Deszcz

Gem859

adept rank icongiorgi.pirveli: za każdym razem, gdy tam idziemy, zawsze jest tu i tam grill (pod warunkiem, że pogoda jest ładna)
adept rank icongiorgi.pirveli: och tak, deutschland & BBQ, coś, co połączyłem razem
SystemGamehag: Dołącz do naszego Discord w celu codziennych rozdawajek Klejnotów!
adept rank icongiorgi.pirveli: głęboki szacunek w rzeczywistości, fascynujące jest uczenie się o starzeniu się, odpowiednich rodzajach itp.
warlock rank iconhanfred: właściwie pieniądze, które wypłaciłem dzisiaj, są na grill i piwo
adept rank icongiorgi.pirveli: Wiem, mam duży szacunek dla znawców wina
warlock rank iconhanfred: ale czasem też brutalne
novice rank iconTomás Cabral: cześć
warlock rank iconhanfred: picie jest bardzo miłe
adept rank icongiorgi.pirveli: sam nie piję alkoholu, to nie jest sprawa religijna ani nic takiego, po prostu się w to nie wkręciłem
warlock rank iconhanfred: ponieważ to zajmuje dość dużo czasu
adept rank icongiorgi.pirveli: ludzie, którzy pomijają dzień nóg, nawet nie rozumieją, jak kluczowy jest on dla wszystkiego innego
warlock rank iconhanfred: zazwyczaj chodzimy pić w piątki, więc niedziele to mój dzień nóg
warlock rank iconhanfred: zawsze zależy od tego, ile pracy mam do zrobienia
adept rank icongiorgi.pirveli: to mój facet!
adept rank icongiorgi.pirveli: tenis także w niedziele rano
warlock rank iconhanfred: Omijam wszystko oprócz dnia nóg
adept rank icongiorgi.pirveli: w dzisiejszych czasach łączę ciężary + kalistenikę + bieganie
adept rank icongiorgi.pirveli: byłem zbyt skupiony na podnoszeniu ciężarów
adept rank icongiorgi.pirveli: Zmieniałem swoje rutyny na przestrzeni lat
apprentice rank iconpoorguy: Dance Unique emote (inline chat version)
novice rank iconMilan Dyo: Very Cat emote (inline chat version)
adept rank icongiorgi.pirveli: dwa rodzaje ludzi: ci, którzy pomijają dzień nóg, ci, którzy tego nie robią
warlock rank iconhanfred: dzisiaj był klatka triceps :D
adept rank icongiorgi.pirveli: nie wspominając o treningu (tak, przeczytałem twój komentarz „dzień nóg” kilka dni temu)
adept rank icongiorgi.pirveli: mam teraz ten cholerny nocny dyżur, więc wykorzystuję to jak najlepiej
adept rank iconfael: catdrive emote (inline chat version)
adept rank icongiorgi.pirveli: uwielbiam też wychodzić na łono przyrody z moją żoną
adept rank icongiorgi.pirveli: chodzi o właściwy harmonogram i timing
adept rank icongiorgi.pirveli: ale mam komputer w domu mojego brata, więc nie ma problemu
adept rank icongiorgi.pirveli: musieć iść tam i z powrotem od czasu do czasu
adept rank icongiorgi.pirveli: Urodziłem się i dorastałem tam
adept rank icongiorgi.pirveli: moja rodzina mieszka w Niemczech
adept rank icongiorgi.pirveli: och, ale ja tak
scholar rank iconTweaks.SL: Cat No emote (inline chat version)
adept rank icongiorgi.pirveli: tak, smarthpony są świetne, ziliard zalet wydajności tam... na szczęście ich nie potrzebuję
warlock rank iconhanfred: Powinieneś od czasu do czasu wychodzić na zewnątrz
adept rank icongiorgi.pirveli: Dlaczego miałbym wracać do małego ekranu i dziwnych pozycji, skoro mogę tego uniknąć?
novice rank icon90**6: Dance Blue emote (inline chat version)
adept rank icongiorgi.pirveli: mój fotel Hayworth jest świetny
adept rank icondoser_14: Dance Blue emote (inline chat version) Dance Blue emote (inline chat version)
adept rank icongiorgi.pirveli: moja klawiatura jest wygodna, mój ekran jest wystarczająco duży, ramię monitora jest świetne, również ergonomiczna mysz
adept rank icongiorgi.pirveli: tak; mój punkt widzenia jest taki... nie dorastałem w mrocznych czasach monitorów fosforowych i wcześniejszych komputerów, tylko po to, by wrócić do jaskiń zerowej ergonomii
warlock rank iconhanfred: cóż, komputer wystarczy
adept rank icongiorgi.pirveli: nie, jeśli twoje konto jest ograniczone, nie możesz tego sprawdzić (już próbowałem z ciekawości)
adept rank icongiorgi.pirveli: nie używam smartfona... i, tak jak ty, pracuję zdalnie
warlock rank iconhanfred: nie jestem pewien, czy możesz sprawdzać ceny na rynku, jeśli twoje konto jest zablokowane, będziesz zaskoczony
adept rank icongiorgi.pirveli: Zgadnij co? Mam jeszcze bardziej wymagające osobiste wyzwanie
adept rank icongiorgi.pirveli: *uwaga (przepraszam)
adept rank icongiorgi.pirveli: nie miałem pojęcia, że można to zrobić z kartami kolekcjonerskimi, szczerze mówiąc; tak, słyszałem coś o tym, jakieś przedmioty w grze... po prostu nie zwracałem na to uwagi
Zaloguj się, aby rozpocząć czatowanie

