Deszcz

Gem846

apprentice rank iconovfksunj6: Cześć
apprentice rank iconq21152004801: Dance Green emote (inline chat version)
SystemGamehag: Dołącz do naszego Discord na codzienne rozdawnictwo Klejnotów!
novice rank iconmrelbenson: rrrr nikt nie może podarować klejnotów, czy najpierw nie zaznaczyłeś tej opcji?
novice rank iconmrelbenson: Myślę, że GH śpi, brak odpowiedzi
novice rank iconDaniel55: Czy ktoś wie, jak to naprawić?
novice rank iconnewtv9491: Pa pa.
novice rank iconDaniel55: Widziałem, że jest dla mnie dużo nowych ofert w BitLabs, jednak kiedy skanuję kod QR na moim telefonie, pojawia się komunikat "Nie możemy obsłużyć żądania"
novice rank iconrrrflxxxxxx: Chcę monety, podaruj mi
novice rank iconrrrflxxxxxx: Hej, chcę monety
novice rank iconnewtv9491: Wkrótce dam napiwek na tym czacie (kiedy dam napiwek kiedy cho... dziś lub jutro, ale twoja nagroda jest bezpieczna)....
novice rank iconmalice505: Idę do dentysty, więc muszę iść, do zobaczenia później, chłopaki!
novice rank iconrrrflxxxxxx: Hej, czy ktoś może podarować mi monety?
novice rank iconmrelbenson: to było całkiem zabawne, zgadł za pierwszym razem
apprentice rank iconCpi: cześć
novice rank iconmalice505: ahahaha miło cię poznać<3
novice rank iconmrelbenson: LOL
novice rank iconDaniel55: Czy ktoś wie, jak to naprawić?
novice rank iconnewtv9491: Dobrze, Twoje zgadywanie było poprawne, wygrywasz bez żadnej rundy.
novice rank iconmalice505: nikt tego nie zrobił, obiecałem
novice rank iconDaniel55: Zauważyłem, że jest dla mnie wiele nowych ofert w BitLabs, jednak gdy skanuję kod QR na moim telefonie pojawia się "We are unable to service the request "
novice rank iconmalice505: Chyba jestem taki dobry w zgadywaniu 😭
novice rank iconmrelbenson: właściwie to 0,49% szansy
novice rank iconnewtv9491: Ok, kto ci to powiedział?
novice rank iconmalice505: Spotkałem tu kilka osób
novice rank iconmalice505: newtv tak, to Pakistan, prawda?
novice rank iconmrelbenson: .1 % huh
novice rank iconmalice505: możesz opublikować to na serwerze mrelbenson
novice rank iconDaniel55: Widziałem, że jest dla mnie wiele nowych ofert w BitLabs, jednak gdy skanuję kod QR na moim telefonie, wyświetla się "We are unable to service the request"
novice rank iconnewtv9491: Jestem z innego kraju, nie możesz tego łatwo odgadnąć, 0,10% szansy na odgadnięcie.
novice rank iconmrelbenson: Darmowe jeśli ktoś chce
novice rank iconmalice505: w porządku może to była ktoś inny po prostu myślałem, że jesteś tą samą osobą
novice rank iconnewtv9491: Nie, nie lubię fałszywych projektów ani gier.
novice rank iconyhzz886: wow
SystemGamehag: 11 użytkowników otrzymało Gem81 od Deszczu.
novice rank iconmrelbenson: PROJECT DRUID - 2D ODKRYWCA LABIRYNTÓW kto chce to za darmo?
novice rank iconnewtv9491: Ja! Egipcjanin, przepraszam, to jest błędne..
SystemGamehag: Dołącz do naszego Discord, aby codziennie brać udział w rozdawaniu Klejnotów!
novice rank iconmalice505: newtv myślę, że rozmawialiśmy wcześniej właściwie! Czy nie byłeś Egipcjaninem? Mam nadzieję, ale zmieniłem/am swoje imię lol
novice rank iconkYyy: Tak wyjątkowy
novice rank iconkYyy: Czy muszę odblokować CPX, zanim będę mógł go zrealizować?
novice rank iconnewtv9491: Nie, nagroda znika, dopóki najpierw nie odblokujesz ankiety CPX, najpierw wypełniając inne ankiety prime....
novice rank iconmalice505: @kyyy to zależy, ale nie dłużej niż 12 godzin. są sprawdzane w ciągu dnia
novice rank iconmalice505: to prawda, że podobno jest dla mnie zablokowane, ale pojawiło się to dla mnie w części ankiet na gamehag
novice rank iconkYyy: Jak długo zazwyczaj trwa otrzymanie klucza CD do Steam za wymianę klejnotów, przyjaciele?
novice rank iconnewtv9491: @malice Z jakiego kraju jesteś?
novice rank iconmalice505: och czy ja też dostanę te klejnoty, czy są teraz stracone na zawsze?
novice rank iconmrelbenson: malice przewiń w dół ekranu pod kartą zarabianie i sprawdź, czy CPX jest zablokowany
novice rank iconnewtv9491: Ok myślę, że jest zablokowane, więc najpierw wykonaj 10 ankiet Prime, wtedy otworzy się.
novice rank iconnewtv9491: Zobacz w moim profilu Znalazłem ankietę Otrzymałem swoją nagrodę.
Zaloguj się, aby rozpocząć czatowanie

