Simona Michálková: Albo coś w tym stylu, więc chciałem wiedzieć, jak to wygląda u innych osób. Nigdzie nie widzę opcji, aby to zainstalować.
Simona Michálková: Jest wymieniony w kategorii Android, ale gdy klikam w niego i próbuję zainstalować grę, zostaję przeniesiony na stronę, która mówi, że jest dla iPada i iPhone'a...
Gamehag: Dołącz do naszego Discord po codzienne rozdania klejnotów!
zglixiangjia:
ITPer: cześć
Snike22:
cure-retying-creme: Kliknięcia Timewall zostały mi właśnie przypisane.
Reiga: Cześć
hanfred: co dziwne, zrobiłem tam podobne gry jakieś 2 tygodnie temu i zapłaciły około 2 razy więcej klejnotów niż pokazywały
hanfred: ale te gry trochę słabe z reklamami po każdym poziomie
hanfred: pokazuje mi logo Android, więc powinno być dla Androida
hanfred: możesz ustawić tam filtr na "android"
Simona Michálková: Czy gra Tile Tap Master na Timewall jest rzeczywiście dostępna na Androida, jak mówią? A może którykolwiek z ich gier, w ogóle... :D
KitsuAngel:
Barbary: Wpisz wiadomośc...
poorguy:
dem.pferd.heisst.horst:
Gamehag: Dołącz do naszego Discord na codzienne rozdawnictwo Klejnotów!
chuyuewei:
fnogaj:
justanidiot:
PaulTran: Miło
Granolia:
ytyang001:
ytyang001: Dzięki.@hanfred Ale, nie jestem dobry w robieniu surveyTAT
hanfred: nie możesz zostać wyrzucony z deszczu, jeśli dołączyłeś w bieżącej godzinie
ytyang001: Ok, wiem
Francisco Javier Ortega: Cześć
hanfred: musisz dołączać co godzinę
hanfred: deszcz jest co godzinę
ytyang001: Jakieś to dziwne, już wcześniej dołączyłem do Rain, dlaczego teraz pojawia się komunikat, żeby dołączyć ponownie? Teraz muszę wykonać zadanie, które najprawdopodobniej znów mnie wykopnie
reimond96: cześć
Gamehag: @Kevin Delgado dał napiwek 20 Deszczowi
ytyang001: Wpaść na chwilę
anchorageballer: yo
hanfred: wszyscy dokonują zwrotów, więc nie ma znaczenia, które wykonasz
Gamehag: 14 użytkowników otrzymało 59 od Deszczu.
Simona Michálková: Cóż, tak, przeszedłem na Bitlabs. :D O mój Boże, to jakaś rada.
Snike22:
hanfred: dochodzi do chargebacków, po prostu idź dalej
Simona Michálková: Bitlabs to jedyny, który czasami działa dla mnie. Inne mnie wyrzucają. Wolałbym w ogóle nie robić już Prime Surveys—kiedyś odbierali mi nagrody.
Igro Tren4ik: Simona Michálková mam to samo
hanfred: ale ankiety wyrzucają cię natychmiast tam, jeśli już próbowałeś ich tutaj
hanfred: Nie mam problemów
Simona Michálková: Jestem tu od miesięcy i ani razu nie udało mi się ukończyć tam żadnej ankiety. :D
hanfred: używają cpx, bitlabs i prime tak jak tutaj