lucky_N
lucky_N
Gem392
olasz9501
olasz9501
Gem46
Caldos De sopa
Caldos De sopa
Gem14
Castomic
Castomic
Gem7
Atia
Atia
Gem301
KilboBaginz420
KilboBaginz420
Gem14
polaris0800
polaris0800
Gem105
baxtermibb
baxtermibb
Gem56
nvsqnhgcwm
nvsqnhgcwm
Gem7
Flor Maria Sanchez
Flor Maria Sanchez
Gem7
Pierre Elvis Stely
Pierre Elvis Stely
Gem13
Caldos De sopa
Caldos De sopa
Gem280
Castomic
Castomic
Gem7
Castomic
Castomic
Gem7
Francisco Hernandez
Francisco Hernandez
Gem2,800
ArmoredPigeon
ArmoredPigeon
Gem10
ArmoredPigeon
ArmoredPigeon
Gem524
nvsqnhgcwm
nvsqnhgcwm
Gem10
nvsqnhgcwm
nvsqnhgcwm
Gem50
Williams Smith
Williams Smith
Gem490
Deszcz

Gem17

unranked rank iconFRANK: Gyatt
unranked rank iconFRANK: Aaa
unranked rank iconFRANK: Hi
unranked rank iconFlor María: hola se vende en la tienda llave para ciberpunk 2077?
unranked rank iconCastomic: pp
unranked rank iconAtia: blobDance emote (inline chat version)
SystemGamehag: 2 users received Gem79 from the Rain.
novice rank iconKilboBaginz420: Meowdy emote (inline chat version)
unranked rank iconArmoredPigeon: hui
SystemGamehag: 2 users received Gem17 from the Rain.
unranked rank iconCastomic: yuh
unranked rank iconblonwon: ciao
unranked rank iconYair Molina: Hi
unranked rank iconYair Molina: Ho
SystemGamehag: One user received Gem32 from the Rain.
unranked rank iconjohn ben: hi
unranked rank iconGabe Newell: bitlabs scam
unranked rank iconprince mosquito: pls give me robux
unranked rank iconAleksander Pawlik: Support after 6H dont anserw
unranked rank iconAleksander Pawlik: I complete offer on bitlabs (survey) andsay completed and dont get coin
unranked rank iconAleksander Pawlik: Hi
unranked rank iconBianca Hermosilla: Donate robux? Yo emote (inline chat version)
unranked rank iconBianca Hermosilla: Hello!
unranked rank iconBianca Hermosilla: De verdad dan los robux?
unranked rank iconBianca Hermosilla: Hola!;
AdminJoshverd: Gamba emote (inline chat version)
SystemGamehag: 4 users received Gem23 from the Rain.
unranked rank iconLautaro Martinez: ...
novice rank iconhanfred: Meowdy emote (inline chat version)
unranked rank iconArmoredPigeon: dada
Zaloguj się, aby rozpocząć czat

27

0/160

Gry, które są warte poświęcenie uwagi

Vikoll05 avatar

Vikoll05

June 6, 2020 at 11:03 PM

Chcę wam przedstawić kilka gier, które (moim zdaniem) są warte pobrania i zagrania w nie. Są tu gry dla fanów koni, farmy jak i nawet gier z bronią. Bardzo bym chciała, aby artykuł się przyjął ;)

1) MINECRAFT

Nie oszukujmy się każdy z nas miał styczność z tą grą. Albo w nią grał lub gra teraz, czy słyszał z opowiadań kolegów ile to razy zabili już smoka w endzie. Minetcraft jest grą znaną na całym świecie. Jest grą, która uczy nas wyobraźni, czy nawet projektowania domów (może być to przydatne dla osób, które interesują się właśnie takim projektowaniem). Mamy tryb kreatywny i tryb przetrwanie, tak zwany survival. N trybie kreatywnym mamy dostępne wszystkie rzeczy (tak zwane itemy), natomiast na survivalu musimy wszystko zdobyć sami.
                        Minecraft – Aplikacje w Google Play                            Kup Minecraft for Windows 10 Mobile — sklep Microsoft Store pl-PL

