Deszcz

Gem682

enchanter rank icongiorgi.pirveli: Wszelkie prawa zastrzeżone. Należy do RCPE Ventures LTD. Obsługiwane przez Lootably, Inc.
enchanter rank icongiorgi.pirveli: Lumi: jeśli spojrzysz na to, co jest napisane na samym końcu po wejściu do GameHag, znajdziesz to:
adept rank iconbirtalan(Tom_cat): Niektórzy użytkownicy Cheddar.tv otrzymali dziwne e-maile. Zmieniłem hasło do mojego konta e-mail jako środek ostrożności.
adept rank iconbirtalan(Tom_cat): ChatGPT zebrał następujące informacje: Cheddar.tv działał na oddzielnym serwerze i podobno padł ofiarą ataku hakerskiego.
novice rank iconLumi: A co ma Lootably wspólnego z Gamehag?
enchanter rank icongiorgi.pirveli: Miejmy nadzieję, że nie
enchanter rank icongiorgi.pirveli: To zwykle się dzieje, gdy strony mają się zamknąć
enchanter rank icongiorgi.pirveli: Ale oni wciąż usuwają rzeczy (Cheddar, kod promocyjny, Discord...) bez żadnych wyjaśnień
enchanter rank icongiorgi.pirveli: Dobrą wiadomością jest to, że nie mogę znaleźć żadnego wiarygodnego źródła potwierdzającego to wszystko
enchanter rank icongiorgi.pirveli: To wtedy zero
enchanter rank icongiorgi.pirveli: Chyba że GameHag padnie... wraz z Lootably
adept rank iconbirtalan(Tom_cat): W ten sposób mniej z nas dołącza do Deszczu, więc jest więcej klejnotów do podziału.
enchanter rank icongiorgi.pirveli: O ile znów nie znajdą nowego właściciela
enchanter rank icongiorgi.pirveli: Jeśli Lootably padnie... GameHag też upadnie
enchanter rank icongiorgi.pirveli: Krążą plotki, że Lootably zamknie się 1 października
enchanter rank icongiorgi.pirveli: Tak, ale...
adept rank iconbirtalan(Tom_cat): Chińscy użytkownicy nie muszą marnować czasu na wypełnianie ankiet — zwłaszcza, że i tak zabrano im te klejnoty.
enchanter rank icongiorgi.pirveli: Teraz... nie ma też Discorda
adept rank iconbirtalan(Tom_cat): Pod pewnymi względami jest to korzystne zarówno dla nas, jak i dla chińskich użytkowników.
enchanter rank icongiorgi.pirveli: i jak wiesz... w tym tygodniu nie było żadnego kodu
SystemGamehag: Dołącz do naszego Discord po codzienne rozdawnictwo klejnotów!
enchanter rank icongiorgi.pirveli: Lootably jest właścicielem GameHag...
novice rank iconkanishkthummala: dostaję tyle robux
novice rank iconkanishkthummala: stary nie obchodzi mnie czy jesteście botami czy nie, ale to jest naprawdę takie dobre
enchanter rank icongiorgi.pirveli: Byli właścicielami Cheddar.tv... i wiesz, co się stało
enchanter rank icongiorgi.pirveli: Nie tylko to... najwyraźniej Lootably (firma) upada
adept rank iconbirtalan(Tom_cat): Jednak zauważyłem, że chińscy użytkownicy zniknęli z serwisu Gamehag.
adept rank iconbirtalan(Tom_cat): To mnie nie dotknęło, ponieważ nigdy tam nie dołączyłem.
adept rank iconbirtalan(Tom_cat): Przeczytałem dziś wcześniej na czacie, że serwer Discord Gamehag został zamknięty.
enchanter rank icongiorgi.pirveli: @birtalan: czy słyszałeś coś o Lootably?
adept rank iconbirtalan(Tom_cat): 1f431 emote (inline chat version) 1f42c emote (inline chat version) 1f431 emote (inline chat version) 1f42c emote (inline chat version) 1f431 emote (inline chat version) 1f42c emote (inline chat version) 1f431 emote (inline chat version) 1f42c emote (inline chat version)
enchanter rank icongiorgi.pirveli: Birtalan!
adept rank iconbirtalan(Tom_cat): cześć
SystemGamehag: Dołącz do naszego Discord po codzienne rozdawanie Gem!
novice rank iconBeamedYT: cześć chłopaki
novice rank iconLumi: Ach tak, ale nie sądzę, żeby punkty Timewall można było przenieść
enchanter rank icongiorgi.pirveli: Spróbowałbym zapytać ludzi z Timewall... ale oni nigdy nie odpowiadają
enchanter rank icongiorgi.pirveli: jakby były w szczelnych przedziałach
enchanter rank icongiorgi.pirveli: Timewall łączy twoje punkty z serwisem, przez który je zdobywasz. Sam mam kilka profili na Timewall, ale punkty z każdego serwisu są powiedzmy...
novice rank iconLumi: Jak to?
enchanter rank icongiorgi.pirveli: @Lumi: niektórzy to mają, tak. Ale to, co zarobiłeś za pomocą profilu GameHag, zostaje zablokowane, myślę, że nie możesz tego przenieść
novice rank iconLumi: Ten Anchorage zdobywający 4000 z timewall XD
scholar rank iconanchorageballer: yo
novice rank iconKamilos31: jest może gra koboldkare tutaj za punkty ?
novice rank iconSelfishGene: Meowdy emote (inline chat version)
novice rank iconLumi: I czy ma timewall?
novice rank iconLumi: Aa
adept rank iconcronourameshi4: Tak, jest, ale to to samo, co mówi Giorgi.
enchanter rank icongiorgi.pirveli: Zdalnie podobne tak, ale znacznie drożej jest zbierać punkty i zdobywać nagrody... ale dużo bardziej
SystemGamehag: 4 użytkowników otrzymało Gem105 od Deszczu.
Zaloguj się, aby rozpocząć czatowanie

