W ostatnim czasie za zdobyte przez gamehag RP zrobiłem opening i połowa tego co otworzyłem to były skin shardy za max 975 i champion shardy. Czy nie lepiej jest kupować skiny za pełną cenę lub na wyprzedażach skoro riot publikuje plany przecen na kolejne miesiące?
Jeżeli skiny które Ci się podobają są na przeceni - kupu je! Jeżeli nie ma interesujących Ciebie skinów kup sobie skrzynki - zawsze jeszansa na dropnięcie np: Elementarist lux czy Pulsfire Ezreala
Opłaca sie, ale te zwykłe które sie dostało. Nie kupuj nigdy skrzynek za prawdziwe hajsy.
Opłaca się otwierać skrzynki podczas eventów
Od czasu wprowadzenia emotek do gry - nie. Spadła szansa na wydrobienie skina lub cennego przedmiotu. Gdyby cena w RP zmniejszyłaby się to byłoby to opłacalne. Nadal jednak warto grać niegranymi wcześniej bohaterami i otwierać otrzymane skrzynki
i taki i nie obecnie masz większą szansę na wydeopienie postaci lub skina do warda niż do postaci także twój wybór
Z jednej strony tak, bo jest szansa na dostanie niedostępnych skinow, a poza tym zaoszczędzasz na skinach. Z drugiej strony nie, bo nigdy nie wiesz co wypadnie. Choć jak dla mnie jednak bardziej na plus niż na minus. :)
Większości opłaca się otwierać skrzynki
Opłaca bo zawsze może ci dropnąć skin typu elementalist lux
opłaca bo kosztuje 125 sama skrzynka a zawsze wyleci ci coś co jest duzo wiecej warte
W przeliczeniu na Rp zawsze się opłaca. Problem jeśli chcesz konkeetnego skina. Wtedy warto poczekać na promocję.
Nie polecam bo dropna ci skiny które ci sie nie spodobają
Ja wolę mieć pewnego skina, którego chcę.
Opłaca się. Wypadają za darmo fajne rzeczy które zazwyczaj trzeba za rp kupować.
Opłaca się otwierać darmowe
opłaca sie otwierać i kupować
chyba,ze celujesz w wybraną postać,to polecam sobie sprawdzić obniżki
Jak najbardziej opłaca się je otwierać :D
Nie,nie opłaca się otwierać skrzynek bo dodaniu emotek,teraz jest mała szansa na dropnięcie interesującego skina,czekaj na zniżki skinków