Deszcz

Gem986

novice rank iconsultanabdulmecid209: Czy wiesz, która strona partnerska pozwala na wypłaty bez KYC?
novice rank iconJohn Prodman: mój też jest zepsuty
grandmaster rank iconhanfred: ale to nie ma znaczenia
grandmaster rank iconhanfred: mój TheoremReach jest zepsuty od lat, nie mogę tego używać
novice rank iconLumi: Myślę, że Bitlabs nie jest dostępny w moim kraju 🥀
grandmaster rank iconhanfred: po prostu użyj bitlabs lub cpx, i tak udostępniają te same ankiety
novice rank iconJohn Prodman: ankiety Prime mnie zbanowały, będę ich nienawidzić na zawsze
novice rank iconLumi: aa
novice rank iconsultanabdulmecid209: hej
grandmaster rank iconhanfred: uniknąć
grandmaster rank iconhanfred: ankiety Prime nie działają w Chinach
grandmaster rank iconhanfred: Dostaję je tylko od czasu do czasu
novice rank iconLumi: A jak krótkie są te ankiety, które pozwalają wygrać 10 lub 20 klejnotów
novice rank iconJohn Prodman: Chcę tego RNG ankiety
grandmaster rank iconhanfred: wtedy to twój profil
adept rank iconJak mushroom: Dance Green emote (inline chat version)
novice rank iconLumi: Na TimeWall pojawiły mi się 3 ankiety, wypełniłem jedną, a pozostałe 2 zniknęły
novice rank iconLumi: O mój Boże
grandmaster rank iconhanfred: Właśnie miałem te same ankiety dwukrotnie: jedno pytanie: jaka jest twoja ulubiona platforma? odpowiedź: Steam, 175 klejnotów lol
grandmaster rank iconhanfred: Latam zwykle ma tylko kilka ankiet, jeśli w ogóle
grandmaster rank iconhanfred: nie banują za to, zostajesz zdyskwalifikowany
SystemGamehag: Dołącz do naszego Discord po codzienne rozdania Klejnotów!
novice rank iconLumi: Nic dziwnego, miałem wrażenie, że ankiety są dla innych krajów i dlatego mnie odrzucają, ale potem pojawiają się ankiety, które wydają się z mojego kraju 😭🙏
adept rank icondoser_14: Dance Green emote (inline chat version) Dance Blue emote (inline chat version)
grandmaster rank iconhanfred: to zależy od twojego kraju i twojego profilu
novice rank iconJohn Prodman: możesz zostać zbanowany, jeśli źle odpowiesz na pytania pułapki, ale to wszystko
grandmaster rank iconhanfred: tak, ciągle pojawiają się nowe
apprentice rank iconferchume: cześć Petcapy emote (inline chat version)
novice rank iconLumi: Ach, więc nadal będę otrzymywać ankiety, nawet jeśli odpowiem coś innego w ankietach 🗣️🔥
grandmaster rank iconhanfred: jeśli po prostu odpowiesz źle lub nie jesteś odpowiednim profilem, to nie problem
grandmaster rank iconhanfred: jak napisałem wcześniej, jeśli nie oszukasz, nie
novice rank iconLumi: Ale co z moim pytaniem o ankiety — jeśli zacznę otrzymywać więcej ankiet, ale będę się mylić w większości, czy mnie nie zablokują?
grandmaster rank iconhanfred: wątpię, że nie macie żadnych oficjalnych przepisów na ten temat
novice rank iconJohn Prodman: cześć chłopaki
novice rank iconJohn Prodman: żartowałem
novice rank iconLumi: Wolę nie mówić
novice rank iconJohn Prodman: nie mogę się doczekać, aż moje dziecko zacznie pić w wieku 3 lat
grandmaster rank iconhanfred: który kraj
novice rank iconLumi: Tutaj pozwalają pić w każdym wieku
novice rank iconLumi: Nie wiedziałem
novice rank iconLumi: W waszych krajach potrzebny jest wiek, aby pić alkohol?
grandmaster rank iconhanfred: trzeba zbudować tę tolerancję na alkohol wcześnie :D
grandmaster rank iconhanfred: zwykle zaczynamy tu pić w wieku 13 lat
novice rank iconLumi: Ale kiedy zaczną pojawiać się u mnie regularnie większe ilości ankiet, czy jeśli źle odpowiem na kilka pytań, przestaną się pojawiać?
adept rank iconcherrygrapesoda: 16 lat to za młodo na alkohol, ale 18 jest w porządku myślę, 21 to za stary
novice rank iconLumi: W moim przypadku nie pojawiają się ankiety, czasami 2 lub 3 w tygodniu i jakimś cudem mnie akceptują
grandmaster rank iconhanfred: tak, to prawda
adept rank iconcherrygrapesoda: hahaha chyba to różne rodzaje dziwactwa w różnych miejscach
grandmaster rank iconhanfred: 18 tutaj, ale piwo jest legalne od 16 :D
grandmaster rank iconhanfred: cóż, możesz prowadzić samochód mając 16 lat
Zaloguj się, aby rozpocząć czatowanie

62

0/160

Kim najlepiej grac pod speed pusha na topie?

Nolio avatar

Nolio

March 15, 2018 at 02:55 AM

Moim zdaniem jest to Fiora oraz Jax/Yasuo. Postacie są bardzo silne 1 vs 1 czy też 1 vs 2, a do tego szybko pushują linię. Mam nadzieję, że pomogłem :grinning:
KamiOtari avatar

KamiOtari

March 15, 2018 at 06:26 PM

Jeśli chodzi o czysty push, polecam Nasus'a. Może i będziesz farmić się te 20-30min, ale wieża w late gamie będzie padać nawet na 2-3 hity.
MikoK avatar

MikoK

March 16, 2018 at 04:05 AM

moim zdaniem najlepszą postacią bedzie tryndamere ale to tylko jeśli stawiasz na czysty push (cieżko zabić go 1v1 ze względu na jego "r"). Tylko żę jest strasznie słaby w teamfightach. :)

malina333 avatar

malina333

March 16, 2018 at 04:48 AM

Gnar i ilaoi do pusha
MikuleQ avatar

MikuleQ

March 16, 2018 at 09:58 PM

Yorick to najlepszy splithpusher.
Tworzysz groby a potem tylko Q i przeciwnik leży
Aleksis1 avatar

Aleksis1

March 17, 2018 at 01:27 AM

Polecam Yoricka i Nasusa. Yorick z ultem bardzo szybko pushuje wieze, a Nasus w late game (jak sie dobrze wyfarmisz) robi wieze na pare hitów.
Poniczkamikadze avatar

Poniczkamikadze

March 18, 2018 at 11:19 PM

polecam gnara, dość szybko pushuje i do tego na dystans
Kubal145 avatar

Kubal145

March 19, 2018 at 12:48 AM

Nasus lub Darius
wajny123 avatar

wajny123

March 19, 2018 at 01:37 AM

Nasus