nigdy nie wiem co napisać w opisie ;-;
Moim zdaniem określenia "gra dla dzieci" można użyć w stosunku np. gier edukacyjnych. To czy ktoś lubi grać w Fortnite to kwestia gustu, a nie wieku. Zawsze zastanawia mnie jakie argumenty stoją za tym, gdy ktoś określa grę jako "grę dla dzieci" (jako negatywna opinia). Które aspekty uważa, że są dziecinne.
fortnite to gra dla dzieci ja uważam że nie np ninja zarabia setki tysięcy dolarów dziennie a gra w fortnite albo tfue jest popularny z czego? z FORTNITE
Napewno fortnite nie jest grą dla dzieci tylko dla wszystkich co lubią fortnite
POWIEM KRÓTO FORTNITE JEST PEGI 12 MINEGOWNO PEGI 7
A WIĘC PROSZĘ ZAMKNĄC RYJE DZIECI GŁUPIE
Zwyczajne gadanie osoby która w tę grę nie gra albo jej po prostu nie lubi dla mnie nie ma czegoś takiego jak "gra tylko dla dzieci" jeżeli będę chcieć to zagram nawet w lego batman :)
fortniteeeeeeeeeeeeeeee nie jesttttttttttttt dla dzieciiiiiiiii złamasie fagasie tyyyyyyyyyy najgorszyyyyyyyyy mam fortnite i on nie jest dla dzieci gnido mala
łeeeeeeeeeeeeee :(((((((((((((((((((((((
fortnite jest dla dzieci XD
Tak fortnite jest dla dzieci bo tam grają mdziecki
Fortnite nie jest dla dzieci bo np. Taki ninja zarabia tysiące dolarów na czy? Na graniu w Fortnite albo też taki Tfue z czego on jest popularny? Z Fortnite
Moim zdaniem Fortnite jest dla każdego bo jest kolorowy i jest wiele wesołych rzeczy ale kiedy ktoś się uzależni od przykład Fortnite to może być bardzo agresywny gdy przegrywa Fortnite to fajna gra
tak Fortnite jest dla dzieci
fortnite jest i dla dzieci i dorosłych w fortnite można się dorobić milionów dolarów dzienni jak ninia i tifue też rok temu word capa o 10000000dolarów wygrało 16letnie dziecko.
wedlug mnie ta gra jest dla dzieci i doroslych poniewaz graja w niego mlodsi i starsi a nawet dziadkowie i maja w nim duze osiagi :)
Fortnite to gra dla każdego, mówią że jest dziecinna bo nie ma krwi i jest bajkowa grafika .. co w tym złego??? nie ogarniam was
NIEWIEM PO PROSTU ZAWSZE DZIECI SĄ LEPSZE ON 13 LATKKÓW