Gamehag: Dołącz do naszego Discord po codzienne rozdania Klejnotów!
newtv9491: .............:)
newtv9491: Subnautica ,007 First Light i Forza Horizon 6
Alan Caballero Falcó: ssać to dla mnie
Atia:
q1d:
newtv9491: Wszystkie te gry wychodzą w maju:-
newtv9491: Grand Theft Auto VI potwierdzone na 26 maja 2026 r. Data premiery
saycheat: Kto może dać mi darmowy CDK do Minecrafta?
newtv9491: Ok
Tweaks.SL:
Cassyy:
wiyxn11111: 11
brain root:
KristoMc: Jeszcze tego nie mam :(
newtv9491: Czy ktoś pożyczy mi 10 $? Oddam za 2 miesiące... mam nadzieję z prezentem w przyjaźni.
giorgi.pirveli:
Gamehag: 23 użytkowników otrzymało 60 od the Rain.
dem.pferd.heisst.horst: deszcz
hanfred:
Spleen:
HakerChet:
ovfksunj6: Cześć
sbbbbbbbbb: Chińskie launchery dodały funkcję wieloosobową dla pirackich kopii offline
sbbbbbbbbb: Chociaż wiele launcherów w Chinach obsługuje logowanie offline (granie za darmo bez konta Microsoft)
ste13405:
sbbbbbbbbb: Zdobywam Minecraft
sbbbbbbbbb: moonbazer ma dedykowaną chińską społeczność, ponieważ chiński internet blokuje wszystkie zagraniczne fora społecznościowe
sbbbbbbbbb: Ale korzystam z niego, ponieważ lubię tę stronę, ceny moonbazer spadną o około 10%, jest przyjazny dla użytkowników z Chin, ale ankiety cpx zmniejszą zarobki o 50%; jeśli to inne regiony, możesz spróbować
Gamehag: @jiang1720 dał napiwek 50 dla the Rain
jiang1720:
sbbbbbbbbb: Nie wiem, o co warto błagać, gamehag jest całkowicie nieprzyjazny dla chińskich użytkowników, zarobiłem 11 513 klejnotów w ciągu 2 miesięcy
josueosezjose: cześć
brain root:
Gamer Slash:
Atia:
giorgi.pirveli:
Neozin:
Gamehag: Dołącz do naszego Discord po codzienne rozdawanie Klejnotów!
🐷🐷🐷:
Chris: cześć
KristoMc:
atfixteam:
Gamer Slash: KristoMc czy możesz mi proszę dać?
KristoMc:
Gamer Slash: Tweaks.SL proszę, oddam ci to, tylko że potrzebuję tego teraz, proszę, mam tylko 10 lat, proszę
Prajapati Harish:
Gamer Slash: Tweaks.SL czy możesz proszę dać mi 800 V-Bucks do Fortnite? Proszę, oddam ci tę kwotę, potrzebuję ich na przepustkę