Szukam i szukam ale żaden sposób nie jest skuteczny na to żeby znalez odpowiedni sposób na zdobycie kosy min.100 euro
Polecam stronkę na której można łatwo wygrać i kupić skiny :) http://csgotitan.net rejestrując się i w zakładce "Affiliates" wpisując ten kod - despecu - pomagasz sobie i mi. Ty dostajesz 500 coinsów
Nie ma czegoś takiego musisz kupić klucz, otworzyć jakąś skrzynkę i liczyć na szczęście :P
Chcesz łatwo się dorobić pienięd nic nie tracąc polecam stronę csgotitan.net wejść w zakładkę affiliates
i wpisać kod K44glHF dostaniesz na start 500 coin i będziesz mógł je wymieniać na skiny
polecam te różne strony które podają około 80 % z nich wypłaca skiny
Ja polecam wysyłanie reflinków z różnych stron znajomym i na grupy związane z CS:GO na facebook ;) W ten sposób w 3 zrobiłem Falchiona Fade FN :)
Oszczędzaj cały czas aż zarobisz kilkadziesiąt zł i kup klucze a następnie trade'ój się kluczami ;D
Kupuj skiny tanio sprzedawaj drogo
najlatwiej to doladowac steam i kupic na rynku :)
odebrać psc na gamehag xD
Dokładnie jak wyżej, zbieraj KD na gamehag'u ;)
Lepiej zbierać na steam wallet taniej wyjdzie :) Chyba że masz coś na swoim koncie psc to wtedy lepiej na psc zbierać :)
Moje sposoby na zdobycie kosy :
1.granie na stronie gamehag lub podobnych :d
2.granie na ruletkach,jackpotach, crashu itp. (wjedź na mój profil steam MEXER challengeskins.com i w opisie są kody)
3. zarabianie na trade botach (poszukaj sobie na yt) i sprzedawanie tych skinów na rynku lub dalej się wymieniaj aż do kosy :)
4. kup kosę na stronie opskins.com lub bitskins.com ;) Na tych stronach kupisz skiny za nawet -20 % ceny !
Zależy ile masz lat. Jeśli masz 16 to możesz na 1 miesiąc się zatrudnić Np. w McDonald lub KFC i kupić coś fajnego!
Nie ma łatwego sposobu aby się dorobić kosy,ale można sobie ułatwić korzystając np.z różnych aplikacji zarobkowych na androida,stronek z darmowymi skrzynkami do gier,potem sprzedajemy klucze i ruletki
Musisz robić zadania na takich stronkach jak ta, wtedy z czasem uzbierasz na kose.
kup sobie kose najszybciej
Mozna kupic na rynku steam