Gamehag: Dołącz do naszego Discord po codzienne rozdania Klejnotów!
Robux Lover: dzięki jeszcze raz
hanfred: w przeciwnym razie nie jest tak dobre
hanfred: Xing jest również dobry, jeśli masz wiele lat doświadczenia
giorgi.pirveli:
Robux Lover: prop
hanfred: prawdopodobnie będziesz mieć różne strony do tego, ale jest ich dużo
Robux Lover: ok dzięki
hanfred: możesz filtrować według miasta itp.
hanfred: Sprawdziłbym jakiś serwis jak LinkedIn itp., gdzie oferowane są oferty pracy
Robux Lover: inżynier oprogramowania
hanfred: Czego się uczyłeś? Prawdopodobnie w tej dziedzinie
Robux Lover: a tak przy okazji, gdzie powinienem znaleźć pracę?
hanfred: tak*
hanfred: jeśli byłbyś nami, otrzymałby ten sam błąd yeag
Robux Lover: dodałem 7 klejnotów do deszczu bo czemu nie
malice505: moja przyjaciółka jest z Kanady, więc przypuszczam, że wyświetli jej ten sam błąd, ale i tak to przetestuję! dzięki za próbę pomocy jak zawsze hanfred<3
Gamehag: Dołącz do naszego Discord na codzienne rozdania klejnotów!
hanfred: niedostępne lub cokolwiek to mówi
hanfred: jeśli to jego region, pokaże "już posiadane", jeśli nie, ten sam błąd, który otrzymałeś
malice505: Spróbuję poprosić jednego ze znajomych, który to posiada, żeby może spróbował? mam nadzieję, że przynajmniej dowiem się, z jakiego regionu to dokładnie jest
hanfred: jest wielu sprzedawców, którzy twierdzą, że klucze są ROW, ale potem są LATAM lub RU
malice505: myślę, że to tylko ROW szczerze mówiąc, ponieważ w sklepie jest inny klucz dla UE, więc ten prawdopodobnie będzie naprawdę trudny do wymiany
hanfred: i szkoda, że nie posiadam już gry, w przeciwnym razie mógłbym przetestować klucz i sprawdzić, czy jest na UE, robiłem to tu już wielokrotnie dla innych gier
hanfred: więc nie możesz tego handlować
hanfred: to po prostu źle, że nie znasz regionu
malice505: nie, jest tylko sprawdzacz regionu dla gier (steamdb), który również informuje, że można go normalnie aktywować w moim kraju
Robux Lover: a tak przy okazji, czy istnieje coś takiego jak internetowy sprawdzacz kluczy Steam?
yhzz886: awa
Robux Lover: to smutne
Gamehag: 9 użytkowników otrzymało 58 od Deszczu.
malice505: hanfred nie mów tego, dosłownie będę płakać
hanfred: spoczywaj w pokoju 10k klejnotów
giorgi.pirveli:
yosemir:
malice505: brak ROW, który działa dla mnie dla wszystkich poprzednich gier, które zrealizowałem
Gamehag: Dołącz do naszego Discord na codzienne rozdania Klejnotów!
hanfred: Który otrzymałeś, klucz UE?
malice505: ale wcale o tym nie wspomnieli. czy przynajmniej istnieje sposób, aby skontaktować się ze sprzedawcą?
Swirfty: Problemy z regionem są poza naszą kontrolą
Swirfty: Przedmioty ze sklepu można zwrócić tylko wtedy, gdy zostały już odebrane lub jeśli wystąpił błąd
hanfred: tak, ponieważ jeszcze nie kupili gry
malice505: nie, serio? ale jeśli wygrasz rozdania, możesz je dosłownie sprzedać
hanfred: nie
malice505: @hanfred więc nawet zwrot pieniędzy?
hanfred: to jest problem, gdy kupują klucze na stronach firm trzecich
malice505: dziękuję kochanie mam nadzieję że dostaniesz wszystkie robuxy, których chcesz<3