masz na klawiaturze przycisk PrtSc najczęściej przy przycisku delate i kliknij to zrobi ci się screen puźniej wybierz z galerii zdjęć i gotowe
ale co trzeba wysłac żeby ci przyznali screena
gdzie pokazuje te 5 bitew
masz wysłać zdjęcie na którym jest widoczny Twój niick - najlepiej takisam lub bardzo podobny do tego z gamehag i oczywiście na zdjęciu musi być widoczne ukończone zadanie- czyli np. tyle punktów ile oczekują.
wysyłam screena z nazwą i zadaniem ale odrzucają screen
Klikasz w swoja nazwe i owiera sie tabela i tam masz info o wygranych biteach przegranych itp i to musisz wyslac cala tabele
1 zadanie bylo zeby wygrac 5 bitew
2 zadanie zeny wygrac 10 bitew
I 3 zeby wygrac 20 bitew i zdobyc 20 zlotych orlow.
Kazde zadanie wykonas Robiac screen z tej tabeli. Swoja nazwe znajdziesz na gorze
Jest obok przycisku DO BOJU na gorze. Wirc tylko kliknij i te wszystkie dane wyslij. Pamietaj zeby zlotych orlow nie wydawac bo do 3 zadania sa potrzebne a dostaje sie je z samouczkow
klikasz Prtscr na klawiaturze (powyzej del) i masz w folderze z gras
4rwetnnq43etxdsfbh qtyw5mk em46ka4em6 q346qjn2 q4m56
Przytrzymaj klawisz windows i PRTSC jednocześnie. Następnie wejdź w Gamehag i kliknij wykonaj>zamieść zrzut ekranu i wejdz w:Ten Komputer>Obrazy>Zrzuty Ekranu
A czego screen masz zrobić? To proste! Wejdź w swoj nick a potem w Bitwy zręcznościowe
niezła gra i fajna mechanika
dzięki za wsystko teraz będe prubował
zrobilem scr ze mam 5 bitew wygranych (jeszcze nawet podkreslilem w paintcie) i mi nie załapało
zmień sobię język na angielski i wtedy zrób scr twojego konta. Miałem ten sam problem a po tym jak zmieniłem język to przyjeli
ja zmieniłem na jezyk angielski i nie zatwierdzili mi, napisali ze wyglada na to ze nie zarejestrowałem nowego konta w grze
daj se gre w okno następnie win + shift + s zaznacz cały ekran i ctrl + v