Gamehag: Dołącz do naszego Discord po codzienne rozdania klejnotów!
HeroSa2dos: r Warunki świadczenia usług, mogą skutkować zawieszeniem konta, zakończeniem lub ograniczonym dostępem do funkcji serwisu. Proszę przestrzegać zasad, aby zapewnić pozytywne doświadczenie
HeroSa2dos: Pomocnicy, moderatorzy i administratorzy Gamehag mają uprawnienia do wyciszania użytkowników, którzy łamią zasady czatu. Powtarzające się lub poważne naruszenia, w tym naruszenia ou
HeroSa2dos: lub dyskusje religijneNie udostępniaj danych osobowych
HeroSa2dos: Brak dyskryminacjiBrak nękania lub przemocyBrak żebractwa lub zabieganiaBrak spamuBrak samopromocji lub reklamyBrak treści jawnych lub wrażliwychBrak polityki
HeroSa2dos: Gamehag zobowiązuje się do tworzenia zabawnego i przyjaznego środowiska dla wszystkich użytkowników. Aby utrzymać pozytywną społeczność, prosimy o przestrzeganie tych zasad czatu:
HeroSa2dos: crystal przeczytaj to
emreeez: dzień dobry
Sander: dzień dobry
Bharat Meel:
Bharat Meel:
Bharat Meel: Zbyt trudno jest zdobyć klejnoty, ale teraz czuję radość, ponieważ mogę wymienić moją ulubioną grę
Bharat Meel: mam nadzieję, że wszyscy są w porządku
Bharat Meel: Jak się wszyscy mają?
Bharat Meel: piekło oh społeczność
Gabe Newell:
banjocarl:
Gamehag: Dołącz do naszego Discord po codzienne rozdawanie Klejnotów!
1499113557: ww
crystaliceberg: dobranoc
crystaliceberg: może te betonowe ściany i snajper cię uratują
crystaliceberg: wszyscy musimy kiedyś spać
crystaliceberg: czas spać i przespać dzień
crystaliceberg: ze wszystkiego tego
crystaliceberg: jestem zmęczony
crystaliceberg: Rozumiesz mnie?
crystaliceberg: lubią McDonald's
crystaliceberg: ludzie nie wierzą, że rzeczy mogą się zmienić i lubią swoje proste życie
xcfdj267cw: aaa
Leszek9028:
crystaliceberg: Wstępnie zapakowane pudełko życia
crystaliceberg: ona budzi się zła, zraniłeś jej dzieci przynajmniej twoi przywódcy to zrobili i teraz wszyscy musimy zapłacić ale bardziej ci odpowiedzialni i ci, którym nie zależy