Gamehag: Dołącz do naszego Discord po codzienne rozdania Klejnotów!
hanfred: zawsze przechodź do offerwall i rozpoczynaj tam oferty
hanfred: tak jeśli kliknąłeś link tutaj na Gamehag zamiast na offerwall
kopli.nik:
infinitystrong2025: normalnie na ścianie ofert jest napisane opłacone, ale że nie ma tego w mojej historii ofert
infinitystrong2025: ok znalazłem
infinitystrong2025: nie było ich w offerwallach, tylko u góry
shrektherblxdude: który offerwall używasz?
infinitystrong2025: ale w ścianie nie ma nic, dziwne
infinitystrong2025: gdzie ukończyłeś ofertę. Prosimy pamiętać, że Gamehag nie ma kontroli nad offerwallami ani ich ofertami, więc nie możemy pomóc w tym procesie.
infinitystrong2025: Jeśli minęły 48 godzin i nadal nie otrzymałeś swojej nagrody, zalecamy skontaktowanie się bezpośrednio z offerwallem
hanfred: zainstaluj+graj przez 5 minut
hanfred: również Arknights: Endfield na lootably działa
hanfred: jak zainstalować+otworzyć czy coś
hanfred: działa na PC, pierwsza część
shrektherblxdude: albo twój offerwall
infinitystrong2025: czy capcut działa? komputer czy telefon
shrektherblxdude: kliknij ikonę słuchawek tuż obok czatu
infinitystrong2025: ok, ale nie mogę znaleźć, gdzie iść po wsparcie. przechodzę do moich ofert rozpocznij i nie widzę tego
hanfred: również zrób CapCut
hanfred: więc powinno działać
hanfred: tak, zrobiłeś to 5 dni temu
mihalopoulos.pan: było dni wcześniej
hanfred: Zrobiłem to
hanfred: ta zwykle działa
hanfred: skontaktuj się z pomocą techniczną offerwall
infinitystrong2025: wps minęło 48 godzin
infinitystrong2025: 5 i 7 gra o tron
hanfred: wps zajmuje 24 godziny, aby zaksięgować
hanfred: przynajmniej niemiecki numer
mihalopoulos.pan: przydarzyło mi się to samo po osiągnięciu poziomu zamku 19 i 20
infinitystrong2025: pobierz wps wtorek też nie otrzymano
infinitystrong2025: game of thrones wtorek 2 nagrody nieotrzymane
quality Counterfeitstor: Kup fałszywy dolar amerykański | funty brytyjskie | dolar kanadyjski | fałszywe 20 euro na sprzedaż | +4915213677212
quality Counterfeitstor: Kup fałszywe dolary amerykańskie | funty brytyjskie | dolary kanadyjskie | fałszywe 20 euro na sprzedaż | +4915213677212
quality Counterfeitstor: Kup fałszywe dolary amerykańskie | funty brytyjskie | dolar kanadyjski | fałszywe 20 euro na sprzedaż | +4915213677212
hanfred: albo tato, nie obchodzi mnie to
quality Counterfeitstor: Kupno fałszywych dolarów amerykańskich | funtów brytyjskich | dolara kanadyjskiego | fałszywe 20 euro na sprzedaż | +4915213677212
hanfred: Czy mogę użyć tych pieniędzy, aby zapłacić twojej mamie za robienie zabawnych rzeczy?
quality Counterfeitstor: Kup fałszywy dolar amerykański | funty brytyjskie | dolar kanadyjski | fałszywe 20 euro na sprzedaż | +4915213677212
quality Counterfeitstor: Kup fałszywe dolary amerykańskie | funty brytyjskie | dolar kanadyjski | fałszywe 20 euro na sprzedaż | +4915213677212