minecraft najlepszy bo można dodawać mody a i pozatym minecraft to najlepsza gra dodano ostatnio miliard wymiarów
Minecraft to legendarna gra która nigdy nie umrze i zawsze będzie żywa w mojej pamięci, a Fortnut to kiepska gra którą oglądają na YT tylko dzieci
Te gry polegają na czyms innym np. minecraft- survival a fortnite to typowe walki chyba ze weżmiemy pod uwage RŚ lecz tam trzeba wykonywać misje i nie ma świata otwartego :-)
jest chyba ok. nie jestem pewna ale ma ładną grafikę, postaci nie kuleją animacją, emotki są miłe dla oka i gra jest darmowa. niestety jak to bywa, gra jest manipulowana przez niestety płatnye chociażby; tryb ratowanie świata czy karnety bojowe odblokowujących nowe "skiny", "V-Dolce" i inne urozmaicenia :) myślę że pomogłam ~Coulson hahah :3
Ciężki wybór ale 49% miecraft a fortnite 51%
zdecydowanie mc ale fortnite też spoko
Zdecydowanie minecraft, fortnite sie nudzi po kilku gierkach! bynajmniej dla mnie :D Myślę, że to kwestia wieku :D
Według mnie Fortnita ale to moje zdanie każdy może mnieć inne ode mnie więc ktoś lubi Fortnite a ktoś Minecraft
For5nite jest 1000 razy lepszy
ja już od dawna nie gram w Fortnite ale polecam
niewiem ta gra mi laguie albo sie tnie jak tu budować by w to grać kop pc minimum za 5 k i tyle bo tak niema sensu dawać sie zabijać babikom
Ciężko porównywać lub zestawiać dwóch tak różnych gier. Minecraft jest klasykiem z rozbudowanym świadem i wciąż rozwijajacym się kontentem przez graczy i dla graczy, olbrzymią społecznością co jest fenomenem. Z drugiej strony fortnite battle royal i ratowanie świata gdzie liczy sie tylko walka na arenie online z graczami lub mobami. Dla każdego coś innego jest zachęcające, obie gry są fajne
jest chyba ok. nie jestem pewna ale ma ładną grafikę, postaci nie kuleją animacją, emotki są miłe dla oka i gra jest darmowa. niestety jak to bywa, gra jest manipulowana przez niestety płatnye chociażby; tryb ratowanie świata czy karnety bojowe odblokowujących nowe "skiny", "V-Dolce" i inne urozmaicenia :) myślę że pomogłam ~Coulson hahah
dlamie obie dwie są bardzoooooo spokkoooo ponieważżż nie są to gry takie jak roblox albo farmin symulator XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
jest chyba ok. nie jestem pewna ale ma ładną grafikę, postaci nie kuleją animacją, emotki są miłe dla oka i gra jest darmowa. niestety jak to bywa, gra jest manipulowana przez niestety płatnye chociażby; tryb ratowanie świata czy karnety bojowe odblokowujących nowe "skiny", "V-Dolce" i inne urozmaicenia :) myślę że pomogłam ~Coulson hahah
Posiadam obie gry. Na początku miałma minecraft'a i dużo w niego grałam. Gra jest super, ale jak pobrałam fortnite'a , to minecraft polaciał siuuuu na półkę :wink: Polecam obie gry, minecraft 48%, fortnite 52%, bo za darmo :grin:
minecraftto nuda fortnite jeszcze bardziej najlepsza ra to brawl stars