Deszcz

Gem1654

apprentice rank iconbirtalan_scs: @BazsalikomWasil to dla ciebie: https://giphy.com/gifs/theecards-thank-you-thankyou-all-b0xTzq0EpeFmxesk2c
apprentice rank iconbirtalan_scs: @BazsalikomWasil Zrozumiałem. Każdy, kto chce, może skopiować link do GIF-a i obejrzeć go we własnej przeglądarce.
novice rank iconjustanidiot: Dance Red emote (inline chat version)
novice rank iconBadblox: Meowdy emote (inline chat version)
apprentice rank iconIdkwhattowrite: Meowdy emote (inline chat version)
novice rank iconCat Tien Nguyen: NOOO emote (inline chat version)
adept rank iconBasilWasil: oczywiście możesz otworzyć link i go obejrzeć
adept rank iconBasilWasil: birtalan mówiłem, że gify nie działają na gamehag.....
novice rank iconhutomori861: Jeśli użyję chedder tv, czy potrzebuję kodu telefonicznego?
adept rank iconzhanghongjia2011: Meowdy emote (inline chat version)
apprentice rank iconbirtalan_scs: @BasilWasil Skopiowałem link do gifa i mogłem go otworzyć w przeglądarce i obejrzeć.
novice rank iconChristopher McClure: Yerp
SystemGamehag: Dołącz do naszego Discord po codzienne rozdawnictwo Klejnotów!
adept rank iconBasilWasil: Linki GIF nie działają tutaj, tylko Discord
novice rank iconBadblox: Cześć
novice rank iconBadblox: Mind Blown emote (inline chat version)
apprentice rank iconAvery >:D: Cat No emote (inline chat version)
apprentice rank iconbirtalan_scs: @BasilWasil tak, to jest link do gifa. 1f603 emote (inline chat version) Widziałem, jak ktoś inny wysłał wcześniej link do gifa na czacie.
novice rank icongame jack5466: 😃😃
novice rank iconwz.163.com: Cat Yes emote (inline chat version)
adept rank iconBasilWasil: brat próbował wysłać GIF
apprentice rank iconbirtalan_scs: 1f601 emote (inline chat version) 1f601 emote (inline chat version) 1f601 emote (inline chat version) Bardzo ładne https://giphy.com/gifs/emoji-react-3land-9Fqek5SdRxZ0W1jZK9
novice rank iconIan Talamantes: Cześć
apprentice rank iconbirtalan_scs: Wow, jaka okrągła liczba spadła podczas deszczu. 0031-fe0f-20e3 emote (inline chat version) 0030-fe0f-20e3 emote (inline chat version) 0030-fe0f-20e3 emote (inline chat version)
novice rank iconkat1786: Dobrze awa
novice rank iconasadsa aasda: BRUHH
novice rank iconasadsa aasda: DESZCZ
SystemGamehag: 18 użytkowników otrzymało Gem100 od Deszczu.
novice rank iconeneryagami_59687: DESZCZ
novice rank iconasadsa aasda: Cat Yes emote (inline chat version)
novice rank iconeneryagami_59687: GENIALNY
novice rank icon🐷🐷🐷: KEKW emote (inline chat version)
novice rank iconMove Mel: KEKW emote (inline chat version)
novice rank iconVitor Vinicius Abreu: Pakiet Minecoins Minecraft - 330 monet CD Key
novice rank icon玩战雷的喀秋莎: KEKW emote (inline chat version)
novice rank iconKloCkoN Play: Meowdy emote (inline chat version)
novice rank iconasadsa aasda: WITAJ
enchanter rank icondem.pferd.heisst.horst: oo
novice rank iconmarceloguillermo88: to jest naprawdę dziwne..
novice rank iconmarceloguillermo88: I WSZYSCY Z 7 klejnotami na początku?
novice rank iconmarceloguillermo88: I to wszystko z moimi żetonami
novice rank iconmarceloguillermo88: 1400 klejnotów?
novice rank iconmarceloguillermo88: Co, jak 5 osób dokładnie to otrzymało?
SystemGamehag: Dołącz do naszego Discord na codzienne rozdania Klejnotów!
novice rank iconmarceloguillermo88: yo
novice rank iconTika_Ignis: Przydarzyło mi się to, zwłaszcza przy ankietach o wysokich punktach. W ten sposób zwrócono 3 000 pkt, tak po prostu >:C
sorcerer rank iconhanfred: Meowdy emote (inline chat version)
apprentice rank iconAvery >:D: To nie jest najgorsze. cpx może także cofnąć twoje punkty nawet miesiące po wypełnieniu ankiety. to frustrujące
novice rank iconsworddog: Vibin emote (inline chat version)
novice rank iconTika_Ignis: Te odkrycia mnie frustrują, robię połowę, a oni dyskwalifikują mnie bez wypłacenia choćby minimalnego odszkodowania za zmarnowanie mojego czasu >_<
Zaloguj się, aby rozpocząć czatowanie

80

0/160

poradnik dla nowych graczy,którzy chcą coś osiągnąć

Xejan avatar

Xejan

July 30, 2020 at 03:07 AM

Zapewne wielu z was gra w Foe, ponieważ chce zdobyć łatwe KD, jednak chcę podzielić się swoim doświadczeniem z grą ponad 700logowan dziennie zacznijmy od tego, jak dobrze zauważyliście,gra ta posiada epoki w drzewku technologi, które się bada i dostaje nowe budynki...jednak odradzam lecenie z epokami do przodu, bo nie o to chodzi w tej grze, gra ta uczy cierpliwości i upartego dążenia do celu jakim jest osiąganie jak najwiękrzej mocy, w grze rozwija sie perły które dają wiele bonusów od zaopatrzenia i złota po bonusy do ataku i obrony armii, w grze bardzo często występują eventy takie jak archeolodzy,jesień,zima,halowen, itp. Eventy są zazwyczaj w odstępach po półtorej miesiąca, oferują one bardzo ciekawe budynki, które dają pr... słowniczek gracza pr- punkty rozwoju, używa sie ich do rozwijania pereł i technologii perły-główne budynki,ktore się rozwija poziomami które zwiększają bonusy danej perły plany- plany sa potrzebne do podnoszenia maksymalnego lvl perły, wymagane jest ich 9, gdy perłę postawisz masz możliwość rozwinięcia ja do 10poziomu a potem za każde 9 planów powiększasz maksymalny lvl o 1 wg-wyprawy gildyjne bu je odblokować musisz być w gildi, robisz konflikty za każdy dostajesz nagrody,sa 4 poziomy czyli razem 64 konflikty, jednak każdy oprócz 1 musi zostać odblokowany przez radę gildi za surowce ze skarbca gpc- gildyjne pola!chwaly przejmujesz sektory wraz z gildią,awansujesz o różne rangi az do platyny, nagrody za miejsca to fragmenty 2 budynków drogi sławy oraz statua bohatera, która daje bonusy pr i towary do gildi a droga do sławy to jest segment który doczepia się do poprzedniego daje on bonusy do obrony armi atakującej prestiż gildi i potencial - zdobywa sie je poprzez wg itp itd im większy poziom tym lepszy bonus oraz więcej pr z ratusza
Aburame avatar

Aburame

August 2, 2020 at 08:46 PM

dobry poradnik do tego nie jest sztucznie długi
P1etruch avatar

P1etruch

August 13, 2020 at 04:15 PM

ooo fajny poradniczek
PoCoCiToPotrzebne avatar

PoCoCiToPotrzebne

August 16, 2020 at 02:33 PM

fajny poranik c: