Gamehag: Dołącz do naszego Discord po codzienne rozdania Klejnotów!
Zandrex: cześć
FuinaQAQ: QAQ
2317459795: Cześć
KitsuAngel:
fromage_: cześć
29249133: Gra jest zbyt nieprzyjazna dla chińskich użytkowników Androida, jak mogę korzystać z Google w Chinach?
Daniel55: Możesz też robić ankiety
3752302641: Czy mogę tylko grać w gry, aby zdobywać punkty?
sanyika20202:
junkmaps:
birtalan(Tom_cat): @Yosemir Tak. to naprawdę smutne uczucie. Jeśli gram i nic nie dostaję.
HakerChet:
giorgi.pirveli:
yosemir: to po prostu boli, gdy ukończę wyzwanie i nie jest ono naliczane ahahasasghja
Django: ja
yosemir: tak tak znam limit nie martw się
birtalan(Tom_cat): Wysłałem „moją radę” w 3 częściach, ponieważ nie zmieściłem się w limicie 160 znaków. Moje ostatnie trzy wiadomości są powiązane.
Gamehag: 9 użytkowników otrzymało 59 od Deszczu.
yosemir: cóż, zobaczymy to później
birtalan(Tom_cat): Następnie pobierasz i grasz i nie otrzymujesz klejnotów, ponieważ 30-dniowy okres śledzenia już wygasł.
birtalan(Tom_cat): ...i będziesz chciał grać w grę potem, powiedzmy, po miesiącu.
giorgi.pirveli:
birtalan(Tom_cat): Moja rada: na Offerwall Lootably klikaj tylko wtedy, gdy naprawdę jesteś zainteresowany, w przeciwnym razie obudzisz się z faktem, że obejrzałeś to, a nie pobrałeś,
Solares: Dzień dobry
yosemir: może po prostu wariuję i to wszystko
yosemir: oni tam wszyscy pobrani, panie
Gamehag: Dołącz do naszego Discord po codzienne losowania klejnotów!
birtalan(Tom_cat): Na przykład oferta Lootably sprytnie to ukryła. A jeśli przypadkowo klikniesz w grę, ale jej nie pobierzesz, dni i tak zaczynają być odliczane.
birtalan(Tom_cat): @yosemir jest to w opisie każdego gry. To prawda, że to zależy od Offerwalla.
yosemir: mam na myśli klejnoty przepraszam
yosemir: co za udręka i nic nie dostaję
yosemir: w dragon down już zebrałem 1000 gier
yosemir: cóż, mam nadzieję
Michael Ruby Risvig: niektóre oferty nie działają naprawdę. ale poczekaj tydzień, wtedy możesz otrzymać naliczenie