51

0/160

szybko sie wbija lvl

TryHardFoul avatar

TryHardFoul

November 12, 2016 at 02:51 PM

Jak szybko leci lvl na sfie ?
kel112 avatar

kel112

November 14, 2016 at 08:58 PM

Na początku tak potem troche dłużej ale lochy dają dużo xp
Kichi avatar

Kichi

November 17, 2016 at 01:21 AM

Lochy daja duzo xp najlepiej bradz lowce po daje ci uniki
Brumkam avatar

Brumkam

November 19, 2016 at 07:02 PM

z poziomem coraz ciężej wbić poziom ponieważ potrzeba więcej expa
Poney avatar

Poney

November 20, 2016 at 11:53 PM

W ciągu dnia wbijesz lvl wymagany do puntków ;)
Kushirei avatar

Kushirei

November 23, 2016 at 10:54 PM

Parę dni i są punkty
PsiQs avatar

PsiQs

November 24, 2016 at 01:20 AM

do 3 dni :D
Buria avatar

Buria

November 27, 2016 at 02:17 AM

Ja tam gram 5 minut i już mam 5 lvl :D
ChriseekPompa avatar

ChriseekPompa

November 27, 2016 at 03:03 AM

W pierwszy dzien 15 level na luzie :)
Omura avatar

Omura

November 27, 2016 at 09:07 AM

Tak.Bardzo szybko się wbija
LifeStyl avatar

LifeStyl

December 10, 2016 at 01:56 AM

Na poczatku to szybko ale poznije jest juz nieco ciezej
wilk12340 avatar

wilk12340

December 24, 2016 at 12:43 AM

do 20lvl szybko, potem jak nie robisz lochów jest ciężko
Przemoster avatar

Przemoster

October 15, 2017 at 02:10 AM

Na początku wbijasz lvl co kilka misji, lecz po pewnym czasie exp zaczyna bardzo wolno lecieć :D, praktycznie lvl się wbija samymi lochami, a dzięki misjom dużo zarobisz oraz dostaniesz tam trochę expa :D

Join the conversion by creating an account on Gamehag