Wyrażam dobrowolną i odwoływalną zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych przez Administratora w celu świadczenia usług serwisu gamehag (zgodnie z Ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych [Dz.U.1997, nr 133, poz. 883 z późn. zm.]). Poinformowano mnie o tym, że podanie moich danych osobowych oraz wyrażenie zgody na ich przetwarzanie jest dobrowolne oraz o przysługującym mi prawie do dostępu, kontroli przekazanych danych, ich poprawiania, a także o prawie sprzeciwu wobec przetwarzania oraz przekazywania moich danych osobowych innym podmiotom.
Pewnie nie jeden widział haxa w naszym Minecraft. Podam wam kilka mi znanych cheatów.
1. X-ray - jeden z cheatów pozwalającym znaleźć diaxy oraz inne cenne rudy. Wnerwiający szczególnie na serwerach survival.
2. Retard - to cheat pozwalający się pośmiać między innymi z "Disco Janusza".
3. Focus tódzież fly - czyli jak spadniesz to się cofasz.
4. Anty-knock - w skrócie: Choćbyś miał miecz knock 1000 to i tak się nie ruszy.
5. Kill Aura - najbeszczelniejszy cheat! Bijesz z 10 kratek, plecami i przez bloki! Normalny zasięg to około 5 kratek. Jeśli gracz się chamsko odwróci i dalej patrzy w to samo miejsce oznacza cheaty.
6. Auto-build - Tak zwany "Disco Janusz 2.0". Chodzi typ po powietrzu i stawia bloki pod sobą.
7. Tracer - Pokazuje graczy. Nawet na niewidzce!
8. Aimbot - jak gracie w CS:GO to wiecie o co chodzi
9. Speedmine - kopiesz szybciej, niż normalnie.
10. AutoSoup - na serwerach PvP kits są często zupki leczące, więc czyni taką osobę nieśmiertelną(prawie).
11. Freecam - pozwala niszczyć bloki i atakować gdy postać jest nieruchoma. W połączeniu z X-ray'em pozwala szybko zdobyć diaxy.
12.Fast Place - jak sama nazwa wskazuje pozwala szybciej kłaść bloki
13. Auto Potion - automatycznie pije mikstury
14. No slowdown - Masz slow 50 i idziesz normalną prędkością.
15. SpeedHack - biegniesz z prędkością światła.
To są wszystkie mi znane haxy. Jeśli znacie inne to śmiało piszcie w komach. Radzę uważać. Jeśli zachowanie gracza jest podobne do podanych to oznacza haxy.
Teksturki jakich używam to : Texture Pack Vertez'a.
IP serwa na zdjęciu: Xmine.pl