Wyrażam dobrowolną i odwoływalną zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych przez Administratora w celu świadczenia usług serwisu gamehag (zgodnie z Ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych [Dz.U.1997, nr 133, poz. 883 z późn. zm.]). Poinformowano mnie o tym, że podanie moich danych osobowych oraz wyrażenie zgody na ich przetwarzanie jest dobrowolne oraz o przysługującym mi prawie do dostępu, kontroli przekazanych danych, ich poprawiania, a także o prawie sprzeciwu wobec przetwarzania oraz przekazywania moich danych osobowych innym podmiotom.
fortnite moim zdaniem oczywiście
Fortnite lepszy jak dla mnie
roblaks jest guw**m a fortnite jest spoko
fortnite lepszy ale roblox nie najgorszy
Fortnite better
fortnite bo więcej grałem
fortnite i roblox to w te 2 gry gram dosyc czesto ale mysle ze lepszy jest jednak fortnite
fortnite to dla mnie bardzo rozwinięta gra bardziej niż roblox
Dla mnei Fortnite czasem jest nudne bo mało trybów a w Roblox jest ich więcej ale jak tak to 50% na 50%
fort
lubie roblox i fortnite
Myślę że fortnite to najlepsza gra w kturom grałem ale myślę że roblox tesz jest fajny można można się rozwijać ale moja decyzja to fortnite
fortnite ALE też gram w roblox więc to i to wybieram
fortnite imo better
fortnite
fortnite
Jak dla mnie obie gry są fajne ale wole bardzej forta
Fortnite ale jakbyś napisał to na forum robloxa to sądzę że odpowiedzi byłyby inne
A co do tego komentarza zgłoś do usunięcia i kliknij przycisk do tego komentarza zgłoś do usunięcia i kliknij przycisk do tego komentarza zgłoś do usunięcia
Ja wybieram fortnite bo więcej grałem
Fortnite najlepszy ale roblox ujdzie w tłoku
fortnite