birtalan(Tom_cat): @giorgi.pirveli Czy byłeś członkiem Discorda Gamehag?
IKOT17:
salva_rules:
Lumi: Tak, losowania wydają się autentyczne, ponieważ jest 10 zwycięzców i tylko 100 lub mniej uczestników
giorgi.pirveli: Przynajmniej tutaj losowania rzeczywiście mogą cię trafić, to pierwsze miejsce, które znajduję, gdzie losowania wydają się autentyczne
giorgi.pirveli: Nie jest to jasne, ale może mają na myśli zostawienie wiadomości na czacie... po ukończeniu oferty
giorgi.pirveli: Nie jestem tego w 100% pewien... ale jednym z warunków jest wysłanie wiadomości na czacie
Lumi: Przydarzyło mi się to chyba 2 razy: wygrałem losowanie, a potem po wielu losowaniach nic, i to mimo że nie robiłem ofert
Lumi: A co z losowaniami, które czasami organizują na Discordzie — jeśli nie robię ofert przez ponad tydzień, czy nie otrzymam losowania?
Lumi: Teraz tak, dostałem
Lumi: Wypełniam ofertę i nie dostaję nagrody 😭🙏
giorgi.pirveli: Deszcz i rozdania GameHag to to, co naprawdę pomaga radzić sobie z tą frustracją
giorgi.pirveli: Obawiam się, że zabieranie ci od czasu do czasu klejnotów jest normalne
birtalan(Tom_cat):
Lumi: I kolejna ankieta na Prime Surveys, ale potem zabierają mi klejnoty
Lumi: Chociaż zdarzyło mi się raz, że zdobyłem ankietę na Timewall
Lumi: Czasami też mam wrażenie, że zapomniałem, że odpowiedziałem w poprzednich ankietach
Gamehag: Dołącz do naszego Discord po codzienne rozdania Klejnotów!
giorgi.pirveli: Cherries również działa w nieco dziwny sposób
giorgi.pirveli: I w końcu nadchodzi moment, gdy wydaje się, że cię w pewien sposób "znają" i działa to trochę lepiej, ale to zajmuje swój czas
giorgi.pirveli: Lumi: często przydarza mi się to samo, to kwestia nalegania wiele, wiele, wiele razy
giorgi.pirveli: a Hanfred jest wystarczająco zręczny, aby to zrobić
giorgi.pirveli: mogę się mylić... ale te konta wydają się być obsługiwane przez jedną osobę
giorgi.pirveli: te same wzorce, te same godziny, „obaj” niemiecki
Lumi: Albo czasami, gdy odpowiadam tak samo jak poprzednim razem
giorgi.pirveli: mogę się mylić, ale oba konta (hanfred + dem.pferd) zachowują się dokładnie tak samo
Lumi: Czasami już po rozpoczęciu ankiety na CPX odrzuca mnie bez zadawania mi pytań
giorgi.pirveli: Lumi: nadal nalegaj. CPX jest trochę „specjalny”, że tak powiem... ale jeśli nalegasz, przychodzi moment, kiedy zaczynają się pojawiać dla ciebie ankiety
cronourameshi4: Miejmy nadzieję, że Gamehag będzie kontynuowany.
birtalan(Tom_cat): Ale co masz na myśli mówiąc „alter ego Hanfreda zniknęło”? Kto jest jego alter ego? Czy to nie jest prawdziwa osoba? A może co masz na myśli?
giorgi.pirveli: @birtalan: tak, widziałem dziś Hanfred/Dem.Pferd tutaj... ale odszedł znacznie wcześniej niż zwykle, co jest dość dziwne
Lumi: Problem polega na tym, że CPX nie daje mi ankiet i nie umiem ich wypełniać, a theoremResearch nie jest dostępny w moim kraju
giorgi.pirveli: @Lumi: Myślę, że jedyne odblokowanie to (albo było) od 2000 klejnotów. To umożliwia dostęp do CPX i kilku innych (nie pamiętam których)
SelfishGene:
birtalan(Tom_cat): Widziałem dziś też Hanfreda. Dzisiaj ukończył zadanie LoreParty. On codziennie wykonuje to zadanie.
Lumi: Ktoś wymienił klejnoty z takim wyczuciem czasu, że deszcz się zwiększył, powodując, że wygrał więcej lol
lofisper:
Gamehag: 5 użytkowników otrzymało 148 od Deszczu.
Lumi: A tak przy okazji, co się stanie, jeśli osiągnęło już 10k klejnotów? Czy odblokowują się kolejne sekcje,
Gamehag: Dołącz do naszego Discord po codzienne rozdania Klejnotów!
giorgi.pirveli: Mogę tylko przypuszczać, że on też czegoś się domyślał. Zwykle o tej porze zawsze tu jest, bez wyjątku
giorgi.pirveli: @birtalan: dziwne jest to, że Hanfred i jego alter ego zniknęli
giorgi.pirveli: Ale przeżyli kryzys i w tym czasie Lootably przejął GameHag
giorgi.pirveli: Z tego, co się dowiedziałem, GameHag był pierwotnie polski
Lumi: Na szczęście wymieniłem punkty, które miałem, zaledwie kilka dni temu
Lumi: A czy zmiana właściciela już się odbyła?
giorgi.pirveli: O ile znów nie zmienią właściciela
giorgi.pirveli: A jeśli Lootably padnie... GameHag padnie
giorgi.pirveli: Inny użytkownik tutaj wspomniał o rozmowach na różnych serwerach Discord, gdzie mówią o zamknięciu działalności Lootably
giorgi.pirveli: Najwyraźniej potwierdzono, że wszystkie te punkty zostały utracone