Deszcz

Gem1210

apprentice rank iconzogar1990: Cat Yes emote (inline chat version)
novice rank iconNaomy Santisteban: cześć
SystemGamehag: @Pontus Andersson napił Gem20 the Rain
adept rank iconPontus Andersson: Kekwait emote (inline chat version)
SystemGamehag: Dołącz do naszego Discord po codzienne rozdawanie Klejnotów!
novice rank iconNeozin: Cat Yes emote (inline chat version)
AdminSwirfty: Meowdy emote (inline chat version)
novice rank iconXxwhalk: cześć chłopaki
novice rank iconXxwhalk: dobry
novice rank iconEmohayat: Kj
novice rank icon114514: Dance Green emote (inline chat version)
novice rank iconRaritia: Meowdy emote (inline chat version)
novice rank iconcicciogamer 89 (cicciogamer89): Cat No emote (inline chat version)
novice rank iconHakerChet: Meowdy emote (inline chat version)
scholar rank iconbacolditz: 334
sorcerer rank iconhanfred: Meowdy emote (inline chat version)
apprentice rank iconbirtalan_scs: pikaOMG emote (inline chat version) pikaOMG emote (inline chat version) pikaOMG emote (inline chat version)
apprentice rank iconbirtalan_scs: cześć
novice rank iconbalzano.antonia.2008: ss
novice rank icongiorgi.pirveli: @karst : piję chińską herbatę codziennie. Mam 300 kg przechowywane do leżakowania (głównie sheng, trochę shu i oolongów), prawie niczego innego nie piję
novice rank iconddpp77: Dinkdonk emote (inline chat version)
novice rank icongiorgi.pirveli: Dance Green emote (inline chat version)
novice rank icon90**6: Dance Blue emote (inline chat version) .
novice rank iconspiderbiter245: cześć
SystemGamehag: 21 użytkowników otrzymało Gem46 od Deszczu.
sorcerer rank icondem.pferd.heisst.horst: Dance Blue emote (inline chat version)
novice rank iconSimona Michálková: 1f60a emote (inline chat version)
novice rank iconSimona Michálková: Witaj ponownie.
novice rank iconSimona Michálková: Byłoby miło wiedzieć...
novice rank iconWorld World: Dance Blue emote (inline chat version)
novice rank iconXxwhalk: chłopaki, on czym zależy czas wypłaty?
SystemGamehag: Dołącz do naszego Discord po codzienne rozdawnictwo Klejnotów!
novice rank iconkarst: nie tylko możesz podziwiać teatr herbaty, ale także poznasz więcej rodzajów herbaty
novice rank iconkarst: to jest przemysł herbaciany wysokiej jakości, piłem to wcześniej, ale myślę, że powinieneś spróbować chińskiej herbaty w herbaciarni
novice rank icongiorgi.pirveli: Są też ci Estończycy z Renegade Tea, ale ugrzęzli przy herbacie liściastej od swoich początków. Dobre pomysły na biznes, ale niewiele w kwestii herbaty.
novice rank icongiorgi.pirveli: greengold to tylko jeden z nielicznych, którzy odważyli się zrobić krok naprzód, produkować shu, sprasowane herbaty, sheng itp... są niesamowici!
novice rank iconHakerChet: Meowdy emote (inline chat version)
novice rank icongiorgi.pirveli: @karst: Z pewnością znam greengold kropka com kropka ge
novice rank iconkarst: @giorgi.pirveli: jeśli chcesz pić herbatę, możesz robić zakupy online
adept rank iconfirelistiq: lol
novice rank icongiorgi.pirveli: saniz: absolutnie uwielbiałem jakiś gruziński czarny cha / liść sypany. Był po prostu oznaczony jako "ghmerto", miał być dziki. Miał ładne nuty czerwonego wina
novice rank iconkarst: nie nie nie, wybierz swój odpowiedni styl życia z herbatą, picie herbaty to dobra decyzja!
novice rank icon我也爱熊出没: Nic się nie stało
novice rank iconxx_saniz_xx 997: tylko przyjaciel mojego ojca to robi
novice rank icongiorgi.pirveli: Dziękuję bardzo za informacje 我也爱熊出没 . Rzeczywiście zauważyłem młodszych producentów (takich jak Cindy Chen i jej rodzina), po prostu nie jestem pewien, jak to będzie dalej
novice rank iconxx_saniz_xx 997: bez fabryk nic
novice rank iconxx_saniz_xx 997: jak zrobione z prawdziwych rzeczy
novice rank iconddpp77: 123
novice rank iconxx_saniz_xx 997: mam na myśli "herbatę"
novice rank icongiorgi.pirveli: Saniz: masz na myśli „herbatę” czy napary ziołowe? to są dwie różne rzeczy. I rzeczywiście, Sakartvelo ma dobrą herbatę, jeśli znajdziesz lokalnych producentów
Zaloguj się, aby rozpocząć czatowanie

76

0/160

Football Team

ZaGi avatar

ZaGi

September 20, 2016 at 04:12 PM

Gra Football Team została wydana przez firmę Quatro Games w 2009.
W grze tworzymy własnego zawodnika i wybieramy pozycje na której chcemy grać. Mamy do wyboru:
  • Napastnika
  • Pomocnika
  • Obrońce
  • Bramkarza
Każdego z pozycji należy w odpowiedni sposób rozwijać by stać się z dnia na dzień lepszym piłkarze.Poniżej znajduje się lista co należy trenować na odpowiednią pozycje.
  • Napastnik
  1. Atak
  2. Strzały
  3. Celność
  • Pomocnik
  1. Podania 
  2. Dośrodkowania 
  3. Kondycja 
  • Obrońca 
  1. Obrona
  2. Skuteczność 
  3. Kondycja
  • Bramkarz
  1. Bronienie
  2. Obrona 
  3. Skuteczność 
W grze mamy również możliwośc wybrania drużyny w której chcemy zagrać. Każda z drużyn zostaje przypisana do odpowiednich lig:
  • Polskiej
  • Angielskiej
  • Hiszpańskiej 
  • Niemieckiej
W każdej z powyższych lig dziennie każda z drużyn rozgrywa po dwa mecze.Wszystkie wyniki zostają zapisane na tabeli wyników odpowiednich lig.Warto dodać że dwie ostatnie drużyny spadają do niższych kategori lig.
Możemy również możliwość wygrania ligi europejskiej,ligi mistrzów oraz pucharu krajowego.

Na koniec każdego sezunu gracz który zanotuje najwięcej asyst,goli lub interwencji otrzyma nagrodę.
Jeżeli gracz jest kontuzjowany nie może brać udziału w meczu, jako iż w klubie może znajdować się 18 graczy wchodzi jego zmiennik o ile znajduje się w klubie.

Gra równiez do zaoferowania ma reprezentacje dzięki których możesz zdobyć puchary Mistrzostw Świata bądź Europy.Każdy z zawodników musi trzymać odpowiednią formę by jego potencjał rósł z dnia na dzień.

Moim zdaniem gra jest idealna dla fanów piłki nożnej.
GreenArrowS avatar

GreenArrowS

December 19, 2018 at 10:25 AM

D3C3MB3R-GH-2k18
excitab leassign avatar

excitab leassign

July 28, 2025 at 08:56 AM

What is the objective? Navigate from the beginning to the conclusion of a level while avoiding any hazardous elements. https://geometry-dashonline.io

Join the conversion by creating an account on Gamehag