Za niedługo psiapsi przysyła mi 40 lub 50 robux i nie wiem Co kupić mam już bloxburg
Ja bym najprędzej kupiła sobie jakieś rzeczy do skina, np. Twarz (jest ładna np. Za 10 Robuxow, ta z piegami, sama ją mam c: ) jakieś ubrania, jest dużo ładnych ubrań po 5 Robuxow.. I tyle chyba :)
A polecam sklep z rzeczami za Robuxy (nie tylko ubraniami za Robuxy, ale także są tam włosy, animacje, dodatki i inne takie fajne rzeczy :)) A ten sklep nazywa się: Coded Clothing
Ja na twoim miejscu kupiłabym dodatki do skina. Według mnie nie warto kupować gamepass do gry bo gra może się znudzić.
jak dla mnie można kupić sobie to : https://www.roblox.com/catalog/5548531343/Neon-Flame-Aura-Top
np koszulke bloxburg spodnie w roblox oczywiscoe
Możesz kupić np. coś do skina jeśli coś ci się podoba ja polecam ci ubranie.
ubrania będą lepsze a jak ci starzcy to jakaś fajna twarz
jak dla mnie to warto chyba jakies emotk albo ciuchy albo twarze
Warto kupić jakieś ubrania
warto kupic np dodatki do odopmy bloxborg
ja bym znajac zycie kupila jakies ubrania na twoim miejscu no chyba ze masz sporo to sobie moze oszczedzaj a potem jakas gre za wieksza ilosc robuxow kupisz
większość Ci poleca kupić skina ale ja powiem tylko, że to twój wybór :D
według mnie bloxburga jak nie masz a jak masz to jakieś stroje włosy zwierzę itp.
można stworzy własną koszulke lub spodnie i puźniej wejść w jakąś gre i sprzedawać.
ludzie piszą że warto kupić do avatara rzeczy za pieniądze ale to sie nie opłaca według mnie lepiej tworzyć i sprzedawać za robuxy a puźniej wszystko kupować co popadnie
nic w tej grze bo jest dla dzieciaków
cos do skina taniego i jeszcze by weszło bloxburg
coś fajnego napewno lubie ogólnie roblox i to wszystko jest super ale polecam wszystkie gry na roblox i gamehag i pls dajcei mi lvl po potrzebuje 3 poziom