Follow us on X for promo codes, news, and more, soon! https://x.com/GamehagEN
Deszcz

Gem867

novice rank iconoctoberart: PepoDance emote (inline chat version)
novice rank icondora69: ¯\_(ツ)_/¯
SystemGamehag: Dołącz do naszego Discord po codzienne rozdawnictwo Klejnotów!
novice rank iconEgaming_2009 9: Dziękuję!
novice rank iconEvor: Wybacz. Zgarniam wszystko. #cheatactivated :P
novice rank iconatfixteam: Gratulacje dla 10 zwycięzców! 1f918 emote (inline chat version)
novice rank icondora69: Dance Red emote (inline chat version) Dance Blue emote (inline chat version) Dance Green emote (inline chat version) Dance Unique emote (inline chat version) Dancin emote (inline chat version)
novice rank iconbirtalan_scs: 2b50 emote (inline chat version)
novice rank iconbirtalan_scs: Dance Red emote (inline chat version)
novice rank iconbirtalan_scs: Dance Unique emote (inline chat version)
novice rank iconbirtalan_scs: Dance Blue emote (inline chat version)
novice rank iconbirtalan_scs: Dance Green emote (inline chat version)
adept rank iconszoey222: Dancin emote (inline chat version)
novice rank iconbirtalan_scs: Dance Blue emote (inline chat version)
adept rank icongame: Dance Red emote (inline chat version)
novice rank iconDecon: Dance Unique emote (inline chat version)
enchanter rank icondem.pferd.heisst.horst: Dance Blue emote (inline chat version)
adept rank iconLis Sow: PepeHands emote (inline chat version)
novice rank iconAshley: Próbowałem wypełniać ankiety, ale nie daję rady
novice rank icondavid950940: HHH
apprentice rank iconGabe Newell: OMEGALUL emote (inline chat version) Vibin emote (inline chat version)
enchanter rank iconhanfred: Meowdy emote (inline chat version)
novice rank iconArthursTwin: dzień dobry (po południu)
novice rank iconEvor: Postaram się. Dzięki
enchanter rank iconhanfred: robić ankiety
novice rank iconEvor: Hanfred możesz podzielić się jakimś pro tipem w kwestii klepania gemów ?
novice rank iconabdullah.jubara25: Jak uzyskać pomoc w sprawie zwrotu pieniędzy?
novice rank iconabdullah.jubara25: powiedział, że użyłem VPN lub oferty danych, nie pamiętam, czy używałem VPN, zostało wypłacone
novice rank iconabdullah.jubara25: Miałem 3,15 $, wydałem je, moje zamówienie zostało anulowane, a dodatkowo 3,15 nie zostały zwrócone, obciążono mnie z mojego salda
SystemGamehag: 16 użytkowników otrzymało Gem65 od Deszczu.
novice rank iconPontus Andersson: Ah ok dzięki dobrze to wtedy właściwy 😄
scholar rank iconabcd1290: Gamba emote (inline chat version)
enchanter rank iconhanfred: sprawdź swój profil
enchanter rank iconhanfred: to jest e-mail, którego użyłeś podczas rejestracji
novice rank iconPontus Andersson: Gdzie wpisujesz swój adres PayPal?
apprentice rank iconThesan: Dancin emote (inline chat version)
novice rank iconEvor: Dzięki hanfred za info :)
enchanter rank iconhanfred: 18.25 zloty
novice rank iconPontus Andersson: Cześć
novice rank iconEvor: 5000 kryształów w paypalu to ile mniej więcej złotych ? Ktoś to sprawdzał ?
novice rank iconMarcin N: ellloo
novice rank iconJojo: Dlaczego nie otrzymałem moich robux przy wypłacie
enchanter rank iconhanfred: :(
novice rank iconNoemi Paz Barboza: nie działa u mnie
enchanter rank iconhanfred: zawsze zwracaj uwagę
enchanter rank iconhanfred: nie daj się złapać na podchwytliwe pytania na końcu i nie będziesz mieć problemu
novice rank iconEvor: Yup. Primsurveys to jednak scam. Człowiek wypełni dosłownie całą ankietę i na sam koniec dostaje się informacje o wykluczeniu z ankiety.
novice rank icontfou3lik.__.: cześć
SystemGamehag: Dołącz do naszego Discord po codzienne rozdania Gemów!
adept rank iconreimond96: cześć
Zaloguj się, aby rozpocząć czatowanie

79

0/160

poradnik dla nowych graczy,którzy chcą coś osiągnąć

Xejan avatar

Xejan

July 30, 2020 at 03:07 AM

Zapewne wielu z was gra w Foe, ponieważ chce zdobyć łatwe KD, jednak chcę podzielić się swoim doświadczeniem z grą ponad 700logowan dziennie zacznijmy od tego, jak dobrze zauważyliście,gra ta posiada epoki w drzewku technologi, które się bada i dostaje nowe budynki...jednak odradzam lecenie z epokami do przodu, bo nie o to chodzi w tej grze, gra ta uczy cierpliwości i upartego dążenia do celu jakim jest osiąganie jak najwiękrzej mocy, w grze rozwija sie perły które dają wiele bonusów od zaopatrzenia i złota po bonusy do ataku i obrony armii, w grze bardzo często występują eventy takie jak archeolodzy,jesień,zima,halowen, itp. Eventy są zazwyczaj w odstępach po półtorej miesiąca, oferują one bardzo ciekawe budynki, które dają pr... słowniczek gracza pr- punkty rozwoju, używa sie ich do rozwijania pereł i technologii perły-główne budynki,ktore się rozwija poziomami które zwiększają bonusy danej perły plany- plany sa potrzebne do podnoszenia maksymalnego lvl perły, wymagane jest ich 9, gdy perłę postawisz masz możliwość rozwinięcia ja do 10poziomu a potem za każde 9 planów powiększasz maksymalny lvl o 1 wg-wyprawy gildyjne bu je odblokować musisz być w gildi, robisz konflikty za każdy dostajesz nagrody,sa 4 poziomy czyli razem 64 konflikty, jednak każdy oprócz 1 musi zostać odblokowany przez radę gildi za surowce ze skarbca gpc- gildyjne pola!chwaly przejmujesz sektory wraz z gildią,awansujesz o różne rangi az do platyny, nagrody za miejsca to fragmenty 2 budynków drogi sławy oraz statua bohatera, która daje bonusy pr i towary do gildi a droga do sławy to jest segment który doczepia się do poprzedniego daje on bonusy do obrony armi atakującej prestiż gildi i potencial - zdobywa sie je poprzez wg itp itd im większy poziom tym lepszy bonus oraz więcej pr z ratusza
Aburame avatar

Aburame

August 2, 2020 at 08:46 PM

dobry poradnik do tego nie jest sztucznie długi
P1etruch avatar

P1etruch

August 13, 2020 at 04:15 PM

ooo fajny poradniczek
PoCoCiToPotrzebne avatar

PoCoCiToPotrzebne

August 16, 2020 at 02:33 PM

fajny poranik c:
dawidstary123 avatar

dawidstary123

August 16, 2020 at 02:35 PM

ja sam znam osobe która jest w gildi angels i jest najlepszy w tej ggildi
dawidosswwww avatar

dawidosswwww

August 21, 2020 at 10:40 AM

fajny pradniczek:D
julia_bojarska avatar

julia_bojarska

August 30, 2020 at 06:25 PM

og xD misty ogarrrrrrrr !

Join the conversion by creating an account on Gamehag

poradnik dla nowych graczy,którzy chcą coś osiągnąć na forum Forge of Empires na Gamehag