Reiga: i jeszcze jedna rzecz, jak usunąć ofertę Lootably, którą rozpocząłem, ale nie kontynuowałem, tylko kliknąłem, i myślę, że to blokuje moje klejnoty z innych rzeczy...
Reiga: z kim mam porozmawiać o kilku klejnotach z piątku, których nie otrzymałem, były od CPXresearch czy coś w tym stylu
Reiga: z kim mam porozmawiać o kilku klejnotach z piątku, których nie otrzymałem, pochodziły od CPXresearch
Reiga: Cześć
Gamehag: Dołącz do naszego Discord, aby codziennie otrzymywać losowania Klejnotów!
newtv9491: Ok, przejdź do Lootably, tam będzie ich e-mail lub zapytaj Google, aby ci to powiedział, sprawdzą twoje uczestnictwo.
Saifu Hussain: powiedz mi
Saifu Hussain: ich gmail?
newtv9491: Lub możesz skontaktować się z lootably na Gmailu, wyślij im zrzut ekranu, masz ofertę nagrody, ale nie otrzymałeś swojej nagrody...
Saifu Hussain: w porządku
Simona Michálková: Cześć.
sin comentarios:
newtv9491: Ok skontaktuję się z tobą wkrótce za 6 godzin @Saifu Hussain.
fael:
Django: ja
Saifu Hussain: Jak? Jeśli to jest źle, co powinienem zrobić?
newtv9491: Twoje skanowanie może być ogólnie nieprawidłowe.
Saifu Hussain: Właśnie wykonałem zadanie w grze zgodnie ze stroną internetową, kazali mi zeskanować, i zrobiłem wszystko, ale nie dali mi klejnotów
Gamboah31: wypłaty teraz trwają dłużej niż 1 dzień
newtv9491: Możemy zacząć tutaj łatwo.
cicciogamer 89 (cicciogamer89): skontaktuj się z pomocą techniczną
cicciogamer 89 (cicciogamer89): saifu
newtv9491: Ok @Saifu Hussain
newtv9491: Przepraszam, mam problem z moją aplikacją X. Możesz kontynuować. Proszę przestrzegaj zasad strony i unikaj ich łamania.
Saifu Hussain: wht
paulleshpete: ukradł moje pieniądze
paulleshpete: strona jest fałszywym oszustwem
Gamehag: Dołącz do naszego Discord na codzienne rozdawnictwo Klejnotów!
newtv9491: Poczekaj chwilę, stworzę konto za kilka minut.
newtv9491: Ok
Saifu Hussain: powiedz mi @
Saifu Hussain: w porządku
Saifu Hussain: oh k twtter?
newtv9491: Ok na X, nie Discord.
Saifu Hussain: Mogę ci to powiedzieć
Saifu Hussain: Masz Discord?
Atia:
newtv9491: Ok z którego hrabstwa jesteś, żebym mógł powiedzieć, dlaczego nie otrzymałeś nagrody.
Saifu Hussain: Właśnie zainstalowałem i otworzyłem grę, ale nadal nie dostałem klejnotów z Smash Party jeden