Jaka jest najlepsza postać pod dropa(Chodzi mi o zabijanie mobów i dropanie z nich rzeczy z eventu)
Według mnie najfajniejszy jest łuk chociaż no balansie kart trochę się po zmienia z tym wszystkim
łucznik tania i łatwa postać polecam sam mam 84 poziom
Łucznik duży dmg ,tani mało many je.
Na początku jak chcesz mieć łatwo to łucznik :D
Powiem tak: każda klasa jest dobra na początek, wszystko zależy od tego czym Tobie będzie wygodniej grać. Po ostatniej aktualizacji wzmocnili bardzo maga.
Osobiście polecam wojownika jeżeli chciałbyś być naprawdę tankowaty, a przy okazji kręcić przyzwoity dmg
Mag znów jest postacią dosyć papierową z poczatku ale potem kozak masa stunow
Polecam łucznika, i SP WK. To na prawdę działa.
WK to SP które się "nie starzeje" że tak powiem :) Od początku na Shaner, do bólu na LoD, potem na miejscówkach na wyższym levelu WK/Arcy są dobre. Mimo wszystko łucznik jest nudny na dłuższą metę ;)
Mag sp2 jest dosyć spoko :D
Pow tak bez kasy i bez niczego na start najlepiej byś miał zagrać magiem w ostateczności wojem gdyż na lucznika trzeba wk zrobić można ale robi kose i łatwo zarobić ;)
Najlepsza postać do zaczęcia gry jest oczywiscie łucznik , ponieważ ma tanie eq , poprostu strzelasz i uciekasz , łatwo zrobić pierwszą karte specjalisty :) najtrudniej zacząć magiem jest bardzo wolny
polecak ci lucznik Fajna klasa duzy dmg
Odradzam łucznika gdyż kiedy miniesz magiczną barierę 55 lvla będziesz musiał się dostać do fam. Jest to bardzo trudne na łuczniku gdyż oczekują że masz wk ( sp 4) dostępne do zdobycia od 65 lvla więc
Prawie nikt cię nie przyjmie a jeśli wybierzesz maga będziesz miał sp św od 46 lvl a jest ono nieźle zboostowane po aktualizacji
Na początek łucznik/woj :)
Łucznik jest dobry jak już ogarniesz mechanikę tego wszystkiego ale tak na początek do poduczenia się polecam wojownika.
Woj jest tankowaty ale ma drogie EQ. Łucznik ma mało HP ale nadrabia zwinnością. Mag ma dobry DMG i buffy ale many trzeba dużo (wystarczy dobra biżuteria)
A jak zrobisz SP 2 (Holkę) to będziesz mógł chodzić na rajdy. Wiem bo sam to przerabiałem. Dobra Holka na rajdzie to zawsze cenny członek drużyny.
Powiem tak na poczatku gry najlatwiej bendzie ci sie dropic wojem poniewaz ma najwiecej hp ale pozniej na 60-70lvl bendzie lepiej magiem albo lukiem.. Luk ma wk a Mag ma holke.. oby dwa sp za dobre
Mag jest bardzo fajną klasą, posiada dużo AoE skilli i duży dmg :D