Opłaca się? jak myślicie?
OŁACA SIE PONIEWAŻ JAK KUPISZ SKRZYNKĘ TO CI MOŻE WYPAŚĆ 1 LUB 2 ROBUXY A JAK KUPISZ TO MASZ PEWNOŚĆ ILE BĘDZIESZ ICH MIAŁ POZDRAWAM
OŁACA SIE PONIEWAŻ JAK KUPISZ SKRZYNKĘ TO CI MOŻE WYPAŚĆ 1 LUB 2 ROBUXY A JAK KUPISZ TO MASZ PEWNOŚĆ ILE BĘDZIESZ ICH MIAŁ POZDRAWAM +1
OŁACA SIE PONIEWAŻ JAK KUPISZ SKRZYNKĘ TO CI MOŻE WYPAŚĆ 1 LUB 2 ROBUXY A JAK KUPISZ TO MASZ PEWNOŚĆ ILE BĘDZIESZ ICH MIAŁ POZDRAWAM SORY ŻE TAK SPAMIE ALE CHCE MIEĆ 3 LVL
OŁACA SIE PONIEWAŻ JAK KUPISZ SKRZYNKĘ TO CI MOŻE WYPAŚĆ 1 LUB 2 ROBUXY A JAK KUPISZ TO MASZ PEWNOŚĆ ILE BĘDZIESZ ICH MIAŁ POZDRAWAM SORY ŻE TAK SPAMIE ALE CHCE MIEĆ 3 LVL
tak opłaca bo skrzyni wiadomo co ci wypadnie 1 lub 2 robuxy czy tez nawet 10 lub 50
Tak napewno bardziej niż tą oszukaną skrzynie gdzie wypada 1 albo 2 i bynajmniej masz ile chcesz (jeżeli masz tyle KD)
TAK ALE TEŻ NIE. 400 robuxów kosztuje około 20 zł na gamehagu jeśli kupisz sobie KD około 3200 (żeby wymienić na 400 robux) to wykosztuje cię to 46zł w dodatku jeszcze musisz zdobyć 3 poziom. Za robuxy można bardzo dużo kupić np. gamepassy lub ubrania na swoją postać. Lepiej kupić na robloxie.POZDRAWIAM
Moim zdaniem nie bo gamepassy nie są takie fajne przynajmniej niektóre a ja myślę że nie opłaca sie wydawać pieniędzy na wygląd w grze.
Jak za 20 zł to nwm czy się opłaca bo wszystko i tak jest tam drogie
Ja mówię że tak bo zbieram 3 lvl żeby pograć sobie w bloxburg
tak oplaca sie kupowac robuxy
Moim zdaniem robuxy opłaca się kupić bo jest bardzo dużo rzeczy na katalogu w roblox
Ile macie robux bo ja chce wbić 3 Level
nie opłaca się ponieważ jest taka strona rocash która ci da je darmowe ez