Deszcz

Gem699

enchanter rank icongiorgi.pirveli: Apparently it was confirmed all those points were lost
enchanter rank icongiorgi.pirveli: Birtalan: Inny model SI powiedział mi, że domena Cheddar została pozostawiona do wygaśnięcia bez ostrzeżenia dla ich użytkowników
novice rank iconLumi: Gamehag należy więc do Lootably
novice rank iconLumi: Aa
adept rank iconbirtalan(Tom_cat): @Lumi Na stronie site down możesz przeczytać: © 2025 Gamehag. Wszelkie prawa zastrzeżone. Należy do RCPE Ventures LTD. Obsługiwane przez Lootably, Inc.
enchanter rank icongiorgi.pirveli: Wszelkie prawa zastrzeżone. Należy do RCPE Ventures LTD. Obsługiwane przez Lootably, Inc.
enchanter rank icongiorgi.pirveli: Lumi: jeśli spojrzysz na to, co jest napisane na samym końcu po wejściu do GameHag, znajdziesz to:
adept rank iconbirtalan(Tom_cat): Niektórzy użytkownicy Cheddar.tv otrzymali dziwne e-maile. Zmieniłem hasło do mojego konta e-mail jako środek ostrożności.
adept rank iconbirtalan(Tom_cat): ChatGPT zebrał następujące informacje: Cheddar.tv działał na oddzielnym serwerze i podobno padł ofiarą ataku hakerskiego.
novice rank iconLumi: A co ma Lootably wspólnego z Gamehag?
enchanter rank icongiorgi.pirveli: Miejmy nadzieję, że nie
enchanter rank icongiorgi.pirveli: To zwykle się dzieje, gdy strony mają się zamknąć
enchanter rank icongiorgi.pirveli: Ale oni wciąż usuwają rzeczy (Cheddar, kod promocyjny, Discord...) bez żadnych wyjaśnień
enchanter rank icongiorgi.pirveli: Dobrą wiadomością jest to, że nie mogę znaleźć żadnego wiarygodnego źródła potwierdzającego to wszystko
enchanter rank icongiorgi.pirveli: To wtedy zero
enchanter rank icongiorgi.pirveli: Chyba że GameHag padnie... wraz z Lootably
adept rank iconbirtalan(Tom_cat): W ten sposób mniej z nas dołącza do Deszczu, więc jest więcej klejnotów do podziału.
enchanter rank icongiorgi.pirveli: O ile znów nie znajdą nowego właściciela
enchanter rank icongiorgi.pirveli: Jeśli Lootably padnie... GameHag też upadnie
enchanter rank icongiorgi.pirveli: Krążą plotki, że Lootably zamknie się 1 października
enchanter rank icongiorgi.pirveli: Tak, ale...
adept rank iconbirtalan(Tom_cat): Chińscy użytkownicy nie muszą marnować czasu na wypełnianie ankiet — zwłaszcza, że i tak zabrano im te klejnoty.
enchanter rank icongiorgi.pirveli: Teraz... nie ma też Discorda
adept rank iconbirtalan(Tom_cat): Pod pewnymi względami jest to korzystne zarówno dla nas, jak i dla chińskich użytkowników.
enchanter rank icongiorgi.pirveli: i jak wiesz... w tym tygodniu nie było żadnego kodu
SystemGamehag: Dołącz do naszego Discord po codzienne rozdawnictwo klejnotów!
enchanter rank icongiorgi.pirveli: Lootably jest właścicielem GameHag...
novice rank iconkanishkthummala: dostaję tyle robux
novice rank iconkanishkthummala: stary nie obchodzi mnie czy jesteście botami czy nie, ale to jest naprawdę takie dobre
enchanter rank icongiorgi.pirveli: Byli właścicielami Cheddar.tv... i wiesz, co się stało
enchanter rank icongiorgi.pirveli: Nie tylko to... najwyraźniej Lootably (firma) upada
adept rank iconbirtalan(Tom_cat): Jednak zauważyłem, że chińscy użytkownicy zniknęli z serwisu Gamehag.
adept rank iconbirtalan(Tom_cat): To mnie nie dotknęło, ponieważ nigdy tam nie dołączyłem.
adept rank iconbirtalan(Tom_cat): Przeczytałem dziś wcześniej na czacie, że serwer Discord Gamehag został zamknięty.
enchanter rank icongiorgi.pirveli: @birtalan: czy słyszałeś coś o Lootably?
adept rank iconbirtalan(Tom_cat): 1f431 emote (inline chat version) 1f42c emote (inline chat version) 1f431 emote (inline chat version) 1f42c emote (inline chat version) 1f431 emote (inline chat version) 1f42c emote (inline chat version) 1f431 emote (inline chat version) 1f42c emote (inline chat version)
enchanter rank icongiorgi.pirveli: Birtalan!
adept rank iconbirtalan(Tom_cat): cześć
SystemGamehag: Dołącz do naszego Discord po codzienne rozdawanie Gem!
novice rank iconBeamedYT: cześć chłopaki
novice rank iconLumi: Ach tak, ale nie sądzę, żeby punkty Timewall można było przenieść
enchanter rank icongiorgi.pirveli: Spróbowałbym zapytać ludzi z Timewall... ale oni nigdy nie odpowiadają
enchanter rank icongiorgi.pirveli: jakby były w szczelnych przedziałach
enchanter rank icongiorgi.pirveli: Timewall łączy twoje punkty z serwisem, przez który je zdobywasz. Sam mam kilka profili na Timewall, ale punkty z każdego serwisu są powiedzmy...
novice rank iconLumi: Jak to?
enchanter rank icongiorgi.pirveli: @Lumi: niektórzy to mają, tak. Ale to, co zarobiłeś za pomocą profilu GameHag, zostaje zablokowane, myślę, że nie możesz tego przenieść
novice rank iconLumi: Ten Anchorage zdobywający 4000 z timewall XD
scholar rank iconanchorageballer: yo
novice rank iconKamilos31: jest może gra koboldkare tutaj za punkty ?
novice rank iconSelfishGene: Meowdy emote (inline chat version)
Zaloguj się, aby rozpocząć czatowanie