77

0/160

Jak usunąć konto

PedroTheGame avatar

PedroTheGame

October 17, 2016 at 05:20 AM

Wie ktoś jak usunąć konto w WOT'Cię? Powód jest taki że mam stare konto na e-mailu i chce dostać te 700 (niewiem jak się nazywają te kryształki) a nie chce robić nowego kąta e-mail. Z góry dziękuję za odpowiedzi.
CreedV avatar

CreedV

October 17, 2016 at 10:52 AM

też mam ten problem ;/ a tak btw to te kamienie nazywają sie kryształy dusz
MrTatarek avatar

MrTatarek

October 17, 2016 at 09:57 PM

Nie da się usunąć, można jedynie zresetować. Zrób nowy email :/ 3 minuty i zrobione
Tokan avatar

Tokan

October 17, 2016 at 10:06 PM

tak jak wyzej tylko reset konta albo w ustawieniach zmienisz email :)
krejzolss avatar

krejzolss

October 18, 2016 at 12:22 AM

srak xddd
krejzolss avatar

krejzolss

October 18, 2016 at 12:42 AM

xddd
Szczureczek155 avatar

Szczureczek155

October 18, 2016 at 03:24 PM

reset najlepsza opcja
igorussss11 avatar

igorussss11

October 28, 2016 at 05:54 PM

niewiem xd
szymonek5 avatar

szymonek5

September 7, 2021 at 08:05 PM

Nie da się usunąć nie stety ja też miałem z tym problem
hejkaMKN avatar

hejkaMKN

September 8, 2021 at 10:07 AM

nie da rady
Sonikmimik avatar

Sonikmimik

April 27, 2023 at 02:29 AM

hej a da się w ogóle usunąć to konto? nie mogę znaleźć takiej opcji
crqch avatar

crqch

May 20, 2023 at 01:45 PM

Jeśli masz gmaila to wystarczy kropkę dodać gdzieś w emailu, wszystkie kombinacje z kropką twojego adresu i tak przychodzą do ciebie
luke412 avatar

luke412

August 4, 2023 at 06:13 AM

Musisz nowy Email zrobić i na tym nowym wszystko robić
michal_k6 avatar

michal_k6

August 23, 2023 at 11:11 PM

dlaczeo chcesz usunac konto w tak pieknej aplikacji

Kamiloos242 avatar

Kamiloos242

October 6, 2023 at 10:24 PM

co to ma byc i jak mozna usuwac konto