci również, abyś mógł wkrótce przyjść na uniwersytet!
novice rank iconwhite cat: Próbuję otrzymać stypendium i szukam doradcy, który mógłby mi pomóc w procesie aplikacyjnym.
novice rank iconchender07: Ale powinno być też wsparcie lokalnie
novice rank iconchender07: Pamiętam, że wymagana jest gwarancja finansowa
enchanter rank icondem.pferd.heisst.horst: Dance Blue emote (inline chat version)
novice rank icon1773304580: 111
novice rank iconqm84tx53: Jako obcokrajowiec chińskie uniwersytety rzeczywiście mogą wymagać twojego listu motywacyjnego, a także wyników egzaminu z języka chińskiego, a niektóre mogą również wymagać twoich lat zamieszkania w Chinach
novice rank iconchender07: Wnioski są zdecydowanie wymagane
novice rank iconchender07: Wszyscy mogą normalnie komunikować się razem
novice rank iconwhite cat: Tak, też o tym słyszałem, ale to dotyczy miejscowych, prawda? Międzynarodowi studenci wciąż muszą składać podania, prawda?
novice rank iconchender07: Nie do końca, wiele uniwersytetów ma wielu studentów wymiany
novice rank iconChenfeng_Hu: Weirdge emote (inline chat version)
novice rank iconcns.manager.khi: ....
novice rank iconcns.manager.khi: brat
novice rank iconChenfeng_Hu: Ludzie na uczelni uznają to za coś bardzo nowego, ponieważ przyjeżdża obcokrajowiec, aby się uczyć!
novice rank iconqm84tx53: Nie wiem, w jakim kraju jesteś, ale w porównaniu ze Stanami Zjednoczonymi, o ile wiem, w USA składa się listy motywacyjne do uczelni, podczas gdy chińscy krajowi kandydaci określają swoje wyniki poprzez zunifikowany egzamin w wieku 18 lat i są przyjmowani na podstawie wyników bez listów motywacyjnych
novice rank iconwhite cat: Och to bardzo dobrze. Bałem się, że na uniwersytecie tam będę izolowany. Dziękuję
novice rank iconchender07: Niezbyt trudne
novice rank iconChenfeng_Hu: Przepraszam, nie wiem, ale wiem, że twoi koledzy na uniwersytecie na pewno będą mówić po angielsku! Naprawdę
novice rank iconwhite cat: Czy to bardzo różni się od zwykłych aplikacji?
novice rank iconChenfeng_Hu: Nie wiem o tym za dużo
novice rank iconChenfeng_Hu: Możesz spróbować, to może być wspaniałe doświadczenie, ale musisz wiedzieć, jak ubiegać się o przyjęcie na chińskie uczelnie
novice rank iconwhite cat: Tak, na studia licencjackie
SystemGamehag: 17 użytkowników otrzymało Gem43 od Deszczu.
novice rank iconChenfeng_Hu: Czyli chcesz przyjechać do Chin, żeby studiować na uniwersytecie?
novice rank iconChenfeng_Hu: ok
novice rank iconwhite cat: 18
novice rank iconChenfeng_Hu: Ile masz lat?
novice rank iconwhite cat: Och, ale jadę do Chin na studia, nie w podróż.
novice rank iconqm84tx53: Chiński jest rzeczywiście bardzo trudny do nauki; chiński i angielski należą do zupełnie różnych rodzin językowych
novice rank iconChenfeng_Hu: jeśli ktoś ma chiński WeChat, być może mogę dodać
novice rank iconwhite cat: Och. To dobrze słyszeć. Spróbuję przez następne kilka miesięcy nauczyć się trochę chińskiego samodzielnie. Ale tylko do podstawowej rozmowy. Ale to jest bardzo trudne
novice rank iconchender07: W wielu polecanych miejscach turystycznych jest dobre wsparcie
SystemGamehag: Dołącz do naszego Discord na codzienne rozdania klejnotów!
novice rank iconChenfeng_Hu: Możesz pojechać do Szanghaju, tam jest świetne wsparcie w języku angielskim
novice rank iconchender07: Większość ludzi jest pomocna
novice rank iconchender07: Obecne programy do tłumaczenia są również bardzo wygodne
novice rank iconChenfeng_Hu: To świetnie, ale używam chińskiego WeChat, a nie międzynarodowej wersji WeChat
novice rank iconqm84tx53: Większość Chińczyków nie mówi po angielsku, ale możesz użyć tłumaczenia
novice rank iconChenfeng_Hu: oh
novice rank iconchender07: Naprawdę rzadko śledzę informacje o epic, ale jego darmowe gry warto pobierać, nawet jeśli w nie nie gram
novice rank iconwhite cat: Tak, mam WeChat
novice rank iconChenfeng_Hu: Czy znacie WeChat?
novice rank iconwhite cat: Czy język jest dużym problemem? Ludzie mówią, że większość Chińczyków nie mówi po angielsku, więc to trudne.
apprentice rank iconmisiakkk: Lawyer Capybara emote (inline chat version)
Zaloguj się, aby rozpocząć czatowanie

84

0/160

top5 najtrudniejszych gier? (obby)

playman_597v2 avatar

playman_597v2

December 18, 2020 at 07:54 PM

jest wiele trudnych ale chciał bym tez zobaczyć jakieś wasze dobre propozycje może znajdę cos w co Jeszcze nie grałem
Hehe1235 avatar

Hehe1235

December 18, 2020 at 08:30 PM

według mnie Troll obby
Sobi_07 avatar

Sobi_07

December 18, 2020 at 08:35 PM

ej jak zdobyć level

Sobi_07 avatar

Sobi_07

December 18, 2020 at 08:36 PM

już wiem nie ważne
Tigereded avatar

Tigereded

napisz hard obby albo imposibble obby
Sobi_07 avatar

Sobi_07

trzeba spamić

Sobi_07 avatar

Sobi_07

to spamie

Sobi_07 avatar

Sobi_07

December 18, 2020 at 08:37 PM

przepraszam
Sobi_07 avatar

Sobi_07

wszystkich
Sobi_07 avatar

Sobi_07

ale
muszę

Sobi_07 avatar

Sobi_07

3 poziom

Sobi_07 avatar

Sobi_07

December 18, 2020 at 08:38 PM

nabić

trix12345145 avatar

trix12345145

December 18, 2020 at 08:44 PM

tower of hell i parkur obby
playman_597v2 avatar

playman_597v2

December 18, 2020 at 10:38 PM

dziekuje za propozycje
iliketurtlesm812345 avatar

iliketurtlesm812345

December 18, 2020 at 11:03 PM

TOWER OF HELL JEST NAJTRUDZNIEJSZYM OBBY W ROBLOX JEST PRAWIE NIE DO PRZEJSCIA TYLKO PINKLEAF MOZE PRZEJSC TE OBBY W PIEC SEKUND , IMPOSSIBLE OBBY I TROLL OBBY
iliketurtlesm812345 avatar

iliketurtlesm812345

December 18, 2020 at 11:04 PM

ja chce
DJ_blu3boy avatar

DJ_blu3boy

December 18, 2020 at 11:28 PM

troll obby to cie stroluje bardziej niz zadanie z matmy

Join the conversion by creating an account on Gamehag