birtalan(Tom_cat): @cuentasrandoms01 Rozumiem. Jeśli oni "Torox" rzeczywiście prześlą odpowiedź i zaksięgują brakujące klejnoty w ciągu 15 dni roboczych, byłoby to dobrze.
jcrbfm:
jcrbfm:
Swirfty:
jcrbfm:
Francisco Javier Ortega: Cześć
cuentasrandoms01: Nieważne, czy wyślesz zgłoszenie, odpowiedź, którą dostaniesz, pochodzi od bota, 15 dni roboczych na "rozwiązanie problemu"
fnogaj:
Gamehag: Dołącz do naszego Discord po codzienne losowania klejnotów!
giorgi.pirveli:
birtalan(Tom_cat): Ponieważ nie złożyłem zgłoszenia, naturalnie klejnoty za osiągnięcie poziomu 3 w grze nigdy nie zostały zaksięgowane.
birtalan(Tom_cat): Ostatecznie nawet nie wysłałem zgłoszenia, ponieważ nie do końca rozumiałem, czego ode mnie oczekuje "Torox".
birtalan(Tom_cat): @cuentasrandoms01 Doświadczyłem osobiście, jak skomplikowane jest otwarcie "zgłoszenia" na ofercie "Torox".
世俗之道: 23:40
Gabe Newell:
stocazzo131213: 22
世俗之道:
世俗之道:
Zarok Uwu:
世俗之道: Jest 23:00
cuentasrandoms01: Cóż, jeśli " Torox" nie wypłaca nagród, powinni usunąć to z gamehag
Tomorain:
Ludrok:
birtalan(Tom_cat): Cześć. Moje pytanie: Co? Powinni to usunąć z Gamehag
cuentasrandoms01: Powinni usunąć to z Gamehag
cuentasrandoms01: Dokładnie, nawet jeśli wyślesz zgłoszenie, mówi ono, że odpowiedzą w ciągu 15 dni roboczych.
Gamehag: Dołącz do naszego Discord po codzienne losowania Pereł!
Kirill:
cronourameshi4: To głównie gry, z których rzekomo dużo wygrywasz. Płacą za pierwsze dwie misje, a potem już nie płacą.
Leszek9028:
Swirfty:
cronourameshi4:
cuentasrandoms01: "Torox"
cuentasrandoms01: Eliminen Torosesa strona marnuje twój czas, gry nic nie płacą, i nie ma znaczenia, czy wyślesz ticket
Swirfty: Kliknij ofertę i postępuj zgodnie z instrukcjami
habibaabdelmonem00: pommocyy proszę
阿德:
habibaabdelmonem00: tak, to takie trudne
Swirfty: Możesz grać w gry, wypełniać oferty i brać udział w ankietach, aby zdobywać Klejnoty
habibaabdelmonem00: Chcę punkty proszzę
Swirfty:
Pepito Grillo Pepe: Cześć
Gamehag: 10 użytkowników otrzymało 97 od Deszczu.
Gamehag:
Bingus: prędkość w
joa.cucurullg:
Anderson De los santos:
Gamehag: Dołącz do naszego Discord po codzienne rozdania klejnotów!