Tak, opłaca się. To zaledwie 40zł, a zarabiasz ponad 1000 V-Dolców, więc możesz kupić następny karnet bojowy. Skinów jest ogrom, przez co nie musisz ich kupować w sklepie. To jednorazowy wydatek, a ile daje.
Opłaca się, jeśli tylko będziesz grać to raz wydasz pieniądze a na każdy kolejny sezon masz karnet za free
Oczywiście, że się opłaca! Za darmowy karnet otrzymujesz bardzo mało nagród. Dzięki Karnetowi Bojowemu, dostajesz ponad 100 różnych itemów, a do tego odblokowywujesz dostęp do różnych wyzwań, po których ukończeniu zgarniasz super nagrody! Kupuj, chociaż teraz chyba już się nie opłaca, bo do końca sezonu tylko 16 dni, także lepiej poczekać na Sezon 5 i dopiero wtedy kupić
Tak opłaca się ponieważ z karnetu dostajesz 1300 vdolcow co skutkuje vdolcami na nastepny karnet i masz 350 w zapasie :D
Opłaca. Zobaczysz, że się opłaca. Samo się zwróci.
opłaca ponad 1.300 v dolcow :p
w sensie dostajesz za caly karnet
Jak grasz to się opłaca dużo bardziej niż normalnie kupić skiny
Myślę,że bardziej opłacalne jest Ratowanie Świata. Mozna tam farmić ok 50-100 VDOLCÓW dziennie grając przyjemnie w gierkę.
oczywiście że warto kupić
Opłaca się jak wbijesz 100 lvl to masz 1500 V-DOLCÓW i skiny pleceki lotnie i emotki
Opłaca się i to bardzo :D
tak baardzo sie opłaca dostajesz ok. 1300 v-dolców i kolejne karnety masz za free :D
Ja kupiłem 2 razy i polecam
Opłaca tylko najlepiej na poczatku sezonu
Jasne że tak a jeśli ci szkoda to kup se na następny sezon
Bardziej oplaca sie ratowanie i za wygrane vdolce kupic karnet
Opłaca się.
Zaledwie wydasz 40 dychy a dostajesz mnóstwo skinów i v-dolce!!! Potem wydajesz na kolejny karnet itd...
Jakis zarobek v dolców z tego masz no i skiny