Deszcz

Gem427

mage rank icongiorgi.pirveli: myślę, że ten o scjentologii, są zabawne... bujna wyobraźnia
warlock rank iconhanfred: lol
mage rank icongiorgi.pirveli: proszę przesunąć te suwaki, aby ocenić, jak współczująco się czujesz w każdej z tych 100 różnych sytuacji
mage rank icongiorgi.pirveli: A co z każdą pojedynczą osobą, którą znasz?
mage rank icongiorgi.pirveli: Czy twój szef jest współczujący?
mage rank icongiorgi.pirveli: A co z twoją najbliższą okolicą?
mage rank icongiorgi.pirveli: Czy mieszkasz w współczującym sąsiedztwie?
mage rank icongiorgi.pirveli: nigdy nie możesz odgadnąć, ile pytań mogą wymyślić na ten sam temat
SystemGamehag: Dołącz do naszego Discord po codzienne rozdania klejnotów!
mage rank icongiorgi.pirveli: cała ankieta dotyczyła tego ściśle
mage rank icongiorgi.pirveli: jeszcze nie dostałem żadnego z tych... ale dostałem jeden o.... „współczucie”
mage rank icongiorgi.pirveli: mogli mogli uruchomili jakiś alert nienawiści czy coś
warlock rank iconhanfred: Miałem jakieś super dziwne rzeczy związane z scjentologią
mage rank icongiorgi.pirveli: to było pełne ideologii współczesnych czasów... celowo wybrałem złe opcje
mage rank icongiorgi.pirveli: poprosiła mnie o przeczytanie jakiejś krótkiej opowieści, którą rzekomo napisała (wygląda jak AI)
mage rank icongiorgi.pirveli: w nisko płatnej ankiecie, jakiś projekt kariery przez jakiegoś studenta
mage rank icongiorgi.pirveli: co zabawne, zostałem wpisany na czarną listę na timewall
mage rank icongiorgi.pirveli: jak dotąd to połknęli... wciąż... mają czas, by odzyskać swoje centy
mage rank icongiorgi.pirveli: moje odpowiedzi nie miały w ogóle sensu, nie zwracałem żadnej uwagi
mage rank icongiorgi.pirveli: Właściwie... spodziewano się 3-5 odwróceń w ciągu ostatnich 7-10 dni
mage rank icongiorgi.pirveli: użyj innej myszy do tych
mage rank icongiorgi.pirveli: podłączyłem kolejny ekran do mojego komputera
mage rank icongiorgi.pirveli: Tylko jeśli zapłacą wystarczająco, nauczyłem się zamieniać nisko płatne ankiety w gry klikalne
warlock rank iconhanfred: trochę to zmienili, może to być też "3 oczy"
apprentice rank iconKristoMc: Czy jesteście w 100% skoncentrowani na odpowiadaniu?
mage rank icongiorgi.pirveli: także ten z 3 bananami + 1 jabłkiem + 2 winogronami... musisz wybrać właściwy w ciągu 3 sekund, inaczej...
mage rank icongiorgi.pirveli: Och tak, widziałem to kilka godzin temu
warlock rank iconhanfred: z zwykłym podstępnym pytaniem z dzieckiem, które zgubiło kulkę :D
mage rank icongiorgi.pirveli: To byłby jeden z nich tak, wykonalne jeśli zdołasz przemienić je w grę klikacza ledwo patrząc na ten ekran
mage rank icongiorgi.pirveli: W moim profilu wymienionych jest ponad pół tuzina języków, więc od czasu do czasu dostaję jeden z nich
warlock rank iconhanfred: Qualtricsy? są takie nudne
mage rank icongiorgi.pirveli: Niektóre ankiety pytają, czy zauważyłeś złe tłumaczenia pod koniec
mage rank icongiorgi.pirveli: Masz na myśli w środku tego, prawda?, ja też
warlock rank iconhanfred: trochę dziwne
warlock rank iconhanfred: Czasami dostaję pytania po francusku lub niderlandzku
mage rank icongiorgi.pirveli: z jakiegoś powodu ich przyciski są zawsze po szwedzku
mage rank icongiorgi.pirveli: Właśnie opublikowałem kolejny sam
warlock rank iconhanfred: decipherinc
warlock rank iconhanfred: co zwykle jest dobre, ma dla mnie tę samą ankietę na Instagramie lub o filmach w kółko
warlock rank iconhanfred: ten zielony
mage rank icongiorgi.pirveli: Mindshare
warlock rank iconhanfred: fu
warlock rank iconhanfred: lol natychmiast zdyskwalifikowany
mage rank icongiorgi.pirveli: najwyższy, który zrobiłem, dotyczył koncertów muzycznych i stref VIP
warlock rank iconhanfred: zobaczmy
mage rank icongiorgi.pirveli: to są ci, którzy płacą najwięcej
warlock rank iconhanfred: 20 brzmi jak konkretna forma raka czy coś w tym rodzaju
mage rank icongiorgi.pirveli: albo to, albo IT, gdzie proszą cię o udostępnienie wewnętrznych wrażliwych danych
warlock rank iconhanfred: bur 20
warlock rank iconhanfred: są jakieś filmowe za 5 $
Zaloguj się, aby rozpocząć czatowanie

53

0/160

Za ile można sprzedać konto z 100 levelem?

wasgaming14 avatar

wasgaming14

August 5, 2016 at 09:34 PM

50zł przypominam ,że sprzedaż kont jest zakazana.
konradowski02 avatar

konradowski02

August 5, 2016 at 10:01 PM

nie jest zakazana. Zobacz ile ludzi sprzedaje i gówno im zrobią. A ja pół roku temu 150 level sprzedałem za 10 zł.. lol xD
Ksew avatar

Ksew

August 9, 2016 at 03:58 AM

Sprzedaz
Draco avatar

Draco

August 10, 2016 at 04:23 PM

Mój kolega sprzedał konto 100 lvl za 40 zł
BushoX avatar

BushoX

August 10, 2016 at 10:17 PM

100 lvl ktoś w ogóle kupi? W 2 miechy możesz dobić spokojnie 200+ więc wątpię aby ktoś kupił od Ciebie konto. ;/
pruchol avatar

pruchol

August 13, 2016 at 01:55 AM

nwm tak z minimum 30 zł max. 50 zł
Shoomi7 avatar

Shoomi7

August 13, 2016 at 09:18 PM

ok 20-30zł psc
niezwyklazwykla avatar

niezwyklazwykla

August 14, 2016 at 03:22 PM

Sprzedawanie kont jest nielegalne