52

0/160

opłaca się bardziej kupować skiny czy otwierać skrzynki

Xeyo_YouTube avatar

Xeyo_YouTube

February 29, 2020 at 05:59 PM

zastanawiałem się nad tym
pogba_killer2 avatar

pogba_killer2

February 29, 2020 at 06:01 PM

Ej xd wsumie to niezłe pytanie
Tompx123 avatar

Tompx123

March 1, 2020 at 03:03 PM

Kupować według mnie przewalisz 200 zł na skrzynki i ci guwno poleci
P3nguin2 avatar

P3nguin2

March 1, 2020 at 03:48 PM

Skrzynki
defeater36 avatar

defeater36

March 2, 2020 at 02:12 PM

Skrzynki fajniejsza
P3nguin2 avatar

P3nguin2

March 2, 2020 at 02:30 PM

Moim zdaniem lepiej otwierać skrzynki ponieważ można dropnąć fajne skiny.
kozak_casedropeu avatar

kozak_casedropeu

March 12, 2020 at 04:52 AM

Lepiej kupuj skiny albo otwieraj na stronkach skrzynki bo w csgo się nie opłaca
MrNubek avatar

MrNubek

March 13, 2020 at 02:32 AM

Dobre pytaniw ale myśle że skrzynka jest fajniejsza
Surface966 avatar

Surface966

March 13, 2020 at 02:49 AM

Kto co lubi, wydaję mi się, że masz duży budżet to otwierać skrzynki w CS GO. Lepsza satysfakcja :D. Natomiast jeśli nie chcesz dużo inwestować, że tak powiem to polecam skrzynki ze stron.
Surface966 avatar

Surface966

March 13, 2020 at 02:50 AM

Ja przykładowo uważam, że głupota wydawać fortunę w skiny xd. Moim spoko sposobem jest granie nalogowe przy nowej operacji. Chodzi o drop skrzynek i sprzedawanie ich póki cena wysoka.
sebolt avatar

sebolt

March 13, 2020 at 02:01 PM

Ja kupuje skiny na rynku albo otwieram swoje skrzynki na g4

NnatiX avatar

NnatiX

March 13, 2020 at 03:47 PM

Kupić jest dobrze bo dostajesz to co konkretnie chcesz. ale skrzynki sie fajnie otwiera.
DavidBoSsx avatar

DavidBoSsx

March 13, 2020 at 07:27 PM

Kupować bo,na otwieraniu skrzynek rzadko ci dropi coś dobrego
Hindus2000 avatar

Hindus2000

March 13, 2020 at 08:28 PM

jestem kosmitą i lece z tym

Join the conversion by creating an account on Gamehag