nie wiem czy zainstalować
Ja polecam fajna jest zbierasz monety a za nie możesz kupić nowy outfit to jest Instagram z polonczeniem MSP
zgadzam sie ze to połączenie Insta z Msp
Chodzisz tylko po czatach i rozmawiasz z ludźmi jedyny sposób zarabiania to codzienna loteria a tak to musisz sama kupić tak zwane credits
Jak dla mnie to nie opłaca się to pobierać. Trochę nudne to szczerze mówiąc.
Gra nie jest jakaś mega super, mimo iż lubię te cute outfity i ogółem są tam zabawni ale też i złośliwi ludzie to trudno jest o kredyty (waluta w grze). Za pierwszy miesiąc jeśli wchodzisz codziennie dostajesz 50, 150, 200, 250 i 300 Kredytów czy jakoś tak ale po miesiącu ta opcja już nie działa. Za ''samouczek'' dostajesz gdzieś około do 4k nie jestem pewna ale w tej grze to i tak nie wiele. Żeby zdobywać kredyty wypełniasz normalne ankiety które jak dla mnie nie są łatwe do zrobienia, tak to tylko ankiety natomiast moje zostają cały czas odrzucane nawet jak staram się wybierać umyślnie czy też nie. Nie polecałabym na miesiąc że tak powiem ''zabawy''
Fajna gra oczywiście . Polecam bo warto .
gra IMVU jest najlepsza grą na swiecie gram w nią od roku 2016 i gram w nia do teraz polecam ta gre
bardzo fajna gra ale lepiej uwazac bo jest duzo niestosownych pokoi
imvu jest takie sobie, tak samo jak w msp mozna chodzic po chatach ale jest o wiele wiele mniej mozliwosci, moja ocena to 6/10
słabe troche moim zdaniem
według mnie jest spoko, bo można spotkać wiele ciekawych osób, wiadomo zdarzają się też nieciekawe osoby ale to raczej mniejszość, można tworzyć ciekawe outfity, ale niestety trudno zarobić alepolecam
hej, a macie pomysly jak byc naked bez AP? kilka razy mi sie udało, ale po jakims czaie ciuchy znikaja.. z góry dzieki za odp.
Jest nawet okej jeśli masz z kim grać
Gra okej ale mało tam Polaków (przynajmniej jak ja grałam żadnego nie spotkałam)