Deszcz

Gem762

SystemGamehag: Dołącz do naszego Discord po codzienne losowania Klejnotów!
novice rank iconcuentasrandoms01: Nie ma za co 😎
adept rank iconbirtalan(Tom_cat): @cuentasrandoms01 1f607 emote (inline chat version) 1f607 emote (inline chat version) 1f607 emote (inline chat version)
adept rank iconbirtalan(Tom_cat): Dziękuję za informację. Teraz rozumiem.
novice rank iconcuentasrandoms01: Użyj tego samego adresu e-mail, którego używasz na Gamehag, i zignoruj identyfikator gracza, ponieważ żadne gry go nie mają.
adept rank iconbirtalan(Tom_cat): Więc nie zrozumiałem, jaki zarejestrowany adres e-mail i/lub numer identyfikacyjny miałem podać do „obsługi klienta Torox”.
adept rank iconbirtalan(Tom_cat): Nie mogłem wysłać zgłoszenia, ponieważ nie mam zarejestrowanego adresu e-mail na stronie "Torox"; uzyskuję do niej dostęp przez "Offerwall" Gamehag.
adept rank iconbirtalan(Tom_cat): @cuentasrandoms01 Przynajmniej udało ci się wysłać zgłoszenie do wsparcia.
novice rank icontager1x1: Dance Unique emote (inline chat version)
adept rank iconbirtalan(Tom_cat): 1fae0 emote (inline chat version) 1fae0 emote (inline chat version) 1fae0 emote (inline chat version) 1fae0 emote (inline chat version) 1fae0 emote (inline chat version) 1fae0 emote (inline chat version) 1fae0 emote (inline chat version) 1fae0 emote (inline chat version) 1fae0 emote (inline chat version)
apprentice rank iconjcrbfm: POGSLIDE emote (inline chat version) POGSLIDE emote (inline chat version) POGSLIDE emote (inline chat version) POGSLIDE emote (inline chat version) POGSLIDE emote (inline chat version) POGSLIDE emote (inline chat version) POGSLIDE emote (inline chat version) POGSLIDE emote (inline chat version) POGSLIDE emote (inline chat version) POGSLIDE emote (inline chat version)
apprentice rank iconjcrbfm: monkaSTEER emote (inline chat version) monkaSTEER emote (inline chat version) monkaSTEER emote (inline chat version) monkaSTEER emote (inline chat version) PartyKirby emote (inline chat version) pepeD emote (inline chat version) drake emote (inline chat version) drake emote (inline chat version) PParrot emote (inline chat version) PParrot emote (inline chat version)
apprentice rank iconjcrbfm: pepeMeltdown emote (inline chat version) pepeMeltdown emote (inline chat version) pepeMeltdown emote (inline chat version) pepeMeltdown emote (inline chat version) pepeMeltdown emote (inline chat version) pepeMeltdown emote (inline chat version) pepeMeltdown emote (inline chat version) pepeMeltdown emote (inline chat version)
apprentice rank iconjcrbfm: FeelsRainMan emote (inline chat version)
SystemGamehag: 10 użytkowników otrzymało Gem73 od Deszczu.
adept rank iconbirtalan(Tom_cat): I jest to korzystne dla wszystkich, którzy dołączają do "Deszczu". Jeśli liczba klejnotów jest duża.
novice rank iconcuentasrandoms01: Będę musiał poczekać 15 dni, żeby zobaczyć, co mi powiedzą.
novice rank iconcuentasrandoms01: Masz rację, ale wtedy nie wiem, jaki jest problem ze stroną, mam 4 gry na tej stronie i wysłałem zgłoszenia w 2, ale wciąż nic.
adept rank iconbirtalan(Tom_cat): Więc "Torox" nie powinien być usunięty. Ponieważ kiedy przypisuje dużą liczbę klejnotów użytkownikowi "Gamehag", wartość "Deszczu" również wzrasta.
apprentice rank iconjcrbfm: Chatting emote (inline chat version) Chatting emote (inline chat version)
apprentice rank iconjcrbfm: ppJedi emote (inline chat version) ppJedi emote (inline chat version) ppJedi emote (inline chat version) FeelsRainMan emote (inline chat version) FeelsRainMan emote (inline chat version)
apprentice rank iconjcrbfm: Meowdy emote (inline chat version)
adept rank iconbirtalan(Tom_cat): @cuentas.. Klikasz na pseudonim użytkownika @Cristian Alvarez. I widzisz, że „Torox” teraz przypisał użytkownikowi 1750 klejnotów. I to zwiększyło wartość deszczu.
