Swirfty: Możesz potrzebować skontaktować się z pomocą techniczną offerwalla, aby uzyskać więcej informacji
Kamilos31: hFg p'
Lucas cristian: Cześć, jestem tu nowy. Właśnie pobrałem 2 gry/oferty, ale nie otrzymuję nic po dotarciu do części tej oferty
zocaXD zocaXD: seloko
dem.pferd.heisst.horst:
Atia:
Venomgamez:
Gamehag: 4 użytkowników otrzymało 75 od Deszczu.
Jonathan:
Jonathan: jak zdobyć rangę ucznia
Jonathan: ...
Jonathan: cześć
dem.pferd.heisst.horst:
Atia:
whpo9g1vxsao: Jak nazywa się twój token w języku kryptowalut?
whpo9g1vxsao: Ktoś proszę pomóż mi
whpo9g1vxsao: Jak nazywa się twój token w języku kryptowalut?
Eluney luana Cardozo: Cześć
Justin Böning:
Gamehag: 2 użytkowników otrzymało 83 z Deszczu.
Venomgamez: prime surveys mają kilka dobrych
Venomgamez: na razie spróbuj ankiet
Venomgamez: Ma tendencję do wykrywania nielegalnych lub nieprawidłowych instalacji. Jeśli jesteś na IOS, wierzę, że musisz włączyć śledzenie w ustawieniach lub coś w tym stylu
Paradoxm91: Bo jeśli jest jedna rzecz, której nienawidzę ponad wszystko, to wkładanie wysiłku w coś i późniejsze dowiadywanie się, że to na nic k
Paradoxm91: Jakby nie śledzić czy coś?
Paradoxm91: W jaki sposób zawodzi?
Paradoxm91: Mówisz, że oferty zawodzą tak często, jak na innych stronach
Kamilos31: VBN (Biblioteka VBN)
Venomgamez:
Swirfty: Nasze przypadki byłyby dowodowo uczciwe
Venomgamez: pod warunkiem, że nie są tak ustawione jak poprzednie przypadki w gamehag, nigdy nie dostałem od nich nic wartego więcej niż około 0,10 $
Swirfty: Możemy w przyszłości dodać zaktualizowaną wersję skrzynek
Venomgamez: Na gamehag były kiedyś skrzynki, ale nigdy nie były zbyt dobre i wierzę, że zostały usunięte pod nowym zarządem, gdy strona została ponownie uruchomiona
Gamehag: 3 użytkowników otrzymało 152 z Deszczu.
L: Czy na stronie są skrzynki?
sin comentarios: Już do ciebie napisałem
Gamehag: Dołącz do naszego Discord na codzienne rozdania Klejnotów!
Venomgamez: to ta sama nazwa co moja nazwa gamehag
Чёрный Волк: gfd
sin comentarios: To, aby napisać do ciebie prywatnie
Venomgamez: tak, jestem na discordzie, w czym potrzebujesz pomocy związanej z discordem?
Venomgamez: paradox, niektóre są opóźnione, a oferty zawodzą równie często jak na innych stronach, ankiety nigdy nie zawodzą, chyba że zostaniesz z nich zdyskwalifikowany, spróbuj może tych
sin comentarios: Venom jesteś na discordzie gamehag
Paradoxm91: Czy to normalne tutaj? Więc pytam: czy czas potwierdzenia tutaj na ofertę jest trochę dłuższy niż natychmiastowy?
Paradoxm91: Hej, jestem tu nowy. Właśnie pobrałem 2 gry/oferty, ale nie otrzymuję nic po dotarciu do części tej oferty
Venomgamez: Mogę spróbować, ale prawdopodobnie lepiej zapytać niektórych z personelu, oni znają stronę i oferty lepiej ode mnie