Simona Michálková: Och, poczekaj, w końcu dostałem moją nagrodę teraz... przynajmniej coś z jednej gry. :D
hanfred: mu*
hanfred: ma dark epoch, to jest super łatwe
hanfred: daj mi sprawdzić
hanfred: najazd
Simona Michálková: Czy możesz polecić konkretny? Wspomniałeś już Rise of Kingdoms: Lost Crusade—coś jeszcze? :-)
whoismagickituk: hiihi
hanfred: naprawdę dziwne, może spróbuj czegoś innego, może jednej z dużych gier
Simona Michálková: I tak, udało mi się to zrobić w wyznaczonym czasie.
nominas: cześć!
Simona Michálková: Otrzymałem nagrodę za pierwsze zadanie, ale nie za pozostałe (nawet po tygodniu).
Simona Michálková: Tak, ale tylko za jedno zadanie, a nie za pozostałe. Było podobnie z Island Haven.
hanfred: dziwne Bubble Pop Legends ci zapłacił
Simona Michálková: Minął około tydzień od tej pierwszej gry i nic się nie stało.
Simona Michálková: Napisałem do wsparcia, a co powiedzieli? Że to nie ich wina, tylko strony trzeciej. :D Świetnie.
Simona Michálková: Gram w Bubble Pop Legends i znowu brak nagród.
Simona Michálková: Ostatnio nic z Lootably nie działa u mnie. :-/ Gram w Island Haven - Farm Adventure i nie ma żadnych nagród.
KloCkoN:
Kirill:
emreeez:
eneryagami_59687: XD
Gamehag: 12 użytkowników otrzymało 59 od Deszczu.
haniamala:
S1Yu4n:
giorgi.pirveli:
Pontus Andersson:
Gamehag: Dołącz do naszego Discord po codzienne rozdania Klejnotów!
TweakSL:
Абоба: tak przy okazji dlaczego kiedy wchodzę na theoremreach mówi mi niedostępne w twoim kraju
ConquerorShiyam : 🔥
Абоба: jak udaje wam się od razu przeglądać 3 strony z ankietami?
Supercat: Cześć
bobby123: tt
K1NG F1GHT3R:
hanfred: każdy proxy, VPN itp. spowoduje, że nie otrzymasz niczego
cuentasrandoms01: Nie mam cony, jest strona, która wykrywa, że ją mam, nie mam pojęcia, jak to naprawić, więc jeśli używasz adblocka, prawie na pewno cię zablokują.
eneryagami_59687: XD
mohamed amine jaoua: ludzie mam pytanie czy korzystanie z prywatnego DNS, aby usunąć reklamy w grze, jest w porządku czy uniemożliwia otrzymywanie punktów?