novice rank icon![|Miss|]!: Cześć
novice rank iconsabcore567: NOOO emote (inline chat version)
novice rank iconsabcore567: bruh nie mogę się zakwalifikować do ankiet daj mi wskazówki proszę
novice rank iconcuentasrandoms01: Cóż, ale fakt, że Torox tego nie robi, mówi ci już, że jest trochę współwinny, więc uważam, że powinni go usunąć z gamehag
novice rank iconsatanoberster: ja
SystemGamehag: @dijeki2638 dał napiwek Gem84 dla the Rain
novice rank iconsabcore567: are behini reeee 263a-fe0f emote (inline chat version)
mage rank iconTweakSL: Flashbang emote (inline chat version)
novice rank icondijeki2638: Cześć
adept rank iconbirtalan(Tom_cat): W ten sposób pozostałyby tylko gry, w których reklamodawcy faktycznie przypisują klejnoty po ukończeniu poziomu.
adept rank iconbirtalan(Tom_cat): @cuentasrandoms01 Zgadzam się. „Torox” powinien zbanować tych reklamodawców gier, którzy odmówili zapłaty za wykonaną pracę.
SystemGamehag: Dołącz do naszego Discord po codzienne rozdawnictwo Klejnotów!
adept rank iconcronourameshi4: Meowdy emote (inline chat version)
novice rank iconcuentasrandoms01: Dokładnie, uważam, że problem tak naprawdę nie leży po stronie Torox, lecz reklamodawców, jednak Torox powinien nadal usuwać gry, które nie płacą.
novice rank iconKacper Król: cześć
adept rank iconbirtalan(Tom_cat): @cuentasrandoms01 Teraz rozumiem. A jeśli reklamodawca gry w ogóle nie odpowie, to "Torox" nie zaksięguje ani jednego klejnotu.
novice rank iconLudrok: Dance Red emote (inline chat version)
novice rank iconLumi: Wua
novice rank iconcuentasrandoms01: To nie oznacza, że zaksięgują ci środki w ciągu 15 dni.
apprentice rank iconjcrbfm: drake emote (inline chat version)
apprentice rank iconjcrbfm: PParrot emote (inline chat version) PartyKirby emote (inline chat version) monkaSTEER emote (inline chat version) ppJedi emote (inline chat version) Dance Green emote (inline chat version) pepeD emote (inline chat version) PartyKirby emote (inline chat version) pepeD emote (inline chat version) Meowdy emote (inline chat version) pepeMeltdown emote (inline chat version)
novice rank iconcuentasrandoms01: Tak, ale mówią, że skontaktują się z reklamodawcą gry
apprentice rank iconjcrbfm: FeelsRainMan emote (inline chat version) Chatting emote (inline chat version)
apprentice rank iconjcrbfm: Dance Green emote (inline chat version) Dance Red emote (inline chat version) Dance Blue emote (inline chat version) Dance Unique emote (inline chat version)
mage rank icongiorgi.pirveli: Dance Unique emote (inline chat version)
SystemGamehag: 15 użytkowników otrzymało Gem60 od Deszczu.
adept rank iconbirtalan(Tom_cat): @cuentasrandoms01 Rozumiem. Jeśli oni "Torox" rzeczywiście prześlą odpowiedź i zaksięgują brakujące klejnoty w ciągu 15 dni roboczych, byłoby to dobrze.
Zaloguj się, aby rozpocząć czatowanie

79

0/160

Od którego poziomu konia jest bojowiec?

Kamq avatar

Kamq

August 15, 2016 at 03:37 PM

Od którego poziomu konia jest bojowiec?
mrdreivix avatar

mrdreivix

August 15, 2016 at 04:42 PM

Aby miec konia bojowego potrzebujesz Level 35
Poziom konia 10
Medal Konny
500.000 Yang
TwardyPlayer avatar

TwardyPlayer

August 17, 2016 at 08:11 PM

Potrzeba : 35lvl , Poziom konia 10 , medal konny i 0,5kk Yang
CineKxGladiator avatar

CineKxGladiator

August 18, 2016 at 02:40 AM

Yy.. Panowie... Może dawno nie grałem na PL ale mi się wydaje, że kończy bojowy jest od 35lv postaci i 11lv konia wtedy już jest boj
xartexakaxardas avatar

xartexakaxardas

April 23, 2017 at 03:34 AM

35 lvl

Creence avatar

Creence

May 18, 2017 at 03:45 PM

11 poziom konia to koń bojowy.

Join the conversion by creating an account on Gamehag