Według mnie to bardzo ciekawa strona, wypłaciłem ostatnio PSC 20zł - dostałem w przeszło 4h :D
To fajna strona ale jednak są lepsze
ja tam wciąż czekam na klucz do CS'a Go jak dostanę to ocenię :D
ja juz czekam 74 godz na kod i nic
Strasznie skąpo rozdają te kamienie :|
Fajna stronka i łatwo zbiera się kamienie
Strona nawet okej ale kamienia zbiera się trudno :D
Nie ma mowy o wbiciu nagrody w pare miesięcy wydaje mi się że będzie około roku siedzenia żeby zdobyć nagrodę
Strona bardzo fajna ale ciężko z kamieniami :P
Na pewno znajdzie się możliwość zdobycia nagrody w czasie szybszym niż rok. ;) Jeszcze dodatkowo Wam to ułatwimy, wprowadzając kolejne, nowe funkcjonalności.
No ja jestem tu na strnie 3-4 dzień a mam już ponad 1000 KD, więc da się wbić szybciej niż rok. W planie mam uzbieranie 4500-7000 KD więc zostanę tu na długo :)
Będę długo zbierał. MrTatarek w co grasz, że tak szybko zarabiasz?
Bardzo fajna strona. Podoba mi się. Tego potrzebowałem. :)
Mało kamieni za gry przeglądarkowe.
Jest nawet fajna, ale długo się czeka na nagrody (tak było w moim przypadku) chociaż znam lepszą w której trzeba dłużej zbierać punkty ale nagroda w 5 minut jest :)
a czy kody są wiarygodne ? otrzymuje się gry które się zamawiało ?
czekam już z 70 godzin i jeszcze nie dostałem psc :C
3 gry z których po wykonaniu macie wystarczającą ilość na psc 20 zł (4 nocne grania w moim przypadku)
tylko ciekawe czy w ogole sa szanse na dostanie nagrody ja czekam juz 4 dni i nic
Fajna stronka, tylko wkurza to że jak się chce zrobić zadanie z np. War Thunder to trzeba założyć konto przez Game Hag a, ja mam tą gre na steam.
Administrator wprowadza w błąd mówiąc że jako bracia mozemy grać na osobnych kontach. Nie polecam admin małolat zgłoszony bedzie gdzie trzeaba.
Ja czekam na swoje 750rp już tydzień a miał być w 24h :(
Hmm... Istnieją inne strony tego typu, np. ********, Wtogram, ********** itd., ale moim zdaniem Gamehag.com jest najlepsze :D
A, i jeszcze chciałbym dodać, że troszeczkę wadą tej strony jest długie zbieranie KD. Moim zdaniem powinni to bardziej ułatwić, aby uzbierać na swoją wymarzoną nagrodę trzeba czekać bardzo długo. Sam jestem za to na minus, ale myślę że oni to naprawią w najbliższym czasie :D
Siedziałem 8 dni nad jakimś ******** Lords mobile i nie dostałem nic za zadanie: Zdobąć level 12 zamku. Zostałem wydymany, nie polecam
Kamienie dusz zbiera się bardzo szybko, bynajmniej w moim przypadku. Teraz jest dużo opcji zbierania KD, na przykład w aplikacji mobilnej GameHag, została dodana nowa opcja "Strefa Apek". Polecam ją wypróbować.
Moim zdaniem nie ma lepszej stronki, jedynie za mało kamieni za gry przeglądarkowe.
Moim zdaniem jest mało kamieni za gry przeglądarkowe, a jeżeli chodzi o zbieranie kamieni to u mnie idzie to szybko. Głównie pisze artykuły. Wadą jeżeli chodzi o artykuły jest to, że czasami trzeba czekać tydzień aż nam je zaakceptują. To jest jak dla mnie wada, ponieważ jak chce kupić nagrodę to uzbieranie na nią kamieni może być strasznie długie.
Jest fajna. Bardzo szybko można dostać KD jak jest się systematycznym. Zwłaszcza fajna jest strefa apek bo za reklamy można dziennie dużo zarobić :D
Spoko stronka lecz nagrody nieprzyszły (chodzi mi o kamienie dusz za mingierkę.)
Niby fajny ten gamehag ale czekanie na nagrody dlugie
za dlugo nagrody sie dostaje