2) HAY DAY

Nie ukrywam, że ta gra może nie każdemu się spodobać, ponieważ nie każdy jest zwolennikiem wirtualnych farm, ale zapewne znajdzie się ktoś komu ta gra przypadnie do gustu. W hay day tworzymy własną farmę, która rozwijamy cały czas. Wraz z każdym kolejnym poziomem, który wbijemy odblokowują nam się kolejne rzeczy (maszyny, zwierzęta, dekoracje itp.).
Mamy swój sklep, w którym sprzedajemy swoje produkty i inni gracze je kupują, również my możemy coś kupić od innych. Na początku (ze zwierząt) dostajemy kury, ale potem możemy kupić sobie krowy, świnie, owce, kozy, konie, psy, koty, króliki, osły, kocięta i szczeniaki. Na pewno raźniej grać ze znajomymi, gdyż każdy gracz posiada swoje ID, a nad nim pole w którym możecie napisać kod swojego znajomego i razem z nim grać.Gra Hay Day sprzedam konto lvl 104 - 7115196416 - oficjalne ...                 Hay Day – Aplikacje w Google Play 

3) HORSE RIDINIG TALES

Gra ta jest bardzo podobna do gry na komputer star stable. Ta gra jest idealnym rozwiązaniem dla miłośników koni. Mamy tu własnego konia, postać. Koni nie kupujemy, tylko łapiemy je kulkami. Kule są w różnych kolorach, dane kolory odblokowują się wraz z poziomem. Aby wbijać poziomy musimy wykonywać zadania, takie jak zrobienie wyścigu, czy na przykład zrobić siodło. Aby zrobić na przykład ochraniacze na nogi musimy zbierać drewno, bawełnę i stal. W następnych poziomach odblokowują nam się inne rudy.  
                 Horse Riding Tales - Ride With Friends for Android - APK Download               Horse Riding Tales - Ride With Friends – Aplikacje w Google Play

4) RISE OF BERK

Dla fanów filmu "Jak wytresować smoka", czy serialu "Jeźdźcy smoków" też coś przygotowałam ;). Tutaj tworzymy własne Berk. Budujemy legowiska dla smoków (na początku dostajemy szczerbatka więc chyba to na plus) Z czasem odblokowują nam się walki, w których walczymy oczywiście swoimi smokami. Głównymi walutami są ryby i drewno za które kupujemy np. ulepszenia. Aby wbijać kolejne poziomy na smokach musimy je karmić.
                    Dragons: Rise of Berk - Virtual Worlds Land!Dragons: Rise of Berk – Aplikacje w Google Play

5) PUBG MOBILE

Idealna gra dla ludzi, którzy lubią grać w gry związane z bronią. Tutaj aby zdobywać osiągnięcia itp. musimy polecieć na misję i zabijać innych. Na mapie znajdują się różne skrzynki, w których są bronie, hełmy itp. Jeśli kogoś zabijemy to z tej osoby wypada nam skrzynka, w której znajdują się rzeczy tej osoby i możemy je po prostu wziąć.
                PUBG Lite w końcu trafiło do Polski - Antyradio.plPlayerUnknown's Battlegrounds PUBG - Platformy Steam cd-key

6) ZOO CRAFT

Lubisz zoo i chcesz kiedyś otworzyć własne? - to jest gra dla ciebie. W zoo craft tworzymy własne zoo według swojego uznania. Możemy je ozdabiać jak chcemy i nikt nam nie mówi co i jak mamy robić. W laboratorium przez połączenie dwóch gatunków tworzymy kolejny! Do naszego zoo przychodzi także coraz więcej klientów, jeśli będziemy im pomagać dojść tam gdzie oni będą chcieli, będziemy otrzymywać pieniądze lub gwiazdki do poziomu.

