bober ty się zamknij bo nie masz karnetu bojowego a ja mam wszystkie skiny od 2 sezonu z tamtego karnetu
Opłaca się bo z karnetu dostajesz 1300 v-dolców
opłaca się wydajesz 39 zł a masz tak napawdę na kazdy kolejny karnet + skinki wlatują ;)
teraz już nie :( bo jak będziesz miał karbida to w 5 sezonie już nieda sie u niego tej zbroi odblokować i będzie nadal taki brzydki XD
ta karnet bojaowy daje mase fajnych zadan oraz w szybki sposub mozna wbic 100 stopien karnetu i wielu skinuw, tansuw.
Tak, bez karnetu szybko się nudzi
Tak ale KB z 4 sezonu już się nie opłaca lepiej kupić z 5
opłaca sie jak najbardziej
Opłaca się kupić płacisz 40zł a w nim jest ponad 1,300 V-Dolców i jest mega dużo skinów , tańców więc szybko ci sięto zwróci a skiny nie znikają wiec masz je na nasteonym sezonie. POLECAM KUPIĆ
to zależy czy ktoś chce kupić za prawdziwe pieniądzie karnet np: ja nie chce wydawać prawdziwych pieniędzy na gre fortnite ale spotkałem gamehag i teraz moge mieć za darmo i spoko taka moja odpowiedź
Opłaca lecz kupuje go na początku sezonu by mieć więcej czasu na wbicie poziomu karnetu
Tak! Za 950 v-dolców dostajesz równowartość ok.12000 v-dolców.
Osobiście uważam że warto go kupić albowiem możesz zdobyć przedmioty sezonowe
Ja nabiłem już każdy z 3 karnetów na maxa i jestem zadowolony
tak bo za 40zl dostajesz skiny i wiecej v dolcow niz dales za karnet i jak nie wydajesz tych v-dolcow to masz sawsze kolejny karnet za darmo i ci zostaje 600v-dolcow na tance itp
tak, wiekszosc v dolcy sie zwraca a skiny itd zostają :)
ja kupiłem i juz mam na kolejny karnet