Deszcz

Gem1051

apprentice rank iconbirtalan(Tom_cat): 1f642 emote (inline chat version) Dance Red emote (inline chat version) 1f642 emote (inline chat version) Dance Blue emote (inline chat version) 1f642 emote (inline chat version) Dance Unique emote (inline chat version) 1f642 emote (inline chat version) Dance Green emote (inline chat version)
novice rank iconlaird Boehm: cześć jak to działa
novice rank iconkirolos2024: Meowdy emote (inline chat version)
apprentice rank iconbirtalan(Tom_cat): Cześć
apprentice rank iconcicciogamer 89 (cicciogamer89): Lawyer Capybara emote (inline chat version)
apprentice rank iconcicciogamer 89 (cicciogamer89): próbuję zdobyć coś na lootkey
warlock rank iconhanfred: oh może możesz kupić tam kartę podarunkową za 5 $
warlock rank iconhanfred: działa także na eBay
novice rank iconasaprey056: Działa na Amazon
novice rank iconasaprey056: Bracie
SystemGamehag: Dołącz do naszego Discord po codzienne rozdania Klejnotów!
apprentice rank iconcicciogamer 89 (cicciogamer89): Właśnie straciłem moje klejnoty z powodu tej wirtualnej karty Visa, która nigdzie nie działa
apprentice rank iconcicciogamer 89 (cicciogamer89): cześć, jak mogę otrzymać zwrot pieniędzy?
novice rank iconxonka7: cześć
novice rank iconjzcg.lady: dziękuję!
novice rank iconjzcg.lady: Chatting emote (inline chat version)
adept rank icongiorgi.pirveli: rzeczywiście, tak jak wskazał hanfred, zdecydowana większość przeznaczona jest dla platform mobilnych
novice rank iconkao_mi1: Niǔ hǒu
warlock rank iconhanfred: w przeciwnym razie rób ankiety
adept rank icongiorgi.pirveli: ooopss... źle przeczytałem twoje pytanie... miałeś na myśli rodzaj gier, których używasz tutaj, aby zdobywać klejnoty
warlock rank iconhanfred: jest tu bardzo niewiele gier na PC, jeśli chcesz grać, użyj swojego telefonu
novice rank iconjzcg.lady: wszyscy mówią po prostu zeskanuj na moim androidzie, ale jestem w pracy, więc lepiej zrobić to na komputerze
adept rank icongiorgi.pirveli: Większość indyków 2D działa na prawie wszystkim, ale to zależy od ciebie i twojego osobistego gustu
adept rank icongiorgi.pirveli: to zależy od tego, jak mocny (lub nie) jest twój laptop
adept rank icongiorgi.pirveli: ten rodzaj o niskich wymaganiach dotyczących specyfikacji
novice rank iconjzcg.lady: Czy są jakieś gry, w które mogę po prostu zagrać na moim laptopie?
novice rank iconLeón Firmenich: cześć
adept rank icongiorgi.pirveli: uczciwa gra chyba, chcesz tego załóż własną farmę
adept rank icongiorgi.pirveli: tak, sprawdzam 3-4 z nich od czasu do czasu, zauważyłem, jak niektóre GA są bliskie zakończenia, a krótko potem niektóre z gier, które obserwowałem, pojawiają się tutaj
warlock rank iconhanfred: tak, te są zainfekowane botami
warlock rank iconhanfred: oh inne strony
adept rank icongiorgi.pirveli: chciałem powiedzieć inne/zewnętrzne strony GA
adept rank icongiorgi.pirveli: Och ... myślę, że wyraziłem się okropnie źle
warlock rank iconhanfred: bot nie rób ofert
warlock rank iconhanfred: jeśli chcesz wejść do gazu, musisz mieć odłamki
adept rank icongiorgi.pirveli: Myślisz?, zauważyłem systemy weryfikacji tylko w kilku miejscach, nie we wszystkich
adept rank iconGabe Newell: Kekwait emote (inline chat version)
warlock rank iconhanfred: a gry pojawiają się w sklepie, ponieważ były tam wcześniej
warlock rank iconhanfred: nie ma botów wchodzących do tych
novice rank iconq1d: PepeHands emote (inline chat version)
adept rank icongiorgi.pirveli: jeszcze gorzej z giveawayami gier, do których dołącza tyle botów (a niektóre z tych tytułów giveaway później pojawiają się w sklepie GameHag)
apprentice rank iconThe Real Ahmed: wypłata Timewall zakończona
adept rank icongiorgi.pirveli: mimo to... za każdym razem, gdy widzę jakiś rozdawą, trudno mi w to uwierzyć
adept rank icongiorgi.pirveli: Cóż, to pierwsza strona, na której faktycznie coś wygrałem (jak dotąd dwie gry + 1 rozdanie punktów... więc od zera do 3 zwycięstw)
novice rank iconNikola: Rr
warlock rank iconhanfred: I won 2 recently but I think 1 month without a win before that
adept rank icongiorgi.pirveli: o mój, z pewnością jesteś szczęściarzem, w krótkim czasie, odkąd tu jestem, już kilka razy widziałem twoje imię w codziennych rozdaniach Discorda
novice rank iconsebastiankim72: rwwedf
novice rank iconCodeCraftsmanCode: Dance Red emote (inline chat version)
warlock rank iconhanfred: kiedyś wygrałem giveaway na agiftcards, to mi to załatwiło lol
Zaloguj się, aby rozpocząć czatowanie

82

0/160

W co najpierw ulepszyć postać w herozero

Toksu avatar

Toksu

September 4, 2016 at 12:47 PM

Siła , hp , oko czy muzg ?
raches avatar

raches

September 5, 2016 at 12:59 AM

najmiej siły
Dragus avatar

Dragus

September 5, 2016 at 08:22 PM

Na początek proponuje mózg. Dzięki temu wzrasta nasza szansa na zadawanie częściej obrażeń krytycznych. :)
Karo avatar

Karo

September 5, 2016 at 11:24 PM

najlepiej oko i mózg, później kask, najmniej siły
asd avatar

asd

September 8, 2016 at 10:35 PM

wcale siył
ZaGi avatar

ZaGi

September 11, 2016 at 03:17 PM

Najpierw w inteligencję.
Panicz avatar

Panicz

September 12, 2016 at 06:11 PM

Dwie najwazniejsze rzeczy to "Oko" oraz "Muzg" Czyli inteligencja.Te dwa atrybuty powinny mieć znaczną przewage nad np siłą czy kondycją.Następnie Kondycja a na koncu siła

Mam nadzieje ze pomogłem
Szosti avatar

Szosti

September 13, 2016 at 06:45 PM

zależy, oko czyli intuicje chyba najlepiej
niezwyklazwykla avatar

niezwyklazwykla

September 17, 2016 at 06:18 PM

Ja polecam siłe
TheBossPl avatar

TheBossPl

September 20, 2016 at 07:51 PM

oko i muzg i trochę kask
KarasiFish avatar

KarasiFish

September 25, 2016 at 06:04 PM

Nie inwestuj w siłę !
Siemek12 avatar

Siemek12

September 28, 2016 at 08:29 PM

Oko, mózg w 1 kolejności. Potem kondycja. (kask) A siły nie kupuj.

Join the conversion by creating an account on Gamehag