Nie istnieją darmowe robuxy
Darmowe robuxy istnieją, ale tylko przez strony gdzie możesz dostać punkty itd. Niektóre gry na roblox są nazywane Scammami przez innych graczy
Nie ma nic za darmo jeżeli chcesz mieć darmowe robuxy graj na gamehag
jak chcesz free robux to wykonuj zadania a klejnoty, kup paysefcard i se doładuj i ciesz sie free robuxami! a za inne stronki np.werifikacje sms nic z tych rzeczy nie działa i tylko dosaniesz bana.
Są Gry Ale Gamehag najlepszy
TaK , Na gAmEHaG TaK inne to jakieś oszukaństawa :
:< * JA JUŻ NIE PATRZE CO PISZE aAAa
oczywiście, gameghag, rblx.ninja i różne stronki do robienia zadań i wymieniania na robuxy, jak nie trzeba dołączać do grupki to wiedz że to scam, bo tylko przez grupke można wypłacać komuś robuxy
Polecam Danielo, sprawdza prawdziwe strony, sposoby na robuxy
tak są, na gamehag- na RBXsite: (kod na 1 robux to ,, Welcome ''
no na gamehag tam najlepiej sie zdobywa :thumbsup:
Tak Ale Na Legalnych Stronach:smiley:
tak można je zobyc na stronie gamehag.pl
gamehag, *******, rbx.ninja, rbx.gg, ***** i wiele więcej :money_mouth::money_mouth::money_mouth::money_mouth::money_mouth::money_mouth::money_mouth: xd
a i istnieje bag na gamehag i może też na innych stronach, że jak odbierzesz robux na 2 urządzeniach w tym samym czasie to dostaniesz ich 2x więcej. :money_mouth::money_mouth::money_mouth::money_mouth::money_mouth: no ja napszykład miałem ich 200 to było jeszcze wtedy kiedy robuxy były tańsze kupiłem se 200 robux a dzieki temu bagu dostałem ich 400 więc xd
Moim zdaniem są ale można za niego dostać bana~na ! Ale na GameHag zawsze a na innych stronach raczej nie ;) POzdrawiam
na stronach typu gamehag albo jakieś generatory ktore każą wysłać sms za kase
Są np. na gamehag, albo rbx.