Jak zdobyć darmowe v dolce wiele stron oferuje generatory i różne inne kody ale jest problem po kliknięciu pobierz albo wyskakuje nam komunikat o podaniu loginu i hasła lub o podaniu nr telefonu oczywiście pod wersią z telefonem piszę iż poprzez wpisanie numepru telefonu włączacie płatną sukskrybcje i z waszego telefonu zodtają wysyłane płatne sms 5 razy w tygodniu a przy wposaniu loginu i hasła ryzykujecie stratą konta lub poważnymi zasłużeniami nie ma czegoś takiego jak darmiwe v dolce trzeba je kupić lub zdobyć na gamehag nie dajcie się nabrać i oszukać !
Pozdrawiam bartexpl
Wszystkie stronki to scam likójcie
Ale ja pisałem ostrzeżenie
up up up niech to trafi do większego grona osób bo sporo sie na to nabiera :money_mouth:
Każdy powinien wiedzieć, że nie ma darmowych v-dolców
Wszyscy zbiórka dla bartexpl za to że tak ostrzega
ci ludzie którzy nagrywają dla firmy to że działa?! TO DLA KASY CI LUDZIE SĄ NOOBAMI!!!!! DAJĄ SIĘ OSCAMOWAĆ TE NOOBY
darmowe v dolce to chajba
Niestety ale trzeba je zdobyc przy ratowaniu świata albo w stopniach darmowego lub bojowego karnetu. Ach. Nic nie jest w życiu proste
Nie do końca! Można spróbować szczęścia w skrzynkach na gamehag.com i zdobyć v-dolce o wiele taniej to znaczy że jakiś % z tych dolców są darmowe!
Nie ma całkiem darmowych v-dolców
Racja gamehag albo kupić je!
Zdobywać punkty na gamehag kd=psc=v-dolce
Jedynie na GameHag, LlamaRoll, Key-Drop itp.
zobywac punkty na gamhag albo na innych stronach lub kupic w fortnite a inaczej sie nie da
można znaleść pasecard albo niedziałający generator v dolców
V-Dolce nigdy nie zamawiałem ale otrzymuje się je (chyba) w postaci Paysafecard'a, ponieważ sama strona nie może przelać na twoje konto V-Dolce, one są jedynie powiązane z serwerami Epic Games. Tylko oni mogą wysłać. Jak się gdzieś myle to poprawcie żeby w bląd kogoś nie wprowadzić :p
o co z gamerhag? można tu zdobyć darmowe vdolce a jest to darmowy i legalny generator
ja uwielbiam GAMEHAG. Mam nadzieję że wygram ratowanie świata lub v-dolce
Nie ma czegoś takiego jak darmowa waluta premium.