ZooCraft: Animal Family for Android - APK Download      ZooCraft: Animal Family – Aplikacje w Google Play

7) SUPER MECHS

No i jest coś dla fanów robotów czy ich walk! W super mechs tworzymy według własnego uznania robota, którym potem wybieramy się na misje i walczymy z naszym przeciwnikiem, czyli innym robotem. Po przez ulepszanie naszej maszyny mamy więcej HP ( czyli punktów życia). Otwierając skrzynki, w których znajdują się karty. losujemy nowe części do naszego robota (nogi, głowę, broń itd.). Gra potrafi nieźle wciągnąć i sprawić, że stracimy poczucie czasu.
    Super Mechs - Gry, darmowe gry online - 123gry-online.plSuper Mechs – Aplikacje w Google Play

Dziękuję bardzo za przeczytania artykułu, jeśli w ogóle ktoś go przeczytał ;) Mam nadzieję że się przyjmie z tego względu, że zanim go napisałam, to pobrałam te wszystkie gry i sama je przetestowałam (we wszystkie grałam przez ok. miesiąc (na początku maja je pobrałam)). Jeszcze raz dziękuję za przeczytanie.

PS jeśli grasz, lub zamierzasz pobrać którąś grę z artykułu napisz w komentarzu :)

XoTwu7EgmTtUKcPqa1qSQa20g1Wa8P.jpg
kubix321roblox avatar

kubix321roblox

June 8, 2020 at 12:48 PM

Roblox pet sim1
ventum91 avatar

ventum91

June 8, 2020 at 02:37 PM

bardzo zachęciałeś
xmanikax avatar

xmanikax

June 8, 2020 at 03:24 PM

Em nie zabardzo się z tym zgadzam bo połpwe to wogule bezużyteczne gry i zapmniałeś o roblox xD
Vikoll05 avatar

Vikoll05

June 8, 2020 at 03:42 PM

czemu piszecie na końcu "eś" jak ja dziewczyną jestem xD
Sas246 avatar

Sas246

June 8, 2020 at 03:59 PM

Minecraft jest najlepszą grą xD
Lampard05 avatar

Lampard05

June 8, 2020 at 04:12 PM

minecraft najlepszy polecam
JuliePL9 avatar

JuliePL9

June 8, 2020 at 04:58 PM

minecraft jest
JuliePL9 avatar

JuliePL9

bardzosuuuper i
JuliePL9 avatar

JuliePL9

polecam go bardzo
JuliePL9 avatar

JuliePL9

serdecznie lol xd
Korcia68 avatar

Korcia68

June 8, 2020 at 05:24 PM

zgadzam się, gry bardzo fajne :)
Conexnaut avatar

Conexnaut

June 8, 2020 at 10:04 PM

minecraft najlepszy z wymienonych, zwłaszcza jak grałeś/aś za dzieciaka to zawsze masz nostalgie i przypominają ci się twoje stare światy
GobelinJunak avatar

GobelinJunak

June 9, 2020 at 03:47 AM

Bardzo ciekawy i przydatny opis wymienionych gier jestem na tak
Nesscaa avatar

Nesscaa

June 9, 2020 at 04:31 AM

Ciekawe opisy gier , fajnie się czytało ;)
GobelinJunak avatar

GobelinJunak

June 9, 2020 at 10:48 AM

Zgadzam się ją właśnie powróciłem drugi raz i chyba pogram w jedną z nich
hienka13 avatar

hienka13

June 9, 2020 at 11:57 AM

minecraft

hienka13 avatar

hienka13

June 9, 2020 at 11:57 AM

.................

hienka13 avatar

hienka13

June 9, 2020 at 11:58 AM

emmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

ja o wakacjach myślę
hienka13 avatar

hienka13

June 9, 2020 at 11:59 AM

UvU
0v0
0o0
TvT
hienka13 avatar

hienka13

June 9, 2020 at 12:00 PM

why

hienka13 avatar

hienka13

June 9, 2020 at 12:00 PM

.............................................
Donuteg avatar

Donuteg

June 17, 2020 at 10:51 PM

Minecraft najlepszy xDD
Kamilz2004 avatar

Kamilz2004

June 19, 2020 at 11:05 AM

Minecraft najlepszy!
aserrok08 avatar

aserrok08

June 19, 2020 at 12:25 PM

lubie minecraft ale fortnite najlepszy