Deszcz

Gem646

novice rank iconTomatoMapping: nie wiem szczerze mówiąc też, ale oglądam też telewizję, więc jestem zrównoważony w tym, co robię w wolnym czasie w domu
novice rank icondan.d dim: profesjonalista
SystemGamehag: Dołącz do naszego Discord na codzienne rozdawanie Klejnotów!
grandmaster rank iconhanfred: nie jestem pewien, dlaczego nie grasz w fc26 cały dzień? .D
novice rank iconTomatoMapping: no cóż, mój cel został osiągnięty już tydzień temu, więc zwolniłem z grindem i głównie tu po prostu odpoczywam
novice rank iconferchume: cześć Dance Unique emote (inline chat version)
enchanter rank icongiorgi.pirveli: Podejrzewam, że to związane z dochodami, w przeciwnym razie nie byliby skłonni dołączać
enchanter rank icongiorgi.pirveli: natomiast jeśli mieszkasz poza zwykłymi wieżami z kości słoniowej, dostajesz mniej... i mniej... i mniej
grandmaster rank iconhanfred: Stany Zjednoczone mają szalone oferty
enchanter rank icongiorgi.pirveli: To samo dotyczy zakresów nagród; obywatele USA otrzymują najlepsze, jeśli mieszkasz w Niemczech/Niderlandach/.... otrzymujesz stały napływ
novice rank iconToyer: Dance Blue emote (inline chat version)
novice rank iconTomatoMapping: albo być zdyskwalifikowanym tyle razy
novice rank iconTomatoMapping: dlatego prawie nie dostaję ankiet
novice rank iconTomatoMapping: tak, wiem
enchanter rank icongiorgi.pirveli: Założę się, że jest tak samo w przypadku kartwelów, Ormian, Estończyków ....
adept rank iconPontus Andersson: Co to jest tw?
enchanter rank icongiorgi.pirveli: Obawiam się, że nie są zbyt pobłażliwi wobec języków innych niż angielski
adept rank icon...: fds
novice rank iconTomatoMapping: przynajmniej mam mój tłumacz przeglądarki, więc mogę po prostu przetłumaczyć rosyjski na angielski
grandmaster rank iconhanfred: DOOM dziś za darmo na lenovo stream
novice rank iconTomatoMapping: Zazwyczaj moje ankiety w moim głównym języku, czyli łotewskim, po raz pierwszy gdy pojawiła się ankieta po rosyjsku
enchanter rank icongiorgi.pirveli: To dość powszechne, mój profil jest zbudowany w 7 różnych językach, a mimo to otrzymuję ankiety w innych językach
grandmaster rank iconhanfred: czasami otrzymuję ankiety po francusku lub niderlandzku :D
novice rank iconTomatoMapping: stary dlaczego ankieta cpx myśli, że potrafię czytać po rosyjsku
enchanter rank icongiorgi.pirveli: Nieistniejące dla mnie, rzeczy się zdarzają lub po prostu się nie dzieją
grandmaster rank iconhanfred: ich system wsparcia to utrapienie
grandmaster rank iconhanfred: nigdy do nich nie pisałem, ale miałem to samo
enchanter rank icongiorgi.pirveli: Och, podejrzewam, kto to zrobił
grandmaster rank iconhanfred: zazwyczaj sam się naprawia po pewnym czasie
enchanter rank icongiorgi.pirveli: Wygląda na to, że w końcu zadziałało, w samą porę na tę nową serię
grandmaster rank iconhanfred: tak, lubią losowo banować ludzi
enchanter rank icongiorgi.pirveli: Wysyłałem wiadomości do wsparcia przez ponad 30 dni z rzędu
enchanter rank icongiorgi.pirveli: Byłem zablokowany w ankietach przez długi czas
grandmaster rank iconhanfred: przynajmniej gry wróciły, te dobrze płatne
novice rank iconTomatoMapping: nudzi mnie, więc zagram w FC 26 to, co dostałem z tej strony :) na razie
grandmaster rank iconhanfred: 1722 jest w porządku, ale nie lubię ich nowego systemu ankiet
enchanter rank icongiorgi.pirveli: Dzisiejszy próg to 1722 klejnoty
grandmaster rank iconhanfred: Chodzi mi o to, ile trzeba zebrać
enchanter rank icongiorgi.pirveli: Sprawdzę: wczoraj było 213 klejnotów, dziś jest dzień 46 = 230 klejnotów, jutro będzie 248 klejnotów
grandmaster rank iconhanfred: nie, mam na myśli ile klejnotów musisz zdobyć na TW na dzień 45, za leniwy, by obliczyć codzienne dodawane *1.1 :D
enchanter rank icongiorgi.pirveli: Rzeczywiście, zazwyczaj mnie nie ma lub nie mogę poświęcić GH dużo uwagi
adept rank iconPontus Andersson: Browhat emote (inline chat version)
enchanter rank icongiorgi.pirveli: w zasadzie dostaję mniej więcej jeden kod promocyjny dziennie
novice rank iconTomatoMapping: tak wiele rozmów niespodziewanie tutaj Very Cat emote (inline chat version)
enchanter rank icongiorgi.pirveli: W tych dniach skłaniam się ku kodowi promocyjnemu GameHag
grandmaster rank iconhanfred: Ile klejnotów to 45, dotarłem tylko do 32
enchanter rank icongiorgi.pirveli: Zakładam, że też przy tym jesteś?
enchanter rank icongiorgi.pirveli: Zobaczmy... Dzień 45 i spełniam też dzisiejszy próg, zobaczymy jutro
grandmaster rank iconhanfred: dzień #?
enchanter rank icongiorgi.pirveli: Wciąż nad tym
Zaloguj się, aby rozpocząć czatowanie

74

0/160

kody do skrzynek !!!

Gabiiiiiool3 avatar

Gabiiiiiool3

November 25, 2020 at 12:12 AM

jeżeli nie będe zapominała będe dawała tu kody do skrzynek które są aktualne
Gabiiiiiool3 avatar

Gabiiiiiool3

November 25, 2020 at 12:12 AM

aktywny do końca miesiąca to F4ll-w!th-Gh!
może nagrody nie są zadowalające ale zawsze coś
ankimnaX1 avatar

ankimnaX1

November 25, 2020 at 12:38 AM

superowo
tomasz_hajto7 avatar

tomasz_hajto7

November 25, 2020 at 12:44 AM

nice dzięki

Jacoobs9134 avatar

Jacoobs9134

November 25, 2020 at 01:49 AM