Dobra postać bardzo mobilna ale ciężko się nim gra dlatego dużo osób go nie lubi
w moim teamie zawsze noob mainy xd
Otóż Yasuo ma swoje mechaniki które trzeba dobrze ogarnąć żeby dominować grę i ją kerować. Jego pasywka potrzebuje nerfa, gdyż ma podwojoną szansę na trafienie krytyczne czyli wystarczą 2 itemki i mamy 100%.
Noob co chwile kradnie minionki ;)
Zawsze mam yasuo w teame tego gorszego. Tzn. niby ma 7 lv ale ma slabe staty, a sie wywyzszal ze wkieruje bo main i trzeba mu go picknąć ;/ ogólnie nie lubie gfy mam go w teamie bo slaby i w przeciwnej tez nie lubie bo kieruje gre . Zabic postac XDD
Po prostu łatwo wygrać grę , ale też łatwo przegrać , trafienie na dobrego yasuo graniczy z cudem , więc trafiają się same nooby . Podsumowując jak grasz przeciw niemu to żle , a jak z nim to jeszcze gożej .
Jest dobry ale tylko dla ludzi co używają mózgu a na EUNE niestety takich mało
Jeśli dana osoba umie grać tą postacią to jest dobrym championem , a jeżeli gracz nie umie grać to już inna sprawa taki gracz nazywa się ,,Typical Yasuo Main" to wszystko zależy od drużyny i od gracza więc trudno mi jest odpowiedzieć na to pytanie bardziej dyskretnie myśle że pomogłem
Meh postać grając lux wygrywam
yasou to taki champ dla ludzi którzy ogarniają gierke i robią nim penty w co drugiej grze ale też dla ludzi którzy niszczą gre pickując go na rankedzie i robiąc 2/18/1
Wyniki noobów: 0/20/1
Wynik Pro Gamerów: 19/0/4
Jak grasz z mozgiem to wygrasz
Postać taka sobie. Raz łatwo raz trudno na niego grać.
Zależy jak przeciwnik gra. Najczęsciej zbijasz tarcze i omijasz tornado i yasuo nie ma.
Yasuo to postać 0-1. Grasz op lub słabo. Wszystko zależy od early
Możesz carrn'ąć giereczke grając nim pierwszy raz lub mieć 0/17 grając setny
Strasznie irytujące są mainy yasuo. Te typowe skin+7lvl, które wyzywają wszystkich gdy im nie idzie, bo "to wina noob teamu", a gdy są nafeedowani to piszą "izi retards".
Postać nie dla każdego ,wymagający pełno skupienia ,przed graniem rankedów polecam pograć sporo normali.
yasuo to dobra posać jednakże wymaga bardzo dużo umiejętności gracza