Ja nwm mendiego czasami oglądam
ja Mendiego Vito Belle Hadesiaka Admirosa
ja oglądam vito i serdeczne go polecam
ja wogule nie oglądam ytoberuw którzy nagrywają robloxa i sobie oglądam robloxa na tik toku i sama też nagrywam i tak się rospisałam bo chcę więcej expa na robuxy
Ja Mendiego i belle bo vita nielubie
ja oglądał: flamingo konekokitten, Sheasu, laughability. wszyscy mówią po angielsku :p to są gracze którzy znają roblox od jego początku, a nie że dołączyli do niego rok temu ponieważ staje się popula
Mendiego, Admirosa, Hadesiaka i czasami Vito i Bellę. Ale w sumie za często ich nie oglądam bo interesuja mnie inne filmy na yt. Jednak ci yt-berzy są dla mnie spoko jerzeli chodzi o nagrywanie Robloxa
Youtuberów z Angielskiego Youtuba. Polscy Youtuberzy to jakiś żart, zrobią wszystko żeby zarobić, a nawet nie robią dobrego kontentu...
Falmigo,mendi,maryshart, sharkblox, Hadesiak ale bardziej lubie zagranicznych youtuberów nagrywających roblox
giplay, hadesiako, gillathiss,czasami Vito i Belle z moim młodszym bratem.
Ja oglądam Giliathissa Puzonika Koneko (ole) i Karo
Ja nie lubie Vito i belli ponieważ nagrywają filmy skierowane do młodszej widowni, ja rozumiem że większa pupliczność to dzieci ale nie tylko.Dlatego ja wolę oglądać Giliathissa , Puzonika , Koneko i karo ponieważ nie nagrywają tak żałośnie jak vito i bella .
Z mojej wypowiedzi to na tyle ♥
Ja oglądam PinkLeafa ale on tylko po angielsku filmy robi :P
ja oglądam vito belllllaaaaaa menid hadesiak gillathiss new i wszysto każdego dupa dupa majonez dupa dupa majonez pała exp exp exp i levellllllll
ja oglądam mendiego i hadesiaka polecam ich bardzo fajny youtuberzy przynajmniej dla mnie
okropnie zgadzam się z pankrolik435 zagraniczni są lepsi, i antotrep też oglądam pinkleaf.