Napisze mi ktoś jao zmieniać nick w roblox bo ja nie umiem a i co ważne czy za free da sie zmienić bo ma nazwe Desterpl2 i teraz mysle ze to jest jest głupia nazwa
nwm jak teraz ale aby zmienić nazwe trzebabyło zapłacić robuxami i mieć email
żeby zmienić nazwe tszeba sie zalogowac na email i wejśc w ustawienia i pokazuje sie haslo i nick i można zmienic nick
Ja mam to samo
To jest za 1000 R$
Więc nie za darmo
Niestety...
morzesz odinstslpwać i zainstalować
musisz mieć 1000 rbx niestety
Musisz mieć 1000 robuxów aby to zrobić, chyba że tyle masz
wchodzicie w zakładke stettings klikacie stettings na górze macie account info pod account info macie swój nick w moim przypadku jest to "hadesiakodak". po prawej od nicku macie ikonke klikacie w nią i możecie zmienić nick. niestety jest to drogie bo kosztuje (1000 Robux).
Aż 1000 robux czemu tak dużo
podaj e-mail potwierdź konto i będziesz miał tam znaczek kliknij w niego i zmień nazwę oczywiście wszystko w ustawieniach.
trzeba wejść w swój profil w ustawienia i zapłacić 1000 robuxów żeby zmienić nazwe :/
whodzisz w ikone dodaeania przyjaciuł i klikasz zembatke w prawym gurnym rogu i tam w kturejs zakładce można zmienić nick i hasło
Za 1000 robux możesz w ustawieniach
nie wiem ale sprawdź na YouTubie
niestety nie wiem jak więc gdzieś sprawdź ale wiem że za 1000 robux
niestety ale trzeba wydać na to 1000 robóxów inaczej nie da rady. Miłego zbierania na robuxy na gamehagu
Nie opłaca sie wydawać 1k robux na głupia nazwe
możesz się sgłosici do adminów jeżłei w twojej nazwie i to zrobią za darmo jeżeli masz tam imie w nicku wiek czy coś prywatnego
Czasem może być jakiś poradnik na yt ale wątpię żeby się dało zmienić nick
trzeba zapłacić 1000$ tylko to wiem ale jak to już nie wiem