Gdzie kupić najtaniej robuxy i za jaką cenę!!!
tu dostaniesz je za darmo choc musiszz miec 3 lv ja go potrzebuje minelo 24 h inadal nie dostaje xp za pisanie na forum...
miałem na myśli jakieś strony lub coś ale dzięki
ja nie chodze po innych portalach za robuxami bo przy każdej rejestracji coś trzeba zawsze płacić by móc odbierać nagrody -nawet na steamie. więc jak już tu się zapłaciło to niechce więcej płacić...
Gamehag to najlepsza stronka do robux a lvl zdobywasz pisząc i tworząc tematy na forum oraz za posty i ich ocenianie
Na gamehag! Wbijasz 3 poziom i odbierasz robuxy za darmo!
na gamehag 3 lv i se kup zwykle dostarcza po jakiejś minucie
nigdzie, jedynie to na stronie robloxa lub kupic kod w sklepie
na gamehag i na orginalnej stronie roblox
na gamehag na stronie robloxa oraz na enebie
nie wiem ale jak szybciej wbić 3 poziom?
tanirobux.com tftftf :grinning::grinning::grinning::dog2:polecam
tanirobux.com tftftf :grinning::grinning::grinning::dog2:polecam
Jak dla mnie nie ma sensu kupywać robuxów... Jest to tylko strata pieniędzy. Teraz kiedy w ROBLOX istnieją takie gry jak np. PLS DONATE, kupowanie robuxów jest bezsensowne. Ja nigdy jeszcze w swoim życiu nie kupiłem robuxów i nie kupię. Na moim koncie robloxowym zarobiłem ponad 6K robux dzięki grze PLS DONATE. Jeżeli chcesz mogę zrobić Ci krótki poradnik jak zdobyć sporą ilość robuxów w tej grze. Oczywiście w PLS DONATE jeżeli ktoś kupi nam gamepassa 5 robuxów. to niestety dostajemy 70% z całości (20% idzie do ROBLOX'a, a pozostałe 10% idzie do twórcy gry). Także z 5 robuxów robi nam się 3... Na początku całej przygody z PLS DONATE musimy zrobić sobie gamepassy. (Nie jest to wcale wymagające i długie. Na YouTube mamy setki poradników na temat gamepassów). Ważną rzeczą co do gamepassów jest aby nie robić gamepassów o wartości 1 robuxa (ponieważ wtedy nic nie dostaniemy) Również lepiej nie robić gamepassów o wartości robuxów mniejszej niż 5. Najlepiej zrobić gamepassy o wartości 5,10,15,20 robuxów. Ważną rzeczą w PLS DONATE jest to aby twoja budka miała jakiś motyw. Nie beznadziejny napis ,,PLS DONATE", tylko coś w stylu ,,[...] SHOP". Zrób swój własny sklep z [...] czymś co chcesz! Jeśli ktoś by chciał pełny poradnik o PLS DONATE prosiłbym o zgłoszenie się :-) Chętnie pomogę!
Ja chętnie taki poradnik bym prosił
no jak to gdzie na gamehag
Gamehag TO SUPER APLIKACJA WBIJASZ 3 POZIOM I DOSTAJESZ ROBUXY ZA DARMO . ludzie ta chwila jak dsoatajecie robuxy jest taka excytujaca . wbijajcie na apke , posłuchajcie wiedzmy i róbcie co wam sie zywnie podoba . oficialnie polecam :)\
Najlepiej robuxy kupić na oficjalnej stronie!!
Siedz na Donate me i tyle