Gamehag: Dołącz do naszego Discord po codzienne losowania Pereł!
giorgi.pirveli:
jose ramon perez mora:
jose ramon perez mora: Czy mogę zdobywać klejnoty tylko grając?
ConquerorShiyam :
alia alia: cześć
dem.pferd.heisst.horst:
kalleschjellerup: gg
cherrygrapesoda: ale to zależy od kraju, więc niektóre rzeczy mogą być ograniczone w zależności od tego, gdzie się znajdujesz
cherrygrapesoda: zdobądź dużo klejnotów i możesz je wymienić na prawdziwe pieniądze, robux, karty podarunkowe i więcej
cherrygrapesoda: klikasz i odpowiadasz na kilka pytań, a po 2 minutach masz kilka klejnotów
cherrygrapesoda: przejdź do Prime Surveys i zrób krótkie
jose ramon perez mora:
Nerea Barrientos:
jose ramon perez mora: I jak można przeprowadzić ankietę i co mogę wygrać
Gamehag: Dołącz do naszego Discord po codzienne rozdania Klejnotów!
alia alia:
cherrygrapesoda: zajmuje to tylko 5 minut, aby wykonać 20 codziennych zadań, aby zdobyć 1500 klejnotów i około 500+ czerwonych klejnotów
cherrygrapesoda: jeśli masz ofertę w swoim kraju, wypróbuj ofertę "lore party" na lootably, płaci około 1500 klejnotów każdego dnia za wykonywanie codziennych zadań
Glod_: 111
cherrygrapesoda: następnie wymienić przedmioty z rozdania na więcej klejnotów
cherrygrapesoda: nie ma problemu, jak powiedział hanfred, myślę, że najszybszym sposobem na zdobycie klejnotów może być robienie najkrótszych ankiet na primesurveys i używanie czerwonych klejnotów na rozdania
Fino Señores: :v
birtalan(Tom_cat): @cherrygrapesoda Dzięki za radę.
Django: jua
jose ramon perez mora: Ok
hanfred: robić darmowe oferty/ankiety
jose ramon perez mora:
jose ramon perez mora: Jak zdobyć darmowe Robux??????
alia alia:
jose ramon perez mora:
jose ramon perez mora: Hahahahahahahaha
brain root:
cherrygrapesoda: warto 10k klejnotów lub więcej
cherrygrapesoda: ponieważ 250 czerwonych klejnotów dziennie do codziennego prawie nigdy nie wygrasz, ale jeśli oszczędzasz przez 7 dni i włożysz wszystko do tygodniowego naraz, możesz coś wygrać
cherrygrapesoda: to najlepszy sposób na zainwestowanie twoich czerwonych odłamków
cherrygrapesoda: a potem po 7 dniach, kiedy następny cotygodniowy będzie się prawie kończył, włóż do niego wszystkie te odłamki, aby mieć realną szansę na wygraną
cherrygrapesoda: @birtalan(Tom_cat) Ja po prostu włożyłbym 50 za szansę, a następnie oszczędzał wszystkie swoje czerwone odłamki przez 7 dni