50

0/160

Jaką postacią najlepiej zacząć ??

Daai avatar

Daai

August 14, 2016 at 05:36 PM

Pobrałem grę jakieś 5 minut temu, zastanawiam się, którą postacią gra się najlepiej według was ?
Puszekk avatar

Puszekk

August 14, 2016 at 09:26 PM

Według mnie najlepszy jest Elsword lub Ara :) serdecznie polecam :) Wszystkimi postaciami się fajnie gra , każda ma cos innego niż inna i dlatego jest wyjątkowa :) pograj kilkoma postaciami i zdecyduj
michall59 avatar

michall59

August 15, 2016 at 01:18 PM

angel
wizoherman avatar

wizoherman

August 15, 2016 at 01:41 PM

dla mnie wszystkie są ok :)
ToIReZ avatar

ToIReZ

August 15, 2016 at 04:18 PM

Aisha forever
redpl avatar

redpl

August 15, 2016 at 08:11 PM

wszystkie są silne tylko po prostu musisz ogarnąć combo
PrincessMeiku avatar

PrincessMeiku

August 16, 2016 at 12:44 AM

Ara
zeebciu213213 avatar

zeebciu213213

August 16, 2016 at 08:39 PM

Ara
Drwalu avatar

Drwalu

August 17, 2016 at 01:08 AM

Raven jest łatwy dla początkujących ;)
RudyZBytomia1 avatar

RudyZBytomia1

August 17, 2016 at 08:15 PM

Polecam are :D
Astrothis35 avatar

Astrothis35

August 17, 2016 at 08:45 PM

A według mnie zdecydowanie najłatwiejsza i najlepszą postacią jest Ara, świetne combo, duży burst i siła w pvp oraz dobra do expa. Polecam wziąć klasę Ary - Asurę ;)
xxkaranekxx avatar

xxkaranekxx

August 19, 2016 at 01:43 PM

Eve (y)
zombie5858 avatar

zombie5858

August 20, 2016 at 09:35 PM

da
Frugowaty avatar

Frugowaty

August 23, 2016 at 10:17 PM

Rose jest bardzo fajna, sam nią gram i polecam.
eryk5342 avatar

eryk5342

August 25, 2016 at 11:25 PM

Najbardziej polecam Raven'a, ścieżkę Miecza śmierci następnie Mistrza Miecza. Ravek jako BM jest najbardziej ez postacią która nie wymaga wogóle paska B i ma przyjemne i łatwe w wykonaniu combos'y.

Join the conversion by creating an account on Gamehag