Wyrażam dobrowolną i odwoływalną zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych przez Administratora w celu świadczenia usług serwisu gamehag (zgodnie z Ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych [Dz.U.1997, nr 133, poz. 883 z późn. zm.]). Poinformowano mnie o tym, że podanie moich danych osobowych oraz wyrażenie zgody na ich przetwarzanie jest dobrowolne oraz o przysługującym mi prawie do dostępu, kontroli przekazanych danych, ich poprawiania, a także o prawie sprzeciwu wobec przetwarzania oraz przekazywania moich danych osobowych innym podmiotom.
Witajcie. Mam pewien problem. Kiedyś pograłam sobie w Lords Mobile, po czym usunęłam grę. Teraz chciałam ją pobrać na nowo jak zobaczyłam zadanie z tej gry, ale kiedy ją pobieram to gra zapamiętała moje konto to stare. Wyczyszczenie aplikacji nic nie dało, ciągle mnie rzuca na tamto stare konto. Jak wyczyścić aplikacje żeby zacząć nową grę ? Zaznaczę tylko dla osób, które nie doczytały. Gra była ponownie zainstalowana. Wszelkie wiadomości typu "Nie wiem" "sdsds" itp będą zgłaszane. Nie wiesz ?? To nie komentuj