Deszcz

Gem582

novice rank iconPaco Ramirez: cześć
novice rank iconMichi_fuzs: Dance Blue emote (inline chat version)
novice rank iconpaulacaballerotorres253: Dance Blue emote (inline chat version)
novice rank iconUshh: Very Cat emote (inline chat version)
novice rank iconFrancisco Javier Ortega: Cześć
SystemGamehag: Dołącz do naszego Discord po codzienne rozdania klejnotów!
novice rank iconmalice505: proszę bardzo Petcapy emote (inline chat version) TERAZ IDŹ
apprentice rank iconZzz: WYGRAJĘ
apprentice rank iconZzz: malice masz rację
warlock rank iconhanfred: za kilka tygodni wygrałbyś/lb z tym
warlock rank iconhanfred: 33 dolary za tydzień to nieźle
novice rank iconmalice505: Zzz przestań być pesymistą i idź wypełnić ankietę!!
novice rank iconmalice505: jest tylko różnica 1,6k, chociaż nie sądzę, że to tak duże
apprentice rank iconZzz: więc jestem w dupie
adept rank iconbirtalan(Tom_cat): Jeśli chodzi o ofertę kasyna — nawet jeśli ją ukończysz, jeśli nagroda wynosi więcej niż 3500 klejnotów, i tak jej nie liczą.
adept rank iconbirtalan(Tom_cat): Po prostu jestem realistą. To weekend, więc nie ma ankiet. Gry z nagrodami przyznają tylko niewielką liczbę klejnotów, a nawet one są opóźnione.
apprentice rank iconZzz: hm
novice rank iconmalice505: kto wie
novice rank iconmalice505: zawsze jednak lepiej próbować do ostatniej minuty
warlock rank iconhanfred: wystarczy tylko 1 ankieta 2k
adept rank iconbirtalan(Tom_cat): @Zzz Odpowiedź (chyba): Zostało za mało czasu. Odpowiedź brzmi: nie ma sposobu, abyś mógł zdobyć 2000 klejnotów w tym czasie.
novice rank iconmalice505: prawdopodobnie gra na PC czy impreza lore?
apprentice rank iconZzz: Jak mam zdobyć 2k?
novice rank iconmalice505: miałem 16% szans na wygraną, a potem nagle w ostatniej godzinie mam 3%
SystemGamehag: Dołącz do naszego Discord po codzienne rozdawanie klejnotów!
novice rank iconmalice505: tak, zauważyłem, czy mógłbyś spróbować szybko coś zrobić dla 2k? to zawsze mi się zdarza w rozdaniach
apprentice rank iconZzz: był
apprentice rank iconZzz: Byłem na drugim miejscu, prowadziłem o 5k klejnotów, a teraz jestem cholernie na trzecim miejscu
novice rank iconlulu: ja jestem we Francji
novice rank iconlulu: dobranoc, głupcy
novice rank iconmalice505: musisz zrobić co najmniej 2k jak najszybciej Zzz
novice rank iconpharmacist: Popcorn emote (inline chat version)
apprentice rank iconZzz: dlaczego mnie przepuściłeś stary, za dużo harujesz?
apprentice rank iconZzz: whoismagic
apprentice rank iconZzz: brat
novice rank iconlulu: najlepsza strona czy to naprawdę działa
mage rank iconwhoismagickituk: Cześć
adept rank iconbirtalan(Tom_cat): Ja też. 1f600 emote (inline chat version) 1f600 emote (inline chat version) 1f600 emote (inline chat version)
SystemGamehag: Dołącz do naszego Discord po codzienne rozdawanie klejnotów!
novice rank iconmalice505: dobrze! kocham ją
adept rank iconbirtalan(Tom_cat): @malice505 Podobał mi się film. Olivia Wilde świetnie radzi sobie w tej roli.
adept rank iconbirtalan(Tom_cat): @asaprey056 U mnie w porządku. 1f600 emote (inline chat version) 1f600 emote (inline chat version) 1f600 emote (inline chat version) . A u ciebie jak?
novice rank iconmalice505: ZRÓB TO Petcapy emote (inline chat version)
novice rank iconpharmacist: zaraz zablokuję
novice rank iconmalice505: tom cat dzięki za polecenie sprawdzę to brzmi interesująco!
novice rank iconmalice505: nie, zdecydowanie możesz być lepszy, wierzę w ciebie, nawet ja ukończyłem studia, a mój średnia ocen nie była nawet zła
mage rank icongiorgi.pirveli: Dance Unique emote (inline chat version)
novice rank iconpharmacist: och, będziemy to studiować w 3. semestrze
apprentice rank iconasaprey056: Birtalan, jak się masz?
novice rank iconminimomin67: to strasznie przerażające
Zaloguj się, aby rozpocząć czatowanie

81

0/160

Reset lordsów

Piovani avatar

Piovani

February 29, 2020 at 10:52 PM

Witajcie. Mam pewien problem. Kiedyś pograłam sobie w Lords Mobile, po czym usunęłam grę. Teraz chciałam ją pobrać na nowo jak zobaczyłam zadanie z tej gry, ale kiedy ją pobieram to gra zapamiętała moje konto to stare. Wyczyszczenie aplikacji nic nie dało, ciągle mnie rzuca na tamto stare konto. Jak wyczyścić aplikacje żeby zacząć nową grę ? Zaznaczę tylko dla osób, które nie doczytały. Gra była ponownie zainstalowana. Wszelkie wiadomości typu "Nie wiem" "sdsds" itp będą zgłaszane. Nie wiesz ?? To nie komentuj
zbieramnab1 avatar

zbieramnab1

March 1, 2020 at 05:15 PM

nic nie da się zrobić na telefonie na którym nigdy gra nie była pobierana będziesz miał stare konto chyba że gdzieś poszukasz na yt
Piovani avatar

Piovani

March 1, 2020 at 07:33 PM

No własnie mam stare konto goscia i nie wiem jak zalozyc nowe a ja yt nic nie moge odnalezc

Join the conversion by creating an account on Gamehag